Aşk İlişkileri konusunda 658 cevap paylaştı. Bir de Tuğçe Kazaz gibileri var, bir yandan para kazanmak için memelerini açarken, diğer yandan yine para kazanmak için tesettüre giriyorlar. Çift yönlü fetişizm.
Erkek arkadaşı olan tesettürlü kızlara kızmıyorum, baskı yüzünden muhtemelen o haldeler.
Kızdığım başka şeyler var:
* Eskiden "metres" diye bir kavram vardı, şimdilerde "İslami aile danışmanlığı" benzeri yerler açıldı, yaptıkları iş kadın pazarlamak. zenginlere ikinci "zevce" ayarlıyorlar. Özellikle Başakşehir'de bir sürü kadın var öyle yaşayan, hepsi tesettür. Ama yaptıkları iş bir tür fuhuş.
* Yine blok türü apartmanlarda yaşayan, selamı sabahı olmayan, kıçlarının altında Audi 6 ile gezen yeni nesil muhafazakarlar.
* Siyasi otoriteye sırtını dayamış, bundan nemalanmaya çalışan karaktersiz güruh.
* Tesettür karısını beğenmeyip, dışarıdaki kadınlara bahan hıyarlar.
Kişinin fikri ne ise zikri de o olmalı.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Tesettürlü tesettürsüz diye ayrım yapmamak lazım sonuçta tesettürsüz diye kafir olmuyor o insanlar.
Sevmek fıtrat gereğidir fakat bahsettiğim şey çorap değiştirir misali sevgili değiştirmek değil. Evet aşık olabilir bir Müslüman fakat gönül eğlendirmez.
Allah "zinaya yaklaşmayın" diye emrediyor. Sevmek aşık olmak zinaya yaklaştırmaz, Müslüman olduğumuzu kabul ediyorsak Allah'ın emrettiği şeyi yapmak zorundayız.
(Nur 31) "Mümin kadınlara da söyle: Bakışlarını yere indirsinler. Cinsel organlarını/ırzlarını korusunlar."
Aksi halde insanın aşık olma sevme duygusunu bastırmaya çalışması ile ilgili Allah'ın bir emri yok.
(Rum 21) "Onun ayetlerinden biri de sizin için, kendilerine ısınasınız ve aranızda sevgi ve rahmet koysun diye nefislerinizden eşler yaratmasıdır. Bunda, iyice düşünen bir toplum için elbette ayetler vardır."00 Yorumla
Imam-hatip mezunu olarak yazıyorum.
Amacım kimseyi karalamak değil lakin cok yerinde bir soru olmuş.
Eveeet dinleri tamamen ezbere yaşayan bir neslin torunları ve cocuklariyiz.
Çoğu insan ; tesettürü yakıştığı için ya da ailesi , eşi istediği için takıyor.
Inandigi dinin emri için değil.
Gerçekten hakkıyla takanlarda var ki onları tenzih ederim.
hayatlarında açıp bir kez bile baştan sona meal okumamış olan kişiler ahkam kesiyor vs.
helalden haramdan haberi yok ama o türbanlı bilmem ne.
neyse; erkek arkadaş olayına gelinirse diğer hakkıyla kapanmış dinini gercekten yaşamak isteyen kimselerin de hakkına giriyorlar yazık cidden.
tek ricam ; herkese önyargılı olmayın demek olacaktır.
Erkeklerin yanında gördüğünüz kimseler , gerçek dinden ahlaktan haktan haberi olmayan zavallılardır.183 Yorumla- +1 yıl
Aynen katılıyorum. giyinmiş çıplaklar ve ne için kapandığını bilmeyen zavallılar...
+1 yılBu kafayi da anlamiyorum. Kapaliyim sevgilim de yok sacma sapan yorum yapma diye söylüyorum. Her insanin nefsi duygulari var , zaaflari var. Kapandi diye kimse melek olmuyor ki. Hem o Müslüman sen degil misin?
