Saygı, heyecan, cinsellik, güven, diğer...(...)

Saygı, heyecan, cinsellik, güven, diğer...(...)
Merhaba, aslında hepsi önemli yani saygı, heyecan, cinsellik, güven ve bir ilişkiyi ilişki yapan her ne unsur varsa hepsi gerekiyor aslında. Ama maddi yani parasal değil de daha çok manevi beklentiler üzerine yoğunlaşılırsa o ilişki çok sağlıklı ve güzel ilerler diye düşünüyorum.
:) :)
Cevap
80Cevap
Bence cinsellik günümüzde bu çok yaygınlaştı artık sadece cinsellik için sevgili yapanlar bile var
Evlenene kadar bekleyip ilklerini eşi ile sevdiği insan ile ömrü ile yapan insanlar da var benim gibi bende onlardan birisiyim hâlâ kaderime yazılı olan insanı bekliyorum
Aslında bu konuda çok fazla seçenek var ama en büyük ilgisizlik sanırım yani seviyorum de ama yeteri kadar ilgi göstermiyorsan nafile..
aslında hepsinden biraz var
güven saygı yoksa bunlar etkiler sonra sevgi yoksa etkiler
her şeyden bir tutam aslında bir ilişki.
İlgi, Anlayış, sadakat, saygı.
Kafa yapısı
Cinsellik ilişkinin temel taşlarından birisi... tabi fiziksel bir ihtiyaç... o olmazsa iyi bir arkadaş olabilirsiniz ancak... ruhların sevişmesini yakalayamadık henüz...
Her şey cinsellik üzerine kuruluyor maalesef...
Ancak sevgi şefkat saygı konuşabilmek sarılmak göz göze gelmek nefes nefese gelmekte diğer temel taşlardan
Herhangi birinin eksikliği diğer taşları etkiler kısa sürede çözülmezse sonu iyi olmayabilir...
Aşk ve sevginin yokluğu kötü yönde etkiler hatta ilişkiyi direk bitirebilir. bu yüzden de bir ilişkide gerçekten sevgi olması lazım. yani kişiler birbirlerini çıkar için değil gerçekten sevdikleri için birlikte olmalıdırlar.
bunun dışında güvenin eksikliği de olumsuz etkiler hatta ilişkiyi kısa süre sonra bitmesine neden olur.
Bir ilişkiyi en çok iletişim eksikliği olumsuz etkiler. İletişimsizlik, insanların birbirlerinin ihtiyaç ve beklentilerini anlamakta zorlanmalarına, çatışmaların güçlenmesine ve doyurucu bir ilişki yaşayamamalarına neden olabilir. Ayrıca, duygusal bağlarını zayıflatabilir, sadakatsizlik veya ayrılık gibi sonuçlara yol açabilir. Bu nedenle, sağlıklı bir ilişki için düzenli bir şekilde açık ve doğru iletişim kurmanız önemlidir.
İnsanlar çağımızda geçmişlerini ve geleceklerini asla bilemiyorlar. İlişkileri günlük yaşıyorlar bu da derinlik ve anlam eksikliği yaratıyor. Herkes daha iyisini buluncaya kadar seviyor. Bu ortamda yalnızlık değer kazanıyor
Birbirlerini törpüleyememeleri. Bunun nedeni de bana göre zıtlık. Zıtlığın nedeni ise ya birbirlerini yeterince sevmiyorlar ki bunu aşmaya çalışsınlar ve biribirlerini törpülesinler ya da nasıl aşacaklarını bilmeyip birbirlerini yıpratıp ve daha sonrasında birbirlerini kendilerinden soğutup ayrılma aşamına gelsinler
Bir ilişkide 5s kuralı çok önemlidir. Birisi eksikse o ilişki sarsıntıya uğrar...
5s Kuralı;
Sevgi
Saygı
Samimiyet
Sadakat
Seks
güven , saygı , ilgi , anlayış , dinleme anlama , sevgi , açık sözlülük , sadakat , dürüstlük. bunlar bir takımdır ve birinin eksikliği tüm hepsini zamanla eksiltecektir.
Merhaba
Hayırlı Ramazanlar
Sevgi sadakat güven bu üçü yoksa zaten cinsellik olsada olmasada önemsiz bunlar varsa cinsellik yoksa gene etkiler sevgi saygı güven ve cinsellik
saygısızlık benim için en olumsuz etkendir bir çok şeyi de çatısı altına topluyor. geniş bi kavram
Cook hasretim bazen intihar etsem kurtulsam ama hasret bitmiyor ki... Lanet olsun kadına lanet olsun.
Bahaneler, karşındaki insana zaman ayırmama , düşüncelerine ve kendisine dikkat etmeme sen istediğinde düzenli iletişim kurma ve ötekileştirme.
Oncelikle saygi olmali, deger kiymet bilinmeli. İnsan evladina yakismayan kotu huylarda bireylerde olmamali...
Çok kısa genel bir cevap vermek gerekirse, iyi anlaşamamak etkiler. Anlayış her konuda en önemli faktör nerdeyse
İlişkiler oldukça girift yapılardır.
Güven ile başlar sadakat ile ayakta durur.
Pek ayırmak mümkün değildir birbirinden.
Bence hepsinin olması şart.
Birinin eksikliği diğer olguları da olumsuz anlamda etkiler.
En İyi Cevap