Ya başta bana çok ilgiliydi son zamanlarda sürekli saçma sapan küçücük sorunlar çıkartıyordu... Sürekli yalanlarını yakalıyordum ama ayrılamıyordum bugün tartıştık saçma nedenlerde bende "hadi ordan git" Diyip telefonu kapattıp engel attım sonra ise böyle bir mesaj attım off çok saçmaladım ama napayım ona çok aşığım. Bu erkekler nasıl geri dönecek.
Yaratmaya çalıştığın özgüvenli ve umursamaz kız karakteri çalışmamış, son mesajda kendini belli etmişsin. Olmamış. Yazdıklarının hiçbir anlamı yok çocuk için, özgüvenli ve umursamaz değil, tam tersi takıntılı ve kendini farklı biri gibi göstermeye çalışan birisin onun için. Gerçekler :)
0
8 Yorumla
Soran
1 yıl
Hayır aslında öyle bir karakter yaratmama gerek bile yok sürekli bana diğer kızlardan farklısın senin gibisini asla bulamam diyordu. Orada aslında ona gönderme var tatlım :)
Şimdi senin bu çocuğa dönme nedenin çok basit, "tamamlanma" duygusunu yaşamaman, net bir sonuç olmamış karşı tarafı da dinlememişsin ve merak ta ettiğin için engeli falan kaldırmışsın, yazmışsın. Sana tavsiyem bu tamamlanma duygusunu yaşayıp ilişkilerini öyle bitirmen. Ve eğer bir kavgada aklından bir kere bile "engeli ilerde kaldırırım, engelleyince değerimi bilir" tarzı şeyler geçiyorsa istediğin kadar kız ama engelleme. Sen böyle engelleyip açtıkça hem engellerinin bir anlamı kalmayacak hem de karşı tarafta ister istemez "dengesiz, sözünde durmayan, vazgeçemeyen" biri olarak gözüküceksin. Aynı şekilde eğer birini de döndürmek istiyorsan veya işte sana o konuda yazmasını uğraşmasını falan istiyorsan bu kendi yaşadığın tamamlanmama duygusunu ona yaşatmayı dene eminim işe yarayacaktır, net bir sonuç bırakmamalı, adamın kafasında "tamam bitti, tamam devam" gibi şeyler belirmemeli, tam tersi onun aklında "acaba bitti mi, acaba vazgeçti mi, acaba devam eder miyiz" gibi şeyler olmalı. Bu da bir taktik olsun ahaha
Olsun bu sana ders oldu. Bak yapıcı bir eleştiri yaptım sana. Çok fazla "ben umursamazım, beni kimse hak etmiyor" tarzı şeylere girme, çoğu insan irite edici bulur bunları. Ve dediğim şeyleri uygula.
Canım, anladım ki epey zorlu bir dönemden geçiyorsun. Ama şunu bilmelisin ki yalan söyleyen ve sürekli sorun çıkaran biriyle mutlu olman zor 😔. Ona olan sevgin güçlü olabilir ama kendine de değer vermeyi unutmamalısın.
Mesajın gayet güçlü ve net olmuş. Kendine zaman ver ve hislerini gözden geçir. Eğer o gerçekten seni hak ediyor olsaydı, böyle davranmazdı. Eminim ki sana çok daha iyi davranacak biriyle karşılaşacaksın ❤️. Kendine iyi bak, enerjini düşürme! 🌟