Dandik tesettür tesettür degildir yazmissin. Tanricilik oynamaya da bayilirsiniz. Bırak da Allah yargilasin onlari hatali olan ve bir "KUL" olan sen degil.
Hatasiz olsak zaten melek olurduk. Sizin bu çabanizi suna bagliyorum , ben kapali degilim ama bak su kapalinin yaptiklarina benden daha günahkar. Bu bir nevi kendini rahatlatma , psikolojik tatmin. Karsidaki kisiyi yargilayarak kendini rahatlatiyorsun.
İnsan örtünce yüregi de örtünmüyor bunu anlayin. Ve günah herkes icin günahtir.52 Yorumla
Soran+1 yılkapandı diye melek olmuyor evet ama anlatmak istediğim zaten tesettürün amacı bu değilmidir haramdan sakınmak haramdan sakınıp harama gidecekse neden takar o zaman zaten bunu yapan da sadece dandik tesettürlüler kendimi rahatlatma konusuna gelince doğrusunu yapmamakla hiç yapmamak arasında hiçbir fark yoktur Allah nasıl yapılması gerektiğini bildirmiş tabi ki istediği gibi yapılırsa kabul eder dandik tesettürle ilgili hadisler var kapanıpta yanlış kapanmak masum bir günah değil
- +1 yıl
Tanricilik oynama demistim. Her iki günah da birbirinden farli. Uzatmayacagim ben sana durumu izah ettim. Yaptigin sadece psikolojik olarak kendini tatmin etmek. Onlarin sevgilisi var onlarin da kapaliligi kabul olmuyor ki. Bu suna benziyor , namaz kilmayan birinin oruc tutmasi. Sen o kisinin orucu kabul olmaz diyebilir misin? Diyemezsin , cünkü buna sende inanmazsin. Neyin daha cok günah oldugunu Allah bilir , sen degil. Bence sen bu fikriyati degistir , gerci imkansiz ama. Hadisler diyorsun da o hadislerde sac acikliginin da ne kadar günah oldugu gecmiyor mu? geciyor. Ee?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu şekilde düşünmemelisin bence. Sana en iyi örneği bizden vereyim bizim ailede kimse ne zorla kapnın der ne de zorla açılın der. Annem bize gelip"kızım sevgiliniz varsa bana söyleyin, kaç yaşınızda kız oldunuz bu bize düşmez" der. Benim ablam açık ben kapalıyım isteseydi ablam kapanırdı ama kapanmadı o kendi tercihiydi, ben daha 8. sınıftayken kapandım herneyse neden bu konuyu açtım bilmiyorum. Sevgilimi, eşimi kendim seçmek istiyorum çünkü ileride bir zorda kalırsam evliliğimde annemlere "anne siz benim hayatımı karartınız" demek istemiyorum. Annemde böyle bir sorumluluğa girmek istemez evet günah ama kapalılar hata yapmaz diye birşey yok nefsimize hakim olamıyoruz yapabilecek birşeyimiz yok. Ben ünv. geçene kadar sevgili yapmadım ilişkimi enn fazla 2 yıl sürdürüp evlenmeyi düşünüyorum. Dahada uzatarak günaha girmemek için. Lüfen bu şekilde kapalı açık diye düşünme. Her insan gibi kapalılarda nefsine hakim olamıyor.
