Kizlarrrrr acil bir soruyla geldimm acil toplanın ne yapmaliyim?

Simdi ben bi çocuğu seviyodum fena anne kuzusu biseymis de ben buna okeydim aynı okuldayız 2 yaş büyük bu benden. Neyse ben sene başında buna açıldım karşılık beklemiyorum senden ama hani kafamdaki karışıklık gitsin diye söylüyorum dedim o da tamam dedi. Neyse böyle ilerledi falan öncesinde arkadastik açılınca arkadaşlığımız bitti. Simdi 2. Dönemdeyiz. Bana senin yaşındakiler bana abi diyo demişti önceden Simdi baya bi ortak arkadaşımız var ben de ortak arkadaşımızı bahane ederek gittim konuştum bununla işte şuna söyle soylermisin ben meşgulüm şu an çünkü dedim bu da bana git sen söyle dedi tersledi atti bir hafta oncesinde konuştuğumda gayet samimi davranmisti falan ama 2 gün önce böyle yaptı ertesi gün gitmiş ortak arkadasimiza spbeni rahatsız eiyo manyak mı bu falan demiş. Ayni yoldan gidiyoruz yani eve giderken aynı yolu kullanıyoruz falan. Baya bi saçmalamış. Arkadaşına da ben onu sevmediğimi soyletmistim. Çocuk biraz kafasında kuruyo sanırım yani egosunu benim üstümden tatmin ediyo gibi geliyo çünkü en başında ben bunun gotunu fazla kaldırdım. Simdi yan sınıfında bi kız var 6 ay önceki en yakın arkadaşının eski sevgilisi ki. Kız da buna aşık bu da kızla takiliyo arada falan bana benimle aynı yolda yürümeyi istemediğini söylerken arada bu kiz ve arkadaşlarıyla beraber gidiyo kız bilerek okulun oradaki durakta değil onun evinin önündeki durakta biniyo falan. Ben bunu 1 yıldır Ağırbaşlı Efendi aklı başında bisey saniyodum arkadaşı bu çok kardeşim fazla çapkın tek bi kızla takılmaz siz sevgili olsanız bile seni 1 haftaya kalmaz aldatir falan dediler kızlar ne yapmak gerek tavsiye lütfen

Kizlarrrrr acil bir soruyla geldimm acil toplanın ne yapmaliyim?