Klasik bir durum aslında. Üni öğrencisi genç bir kızım ve kendi işimi yapıyorum. Devamlı iş değil, en fazla 3-4 hafta aynı işletme-dükkanda duruyorum. Yani sürekli yerim değişmekte. Hem okuyorum hem de kendi işimi yapıyorum anlayacağınız. 1 yıldır durum böyle ve aslında ilk olduğunu düşündüğüm bir durumla karşılaştım. İş yaptığım yerin sahibi benden yaşça büyük orta yaşlar falan. Muhtemelen bana karşı tuhaf duygular içerisine girmeye başladı. Bu arada herkese oldukça mesafeli ve soğuk biriyim. Adam hatta bunu bile takdir etti. İşim sadece bazen geç saatlere kadar sürebiliyor ve adam dükkanda duruyor çoğu zaman ve ben mola verdiğimde bir ara öyle sohbet etme durumumuz oldu. Ama hiçbir şekilde art niyetli sohbetler değil. Mesafeyi asla birakmıyorum. Hitap şeklim de sizli bizli her zaman. Ben zaten yoruluyorum işte hani art niyet dusunecegi aklımın ucundan bile geçmedi çünkü asla öyle bir yakınlık ya da ne bileyim o tarz bir sohbet hiçbir şey yapmıyorum. Yani daha önce de normal konuştuğum yerler oldu sonuçta iş yapıyoruz. Yaptığım işin beğenilmesi vs illa sohbet dönüyor yani. İlk defa böyle bir şey oldu. Böyle anlamamin sebebi de durduk yere bana bir şeyler vermeye çalışması, işte bazen bana bakarken yakalıyorum falan sonra sık sık iltifat ediyor sohbetim olsun hani davranışlarım olsun. Ve asla kardeş tarzı bir yaklaşımla yapmıyor bunu ki anlayabiliyoruz zaten. Başkalarına tamamen farklı. Hani herkese aynı olsa tamam diyeceğim ama yalnızca bana bu kadar çok kibar davranıyor. İnanılmaz dikkat ediyor hani öyle fiziksel yakınlık vs hiçbir şey yok (umarım da olmaz.) sadece davranışları ve konuşmaları direkt öyle gibi. Yarıda bırakıp gidebileceğim bir iş değil ki zaten böyle inanilmaz derecede rahatsız etme durumu yok. Yalnızca fazla ilgili. Dikkat ederek ilgili yani. Üzülmeye de başladım bilmiyorum yanlış kişiye yanlış duygular besliyor zaten yaşça büyük bir adam. Yani gerçekten ne yapılabilir ki? İşimin bitmesine daha var gibi. Ki karışık başka durumlar da var burada her yer her yere zaten çok yakın. Hani iş yaptim gittim bir daha görmeme olayım yok. Ne yapmalıyım ki? Bir de bilemiyoruz ki insanları. Bugün dikkat eder yarın dikkat etmez asla ve hiç istemediğim durumlarla karşılaşmak istemiyorum. Tavrimi gayet ortaya koyuyorum bu arada ama bazilai durduk yere mi böyle hissediyor veya en ufak şey bile böyle hissetmelerine mi neden oluyor? Yani illa bağırıp çağırmam mi lazım? O da benlik bir durum değil ki bagirmalik bir durum da yok. İnanılmaz sıkıntılı bir durumdayım. Sevdiğim işe gitmek resmen külfet oldu.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Anladığım kadarıyla yerel bir market. Değişimli çalışılıyor. Mümkün olduğunca az konuş Bu çözüm değil ama sana zaman kazandırır. Duygusunu söyleyene kadar bekle. Söyleyincede istemiyorsan ayrıl o işten. Bu durum senin tavrınla çöz ülmez.
Yerel bir market değil. Mekanların tasarim vs güzelleştirmek gibi düşünün. Tamamen kendime ait özel bir iş. Ne kadar süreceği ne zaman biteceği her şey bana ait. Ama işim bitmedi daha. Bir iki günü kaldı. Aynı yere yeni anlasma da yapılabilir ilk gittiğimde konuşmuştuk. Öğrenciyim zaten hani devamlı bir iş olmadığı için bazen iş oluyor baya yoğunim bazen hiç olmuyor bomboş kalıyorum ve para da lazım öğrenci olunca haliyle. Kendi işim de rahat neticede. O yüzden hani ueni anlaşmayi da kabul etmek şu durumda riskli gibi bilemiyorum ya
Mimar yani neyse o önemli değil. Adamdan hoşlsndıysan devam et. burada adama bişey diyemeyiz. Belli ki hoşlanmış etik olmayabilir yaptığı ama rahatsızda etmiyor. İş o noktaya gelsin istemiyorsan gitme. Para illa kazanırsın. Ama ilgisi hoşuna gittiyse yaş farkında abartılı değilse düşün.
Ay hayır yani dusuncesi bile korkunç kaç yaşında adam. Öyle bir şey asla istemem. Şu an sadece işimi yarım birakmamak için gidiyorum. Bir sekilde o iş sayesinde kendimden söz ettiriyorum. İş etiğime uymuyor tamamlamadan gitmek. Yani çekeceğim sanırım bir süre daha. Sadece o süre zarfinda ne yapsam diye düşünüyorum
Soğuk davran
Zaten soğuk davranıyorum
Bir tık daha arttır
Yani sonucta o kişinin dükkanına bir şeyler yapıyorum ne olursa olsun muhabbet edilmesi münakaşa edilmesi gerek.
İş yeri ne üzerine
Tasarım vs gibi düşünün
sana gurban olsun