30 Yorumla
+1 yılKuran da sadece kapalı insanlar icin zina yasaklanmadı. Erkekler de dahil olmak uzere herkes icin haramlar net bir sekilde belli. Rabbim en iyisini en guzel sekil de ortunmeyi nasip etsin. Ortunmek farklı bir ibadet zina yapmamak farklı. Allah tan korkan insan ortunur. Bu demek degil ki ortunmeyen insanlar inancsiz. Kesin yargilar da bulunmayin
43 Yorumla
Soran+1 yılörtünmeyen insanlara inançsız demedim ki benim eleştirim dandik tesettüre amaç haramdan sakınmak sen de biliyorsundur sevgili olmak zinaya yaklasmaktır sadece bakmak bile tesettür amacı da haramdan sakınmak tezat olmuyor mu o zaman
- +1 yıl
Ortunmeyen insan inancsiz demediginin farkindayim. Ornek verdim. Zina yapan insan kapanmasin. Bunlarin hepsi aynı kapiya cikiyor. Dini seyler de insanlar hukum veremez. Allahin hukmu gecerlidir. Allahin hukmu ortunmek ve ortunmenin de belli basli gerekliligi var. Her insan aynısini yapabiliyor mu yapamiyor. Herkes nefsiyle hareket ediyor. Bir baskasi yanlis algiliycak diye ornek veriyorum benim elim acksa kolumu da aciyim. Ya hep ya hic diye bir sey diyemem. Elim baska kolum baska. Ornek veriyorum bunlari. Ve suda var. Ortunmenin temel amaci haramdan sakinmaktir. Zina da haramdir. Haramdan sakinan insan nasil haram isler diyebilirmisin. Diyorsun bir nevi. Asada bahsettigin buyucu olayinda. Haramin herseyin belirli kademeleri var. Bir erkekle konusmak (Namahrem olan erkekle) ilgi uyanditricak seyler yapmak bunlar haram. Cinsi munasebette bulunmakta haram. Sen bu iki harami ayni kefeye koyabilir misin. Koyamazsin. Belki sen koyarsin fakat Allahin adaleti her insan yaptigi seyden mesuldur.
- +1 yıl
Bisey sorucam bu arada
Sevgilisi olması sorun değil ama ben çok görüyorum bir cafede oturup sevgilisiyle resmen yiyişiyorlar yaw el insaf en azından kapalı olmanın bir ağılığı olsun..
Ve bir de var ya hani tesettürlüler açıklara göre daha namuslu görenler var ya..
Ağızlarına bir tane geçiresim geliyor.42 Yorumla
Soran+1 yılsorun değil mi amaç haramdan sakınmak değil mi sevgili dediğimiz sey de haram değil mi
Onlarında hıslerı var kı su gunumuz dunyasında duygularını gızlemelerı sencede zor degıl mı tabıkı sevgılılerı olabılır yanı dedıgın aslında kötu amaclı bı soru degıl mantıklı bır soru ama gunumuz sartlarında ınsanların duygularını gızlemesı cok zor bellı seylerı aşmadıkları surece sevgılılerı olabılır artık neyın dogru neyın yanlıs oldugunu karar verır ama en azından dını olarak bazı seylerıde yerıne getırıyorlar cogu ınsandan daha cok affedılecek yanları var bız kendımıze bakalım..
23 Yorumla
Soran+1 yılama Allah zaten doğrusuna karar verip bildirmiş bize öyle değil mi
- +1 yıl
haklısın ben sana bısey demıyorum sen dogrusunu soyluyorsun yapılmaması lazım dogru dıyorsun ama ıste gunumuz sartlarında cok zor ya eskıden hadı neyse yanı Peygamberlerımızın zamanında flan şartlar ortam teknolojı vs yanı koruyabılmek kendını daha kolay bence bu zamana göre ama sımdı cok zor ılıskılerını duzgunce yasayanda vardır ıçlerınde kötü olanda yanı ama bazı seylere ınsanın nefsı engel olamıyor hele kı şu zamanda bu kadar kırlı bır ortamda ınsanların saydam kalmasıa cok zor.
+1 yılTesettur demeyelim de ortunmek diyelim dogrusu islamin haram kildigi mahremin ortunmesidir.
Gelelim ortunmus birinin sevgilisi olurmu sorunsalina?
Evet olabilir islamiyette niyet ciddi ise belli olculerde kadin ve erkegin gorusmesi tanismasi birbirlerini tanimasi gunah degildir bunun usulu adabi vardir
bunun disinda olan ise batildir haramdir10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloyle bisey yok arkadasım bu sevgili meselesi sana da tesetturluye de hatta hic dahil etmesek de erkeklere de aynı sekilde gunah, hem kapalı hem makyaj yapıyor, hem kapalı hem topuklu giyiyor diyemeyiz, insanların bazı zaafları vardır kimi cok iyi biridir namazını kılamaz, kimi tesetturludur ama yapmıstır bir hata sevgilisi vardır, haa yanlıstır ona lafım yok olmaması lazım haklısın, karsı cıktıgım nokta kapalı oldugu icin ona ekstradan gunah olmuyor veya onun nefsi kapandıgı icin azalmıyor lutfen bu sekilde kalıplarla kimseyi suclamayalım ve once kendimizi duzeltelim kendimiz duzgunsek hatasını gordugumuz musluman kardesimiz icin dua edelim boylesi daha hayırlı olur diye dusunuyorum
00 YorumlaOhooo hafizlik yapan arkadasim evine erkek aliyordu! Ayrica sadece tesetturle bu isin baglantili oldugunu dusunmuyrum tmam tesettrlu kisilerin bunu yapmasi daha ironik gorunuyr dogru zaten bu insanlar tessettru yerli yerinde kullanmiyor pardesu giyiyo daracik tum hatlar meydanda. Her neyse acik kizlarda sonucta musluman bu olayinda sacin kapali olup olmamasiyla ilgisi oldugunu sanmiyrum. Yani dinini bilmeyen herkes yapiyor. Kimseyi yargilamak bana dusmez ama bu benim fikrim.
00 Yorumla
+1 yılMüslümanın sevgilisi olmaz zaten ya helalidir ya na mahremi bunun kadını erkeği yok..! Kadın tesettürlüyse erkekte olacak evet bedenen böyle bir tesettür emretmemiş allah ama ruhen olmalı erkeğin tesettürüde sonuçta Allah katında erkekte yapıyorsa haram kadında yapıyorsa haram. Bunun lamı cimi yok.
00 YorumlaSevgili den ne anladığınıza bağlı bu eğer sarılıp öpüşüp koklaşmaksa normal değil tabikide ama sevgili sevmekten gelir sevmekte kişinin bir seçimi değildir içten gelir sadece sevdiği insanla nuhabbet etmek hasbihal etmek istiyordur belkide olamazmı
23 Yorumla
Soran+1 yılama helali olmayan biriyle görüşmek bakmak haram değil mi
+1 yılNe biçim görüşler koyuyorsunuz ortaya? Siz Allah mısınız yargılıyorsunuz bizleri? Ne o kapalı kızın sevgilisi olamaz, kapalı kız bisiklete binemez, kapalı kız hiçbi şey yapamaz! Bu nasıl bir zihniyet! Siz kimsiniz Allah bilir her şeyin iyisini Allahtan başka kimse yargılayamaz bizleri.
00 Yorumla
+1 yılKafam bu mantıgı almıyor biri aydınlatsın beni
kafası kapalı sevgilisi var haram oluyorda bu kızlar nasıl flört edecek, nasıl aradıgı erkek arkadaşını, sevgilisini, ömrünü birlikte geçireceği adamı bulacak. Lütfen görücü usülü felan demeyin öyle bir sistem işlemiyor artık. Bu insanlarıda dışlamamak lazım dinleri inançları tanrıyla aralarındaki baglar bizi ilgilendirmez. Ayrıca her başörtülüyüdü müslüman sanmamak lazım. Güzel bir aksesuar kullanılabilir.10 Yorumla
+1 yılşimdi bahane uydurup kimseye laf atma sözde sende müslümansın neden dini görevlerini yerine getirmiyorsun sadece kapalılara değil sanada haram sen açıksın herkese bakarsın lafa gelincede müslümanım ama kapalı sevgili yapınca o kapalı neden sevgilisi oluyo diye yadırgıyon kimse 4 4lük değildir herkesin nefsi ve zaafı var herzaman baş edemiyor.
21 Yorumla- +1 yıl
Vay
Aslında bir yer doğru bir yerde hata var dediklerin de sevmek onların da hakki tabii ki Fazla ileri gitmedikce el ele tutusmaktan baska kimse karismasn diyorum ben. Tam anlamıyla da kapali değilse sadece başı kapalidir tesettür değildir.
Bunlar benm görüşüm hayırlı geceler00 YorumlaTürban insanın nefsi duygularını, isteklerini, ihtiyaclarini yok etmez. Tabiki doğru olan haramdan kaçınmaktır ama böyle ağır bir eleştiriye tutmak bence çok acımasızca. Müslümanlar birçok hata yapabiliyor bu her zaman çelişki yaratabilir sadece turbanli kisiler için geçerli değil.
00 YorumlaHergün mutlaka biri çıkıyor kapalı kızlara laf eden. Hiç kimse mükemmel bir müslüman değil bu zaman da. Bir kapalı kıza ne kadar günahsa sana da aynı günah. Bazı insanlar Allahın dediklerinin %50 sini yaparlar bazıları %30 unu bazısı %20 sini. Çamur atmaktan vazgeçip herkes kendisine bakmalı önce. Bırakın bu işleri artık.
00 Yorumla
+1 yılAçık olanlara sevgili olmak helal de tesettürlü olanlara haram mı? Evlenecekse nasıl evlencek. Hiç görüşmicek mi konuşmicak mı. Niyeti ciddiyse niye sevgili olmasın ki.
24 Yorumla
Soran+1 yılevlilik değişmez kaderdir evleneceği kişi onu istemese de bulacak zaten harama düşmeye gerek yok
- +1 yıl
Tamam o zaman hiçkimse sevgili olmasın. Evet haram ama sadece tesettürlülere haram değil ki. Herkese haram.
Soran+1 yıltabi ki herkese haram ama onların tesettüre girmekteki amacı haramdan sakınmak ya hani bunu eleştirdim tezat değil mi
- +1 yıl
türbanlı bayanların da aşka, sevgiye vs. ihtiyacı vardır. sonuçta insan ve duyguları olan herkes gibi karşı cinse ilgi duyacak. onlar başka alemlerde yaşayan, insandan farklı canlılar değiller ki.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence herşeyde olduğu gibi o konuda biraz yozlaşdı. Tesettürün amacı haramdan sakınmak, bazı yerlerini göstermemektir. Ama bunu takıpta o amaca uygun yaşanmıyorsa o konuda da yozlaşma var demektir. Mesela kız diyor ki ben kapalıyım ama erkek arkadaşımda olur ve bazı şeyleride yaşarım size ne. Zaten bizi ilgilendirmez. Ama o temsil ettiği düzgün insan imajında bence olmaması gereken birşey sevgililerle vakit geçirmek.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu oku bence böyle seven bir adamsa normal gibi www.kizlarsoruyor.com/.../q2588184-kizlar-lutfen-bunlara-dikkat-edin-sizcede-oyle-degil-mi
00 Yorumla
+1 yılDediğin ön yargıdan ibaret şortlu öpüşünce bile olay olmuyorken kapalılara bu kadar çamur atılmasının sebebi ne biz insanlarla tanışmıycakmıyız marketten 2 kilo adam mı istiyicez yani bunu mu ima ediyorsun? Genelleme yapmaktan vazgeçin
14 Yorumla
Soran+1 yılama örtünün amacı haramdan sakınmak dikkatini çekerim o haramdan sakınmak için örtünüyor ama harama kendisi gidiyor
- +1 yıl
Zaten orda bir sorun yok ama nasıl insanlarla tanışıcaz demek istiyorum samimi olmak gerekirse şu ana kadar hiç sevgilim olmadı yaşım küçük çünkü biraz daha büyümem gerek biliyorum ama daha erkeklerle doğru düzgün nasıl konuşulur onu bile bilmiyorum demek istediğim buydu :)
Soran+1 yılsen arama o seni zamanı geldiğinde bulacak zaten evlilik değişmez kaderdir
- +1 yıl
Bu çirkinlikle evde kaldım desene :)
Iste bizde bu yuzden sabrederiz... tesetturlu kisilerin bunlari yapmasi beni daha cok uzuyor ama Allah korusun oyle tesetturlu aile kizi gib gorunup sevgili edinenleri... Ama simdi sevmek baska sevgili olmak baska.
00 Yorumla
+1 yıl''Harama bakarsan helaline göz değer'' derler. Sadece tesettürlüler için değil her müslüman için geçerli bu. Sererim seccademi, kılarım namazımı millet aşk görsün..!<3
10 YorumlaAynen onları anlayamıyorum öpüşen turbanlı filan görüyorum , otobuste sarılan el ele yolculuk eden filan cidden gördüm... Ben dahi sıkılırım o kadar insan içinde ama onlar daha rahat davranabiliyor.
10 YorumlaNeden tesetturlude olsa bence sevgiliside olur elbetde tanismalari gereken insanlar olacak
onlarda candir.52 Yorumla
Soran+1 yıltanısmak baska gezip tozmak baskadır sonucta yabancı bir erkekle görüşmek haram değil midir
+1 yılCahil cahil konuşma kız, şayet insanların günahı olmasaydı insan, insan olarak yaratılmazdi. Hadi onlar bir yerden kurtarıyor sen hem açıyorsun hem veriyorsun napicaksn peki bu durumda :-D
00 Yorumlaaçıkçası ben islam tam olarak ne der bilmiyorum ama herkesin günahı kendine. ayrıca tamamen tarafsız biri sayılmam onları görünce bana da komik geliyor :D ama şöyle bir şey de var ki, ülkemizde dinini gerçekten bilerek yaşayan insan sayısız acınacak derecede az
00 YorumlaNoldu sevgilini başörtülüler mi kaptı?
Milletin yaşamından sanane51 Yorumla
Soran+1 yılhayır kapmadı sadece amaçları ne merak ettim sonuçta bunu haramdan sakınmak için yapıyorlar bu büyücüye giderken Allahım beni büyücülerin şerrinden koru diye dua etmeye benziyor
- Aşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılHükümet destekli kapatma politikasının sonuçları bunlar ulan en sinir olduğumda en çok ben müslümanım diyenler hepmi hırsız çıkarcı haysiyetsiz olur ya
10 Yorumla Kendinize bakın önce modernizim diye kicinizi yirtarsınız ama başkalarının hayatına karışmaktan zevk duyarsınız.
50 YorumlaYanlış düşünce.
Türbanlı diye sevgilisi olamaz mı?
Çok yanlış bir düşünce. Önyargı kaynıyor düşüncelerin.20 Yorumladeğil sevgili, şık/bakımlı vs. gibi kelimeleri bile çıkarmaları gerektiğini düşünüyorum lugatlarından
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılönce götünü örtsünler zinadan haramdan tecavüzden cinayetten zalimlikten kurtulsunlar ondan sonra sacını örtsünler namazını kılsınlar ibadedini yapsınlar önce rahat durmayı öğernsinler
rahat durmak 5 vakit namaz gibidir10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. bunu tayyip açıklasın dindar nesil nereye gidiyor ^^
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcikkende ayni gunah kapaliykende, boyle bir dusuncede olman bile yanlis. İsteyen istedigini yapar ve sana soz dusmez
20 Yorumla
+1 yılevet bu sitede profil resmi türbanlı olup sevgili olayına girenler var
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşım açıkken kapalıları , baş örtüleriyle bağdaştırır başlarındaki tülbentle yargılardım , türbanı takıyor diye bir insan dört dörtlük olmak zorunda değil.. Her şeyi türbanla bağdaştırmayalım,
00 Yorumlaİslamiyetle çatışan batı kültürü. Bunu yanlış olarak görmeyin biz bu çağın evlatlarıyız. Kabul edilmiş olan bir şey bu durum. Siz de kabul edin.
02 Yorumla
Soran+1 yılzaten sorunda bu tesettürlü sayısı çoğaldıkça tesettürün kalitesi azaldı batı kültürü diye bir şey yok din dogmatiktir çağa göre değişmez çağa göre içki içmekte normal ama islam kesinlikle reddediyor ılımlı islam diye bir şey yoktur
- Aşk İlişkileri konusunda 557 cevap paylaştı.
+1 yılZaten kesin bir insan olma çabasında olan kimse yok iyiysen iyi kötüysen kötü ol yok illa biçimce olumlu anlamca olumsuz olucaklar
00 Yorumla La sana ne la sana ne o kadar bos konularla milletin vaktini caliyonuzki bir bitmediniz * ne giyen giysin hayatini nasi yaaiyosa yasasin ssize ne * ya hayret bisey ha
10 YorumlaAllah sevgili bulmayı yaaklamiyo. Nasıl evlencek tesettür luler o zaman. sadece aileler bilcek öpmek koklasmak falan yok tabi. Uygun şartlarda sevgilisi olmalı bnce
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşkalarını yargılamanın bize düşmediği kanaatindeyim.
11 Yorumla
Soran+1 yılyargılamıyorum ki sadece amaçları ne merak ediyorum haramdan sakınıp harama gidecekse o tesettür olmuyor çünkü harama kendisi gidiyor
+1 yılHaklisn kardes. ona bakasan pantalonda giyiyorlar aman banane herkesn gunahi kendine !!
10 YorumlaYediğiniz nane kalmıyor sıra şimdi de bunlara mı geldi
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı. C şıkkı diyorum ben ve gerçek Tesettürlü hanımlara büyük saygısızlık oluyor
30 Yorumla
+1 yılBu erkekler için de geçerli ama. Namaz kılıp sevgili ayaklarına takılan erkekler de var maalesef benim gibi :((
20 Yorumla
+1 yılElini tutmadıktan öpmedikten sonra bir sıkıntı yok bence
00 YorumlaTesettürsüz olanlara hakaret etmişsin bence onların inancı yokmu?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi'ki kapanan gençlerin yüzde 70'i kapanmanın ne demek olduğunu bilmiyor. Sevgili olayı var makyaj var. Bura'da kapalı evli kadın bana abuk subuk foto attı adı'da şeyma'mı ne.
10 Yorumla
+1 yılkapalı insanlarla tesettürlü insanları birbirine karıştırmayın.
11 YorumlaFitne devrinde yaşıyoruz maalesef nefsi ile herkes ayni oranda mücadele edemiyor
00 Yorumlaeyer evlilik için görüşülüyorsa olabilir onunda ölçüleri vardır evlenecek diye laylaylom olmamalı
00 Yorumla
+1 yılBu kız nasıl birisiyle tanışıp evlenecek? Hayatında hiç görmediği, tanımadığı birisiyle mi evlenecek? Ahmak ahmak konuşmayın.
00 YorumlaBelki de aile baskısında dolayı kapandılar. Aslında kapalı olmayı istemiyor olabilir. bu da farklı bir bakış açısı yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet neyin peşindeler bilmiyorum. aslında nefislerine uydukları da söylenebilir.
00 YorumlaSac kapali arkadan got acik olnlar icin gecerli got anlami yirtmac etek giyenler
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaramdan sakınıp harama gitmiyorum diyebilen var mı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılaynı düşündüğümüze öyle sevindim ki kardeşim Allah sayımızı artırsın...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkime ne? insanlar dinlerini istedikleri yaşarlar. kimseyi sorgulamak bize kalmadı.
00 YorumlaBenim basörtülü bacimi pat pat patlatiyooooorlar.
10 YorumlaBahane arama
Illa laf aticaksiniz okızlara54 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılİmam hatip mezunu deist he oda güzelmiş :)
00 Yorumla- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat