Acil yardım edin ne yapmam lazım?

Anonim uygulaması kullanırken beni tanıyan biri uygulamadan mesaj atıp beni kandırıyor o zaman saftım bu uygulamayı kullandığını babana söylerim diye ben o an korkudan ne yapacağımı bilemedim benden foto atmamı atmazsam bbma gidip diyeceğini söyledi keşke engelleseydim ben yüzlü çıplak foto atıyorum sonra beni tehdit ediyor fotolarım yayılıyor en son güvendiğim birine parayla kaldırıyorum sonra yine bi yerden çıkıyor bişiler en son video tekli telegrama düşüyor videom baya izleniyor parayla kaldırıyorum bütün her yerden temizlensin diye çok yüksek mebla şu an 500 bin kaldı ödemem çalışmıyorum her ay ödeme yapıyorum görüntülü şov yaparak para kazanıyorum mecbur kaldım çok çaresizim ailemin haberi yok ama şov yaptığım hesapta baba tarafı akrabalarımın hepsi fotolarımı şov yaptığımı öğrendi rezil oldum şimdi nasıl açıklayacam bilmiyorum ilk ben değilim dedim inkar ettim ama ellerimde görüntü var yani hepsi benim görüntülü yaptığımı biliyor ben yüzlerine nasıl bakarım nasıl açıklarım neden böyle yaptığıma dair siz olsanız bu zor durumda ne yapardınız?
Acil yardım edin ne yapmam lazım?