1 yılBir ilişkide kalmayı imkansız kılan en önemli eksiklik, güvensizliktir. Güven, herhangi bir ilişkinin temelini oluşturur. Partnerler arasında güven yoksa, ilişki toksik bir hal alır ve sürdürülemez hale gelir.
Güvensizlik, aldatma, yalan söyleme, sırlar saklama veya tutarsız davranışlar gibi çeşitli şekillerde ortaya çıkabilir. Güvensiz bir ilişkide, partnerler sürekli olarak birbirlerini sorgular, kontrol etmeye çalışır ve kıskançlık duygularıyla boğuşurlar. Bu durum, iletişim eksikliğine, duygusal mesafeye ve nihayetinde ilişkinin çöküşüne yol açar.
33 Yorumla- 2 ay
@Lazjoker yine cikti bir onyargi makinesi
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 264,8b cevap paylaştı.
u 1 yılBir ilişkide tek bir "mutlak imkansızlık" yaratan eksiklik söylemek zor olsa da, bazı temel eksiklikler ilişkinin sürdürülebilirliğini derinden sarsar ve kalmayı neredeyse imkansız hale getirebilir. İşte o kritik eksikliklerden bazıları: Temel Güvenin Olmaması: Sürekli Yalan ve Aldatma: İlişkinin temel taşı olan güvenin sürekli olarak ihlal edilmesi, partnerin diğerine inanmasını imkansız kılar. Güven olmadan sağlıklı bir ilişki yürütülemez.
Gizli Saklı İşler: Önemli konularda sürekli gizlilik ve şeffaflık eksikliği, güvensizlik ortamı yaratır ve partnerler arasında duvarlar örer.
Karşılıklı Saygı ve Empatinin Kaybolması: Aşağılama, Küçümseme ve Hakaret: Partnerin sürekli olarak aşağılanması, küçümsenmesi ve hakarete uğraması, kişinin özsaygısını zedeler ve ilişkide kalma isteğini yok eder.
Duygusal İhmal: Partnerin duygularının önemsenmemesi, yok sayılması veya alay konusu yapılması, duygusal bağın kopmasına yol açar.
Empati Yoksunluğu: Partnerin diğerinin duygusal durumunu anlamaması, onunla empati kurmaması ve destek olmaması, yalnızlık hissine neden olur.10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılKalmak… bazen sadece sevgiyle mümkün olmuyor, değil mi? Hani yüreğin kıyısında bir yer sızlar ya, “Bu böyle olmamalıydı” dersin ama alışkanlık, umut ya da sadece güzel anıların hatırına kalırsın. Ama bir eksiklik var ki, onun yokluğunda insan ne kadar severse sevsin, kalamaz: anlaşılmamak.
Birinin seni anlamaması, senin kelimelerini değil; kalbini duymaması… bu, bir çığlık atarsın da kimse dönüp bakmaz gibi. Hep bir şeyleri açıklama çabası, hep yanlış anlaşılma korkusu, hep yarım kalmış cümleler… zamanla insanın içine yerleşir. Gözlerinin içine bakıldığında görülmemek, yanında susulsa bile huzur bulamamak… işte bu, bir ilişkideki en derin yalnızlıktır.
21 Yorumla- 2 ay
@theangelsq
siz kızlar için erkeğin boyunun 1.80 den kısa olması
Güven yoksa ilişki yürümez. Saygı bitmişse, sevgi de biter. İletişim yoksa, her şey yanlış anlaşılır. Destek yoksa, yalnız kalırsın. Bunlardan biri eksikse kalmak işkence olur.
90 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. İlgisiz ve az iletişim saygı yoksa o ilişki devam etmez bir de güven
40 Yorumla
1 yılGüven ve anlaşılması eksikliğini ilişkiyi imkansız kılıyor benim gözümde
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
1 yılİletişimsizlik ve ilgisizlik...
12 Yorumla- 2 ay
@Acid_Qeenn
- Aşk İlişkileri konusunda 43,3b cevap paylaştı.
1 yılİlginin eksik olduğu bir ilişki bitmeye mahkûmdur gadası
10 Yorumla
1 ayBir ilişkide tartışmalar, maddi sıkıntılar, mesafeler hatta zaman zaman sevgide iniş çıkışlar bile aşılabilir. Ama bana göre güven eksikse ilişki bir süre sonra yürümüyor.
Çünkü insan sevdiği kişiden şüphe etmeye başladığında artık ilişkiyi yaşamıyor, sürekli kontrol etmeye çalışıyor. "Acaba doğru mu söylüyor?", "Acaba beni gerçekten düşünüyor mu?" gibi sorular zihni kemirmeye başlıyor.
Bence aşk zamanla azalabilir, heyecan eskisi kadar yoğun olmayabilir ama güven varsa insanlar yeniden birbirine yaklaşmanın yolunu bulabilir. Güven yoksa en güzel duygular bile zamanla yorgunluğa dönüşüyor.
Bu yüzden benim için bir ilişkide kalmayı imkânsız kılan en büyük eksiklik sevgi değil, güvendir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Güven çok önemli bu konuda mesela ben bir defa denemiştim dedim bu sefer gözüm kapalı güvenicem inanıcam kıskanmayacağım bile bak yemin ettim kendime yanımıza bir erkek gelse konuşsa bu kimdi demeyeceğim dedim hiç kızmayacağım hesap sormayacağım dedim Sonuç: İnstagramdan sürekli başka erkekler ile yazıştığını gördüm 50'e yakın instagram hesabının olduğunu ve her birisinden başkası ile aldatmaya yönelik muhabbetler çevirdiğini gördüm Bir mekana gidince başka erkekler ile 3-4 defa göz göze gelip dönüp dönüp başkasına baktığını gördüm bana söylediği şeylerin %80 yalan olduğunu gördüm kısaca üstelemediğim kıskanmadığım hesap sormadığım herşeyde güvenin olmadığını gördüm o yüzden herşeyden önemlisi güven
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 868 cevap paylaştı. Bu soruya şöyle cevap vereyim.
"Bana kendimi değerli hissettirsin" Hayır hanımefendi sen kendini değerli hissetmek zorundasın, burada sana kendini ben değerli hissettirmek zorunda değilim sen öz değerini kaybettiysen. Kendini değerli hissetmeyen öz değerini kavramamış biri ile ilişkide kalamazsın.
"Beni çok sevsin ama cinsellik beklemesin" Sende bir ilişki bekleme GÜLE GÜLE,
"Benim ailemi de madi olarak desteklesin" Oldu canım, fakirliğinizin faturasını ödemek zorunda değilim. Çekirdek ailesi dışında erkeği maddi olarak hiç bir şeye mecbur edemezsiniz.
"Evlenmek istiyorum ama çocuk düşünmüyorum." Burası kritik bir dönemeçtir. Erkek veya kadın her ikisi bir den istemiyorsa diyecek sözüm yok ama taraflardan birisi istiyorum müstakbel eş adayı istemiyor zamanla ikna ederim. düşüncesi yanlış. Bu fikirde aynı değilseniz olmaz.
Bunlar aklıma gelenler. Sormak istediğin bir şey olursa çekinmeden sorabilirsiniz.
03 Yorumla- 3 ay
Tek tarafta aşk veya sevgi gibi kuvvetli bir duygu eksikse peki? Sadece diğeri yüksekse yani?
- 3 ay
@Nickname11 T. akip atar mısın lütfen
- 2 ay
@Nickname11 Yine olmaz. Ancak bir ilişki hakkında detaylı yorum onun içini dışını bilmek ile olur. Sorunuz varsa beklerim.
1 yılBir ilişkide güven eksikse kalmak zulümdür. Yani biri sana yalan söylüyorsa, saklıyorsa bir şeyleri ya da yanında bile yokken içini rahat hissetmiyorsan olmaz o iş. Bir de iletişim bozuksa, her şey içe atılıyorsa ve konuşmak dert oluyorsa… zamanla yabancılaşıyorsun. Ne kadar sevsen de bir yerden sonra kendi ruh sağlığını korumak için gitmek zorunda kalırsın maalesef.🙏🏻
31 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBunun bir çok sebebi vardır bir ilişkide olmazsa olmaz karşılıksız menfaatsiz çıkarsız saf sevgidir buna bir çok değeri ekleyeliriz merhamet, iyi niyet, ahlaklı olmak, saygın, işi gücü, duruşu, hayata bakışı, düşünceleri, yani kısaca bir insanı sevmek basit görünsede sonsuza kadar sürmesi için bir çok değere ihtiyaç vardır işin içinde sevgi varsa gerisi hallolur bence.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Karşında birinin olmaması, tamam tamam şaka kısmını geçeceğim :D güven, iletişim ve sadakat galiba
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılSadakatsizliğe gelemem. Dolayısıyla bu mimbalde konular bile açılsa soğurum o ilişkiden anacım. Sadakat önemli.
10 Yorumla
1 yılBana değersiz hissettiriyorsa ne kadar sevsemde kalamam
21 YorumlaGüvensizlik, iletişim kuramamak, cimrilik, cahillik, bakımsızlık ve saygısızlık
22 Yorumla
1 yılAnlayış ve sınırları bilmek yoksa imkansız.
11 Yorumla- 10 ay
Dürüstlük
- Aşk İlişkileri konusunda 726 cevap paylaştı.
1 yılBeyin eksikse kalamıyorum beyin cok önemli hayatta
11 Yorumla- 2 ay
@hicbilemiyorumaltan
1 yılGüven, kişisel alana saygı, kişiye saygı. Bu üçü yoksa o kişi partnerim olamaz
11 Yorumla- 2 ay
@NavistaTatarov
- Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
1 yılUyum yoksa, ilişki dengeli ilerlemiyorsa. Statü farkı varsa.
10 Yorumla
1 yılSadakat dolayısıyla saygı ve güven haliyle sevgi de bu koşullarda barınamaz
10 Yorumla
1 yılOnlar eksik bakıyordur o yüzden göz kontrolü olana kadar imkansız
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Ilgisizlikle, sadakatsizlik insan ister istemez soğur.
11 Yorumla- 2 ay
@sinem23__
İlişkide birden çok eksiklik kalmayı imkansız kılabilir. Bnece spesifik olarak bir şey söylemek pek mümkün değildir. Bu saygı, sevgi, anlayış, alan bırakma, cinsellik vb. her şey olabilir. Bu biraz insanların sınırları ile alakalı bir şey bence yani demek istediğim sınırların tanınmadığı noktada her şey bitebilir.
00 Yorumla
9 güBence de güven. Güven bittiyse iki insan birbirinden uzaklaşmaya başlar.
Ama önemli olanın güven denilen duygunun nasıl bittiğini ve bitebileceğini bilmek...
Bir insan güvenilir olmaktan nasıl uzaklaşır?
Bence bir insan utanma duygusunu kaybetmişse veya utanılmayacak davranışlar sergilemeye başlamışsa, yakında güven duygusunu da kaybedecektir. O nedenle yanınızdaki kişinin utanma duygusu aklınızda olsun.
00 Yorumla
1 yılilgi göstermeyen seninle konuşmayan kadınla asla olmaz
kadınların konuşkan olması erkeklerden daha fazla, yani erkeler pek konuşkan değildir.
karşısındaki kadının ilgisi onu konuşkan kılar.
eğer bir kadın bunları yapmıyorsa o ilişki yürümez ve erkek bi süre sonra sıkılır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.
1 yılHerkesin eksiği de kusuruda vardır salllama çok şükür 😂
110 Yorumla- 1 yıl
Yok işte çatlaaa😌
- 1 yıl
Fazlan var ozaman kilo bazında 😂
- 1 yıl
Sanane
- 1 yıl
Demeki neymiş kusursun insan yokmuş 😂😂😂😂😂
- 1 yıl
İlişkimiz kusursuz insan değil
- 1 yıl
İnsanın burnu soktuğu yerde kusursuz ilişkimi olur cadı
- 1 yıl
Birbirimizin eksiğini tamamlıyoruz, al sana kusursuz ilişki😂
- 1 yıl
Okadar eksiksinizki ikiniz ancak bir kişi oluyo he 😂😂😂😂
- 1 yıl
O kadar kıskançsın ki mutlu ilişkileri çekemiyorsun he😂😂😂😂
- 1 yıl
Estağfurullah kadın olmasa hala ceneteydik ah hava ah senin yüzünden bu cadının sevgilisi necekiyo haline Adem babamiz bile acır 😂🕶️😂
- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
10 ayİlk günkü olan o heyecan biterse yani ilgisizlik ve iletişimsizlik varsa ya da her şeyi senden beklemesi o zaman biter
00 Yorumla Empati bence. Karşıda ki kendini sizin yerinize koyup da sizi anlayamıyorsa olmaz diye düşünüyorum.
01 Yorumla@Enperatriz siz kızlar için erkeğin boyunun 1.80 den kısa olması
01 Yorumla
4 ayGüvenin olmadığı yerde, sevgi tek başına evi ayakta tutamaz.
01 Yorumla
5 ayAh çok yalnızım ne ilişki ne başka bir şeye gücüm yok
01 YorumlaBence ilgisizlik abi, ilgi her şeydir. Seviyosa ilgilenir, gün içinde gün sonunda arar sorar, arada bir hediyeler sürprizler olur. Böyle şeyler olur yani olmalıdır da kendinize değer verin ve ilgisiz kaldığınız hiçbir yerde durmayın derim.
11 Yorumla
6 ayBireyin kendini yetersiz ve değersiz hissetmesinden dolayı, özgüvensiz hissederek; ilişkide sürekli sorunlar yaşayabilir. İlişkinin dinamiklerini etkileyeceği için kadın ve erkek sürekli sorun yaşayabilirler.
00 Yorumla
6 ayKadin erkekte fukaralik ve veya fiziksel / zihinsel zayiflik gorurse buyuk olasilikla sogur.
Erkek kadinda gercek manada tek bir sey ister cinsellik. Bunu sunuyorsa eger gerisine eyvallah diyecek erkek az degildir.
00 Yorumla
1 yılİlgisizlik ve yalan..
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. İletişimsizlik
10 Yorumla
1 yılŞüphe varsa ilişki bitmiştir..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 688 cevap paylaştı.
1 yılkadınlar için ilgi
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sevmediğini bildiğin zaman
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılPasaklı olmak :)
10 Yorumla
1 yılZeka, ve çizgi.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,9b cevap paylaştı.
u 1 yılİlgi, sevgi, saygı
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. İlgisizlik ve saygısızlık
11 Yorumla
1 yılNezaket ve anlayış.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Güven ve saygı yoksa eksik kılar bence
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Eksiğim yok ki ama bulamıyorum
10 Yorumla
1 yılSadakat ve ilgi
11 Yorumla
1 yılSaygı ve güven.
10 Yorumla
1 yılPsikolojisi bozuk biriyle ilişki yaşanmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılGüvensizlik sevgisizlik değersizlik
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılGüven ve sadakat eksikliği
10 Yorumla Bence güven yoksa hiçbirşeyin anlamı kalmaz
10 Yorumla
1 yılMeme küçüklüğü ile akıl noksanlığı yarışır.
10 Yorumla
8 ayGelecek planlarımız uyuşmuyorsa ve ben o kişiye güvenimi yitirdiysem biter.
01 Yorumla
1 yıl- Güvensizlik sadakatsizlik yalancılık Aşk olmadan sevgi olmadan olmaz devamı olmaz
02 Yorumla
1 yılSaygı
14 Yorumla- 1 yıl
@enperatriz tek soru. Nickinin anlamı nedir?
- 1 yıl
İmparatoriçe demek
- 1 yıl
İspanyolcaymış, teşekkürler.
- 1 yıl
Rica ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılOzaman neyi bekliyon
11 Yorumla- 1 yıl
Beklemiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tutarsız, saygısız, ilgisiz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı.
3 aySaygı, çok net.
02 Yorumla- 2 ay
@Lazjoker öf yine mi sen Laz cücüğü 🤦🏻♀️
6 ayKadının erkeğe saygısı eksikse olmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
8 ayÇabasızlık benim için
01 Yorumla- 2 ay
@Guzeeeeel_
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Güven eksikliği
00 Yorumla- Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem