Kızlar Lütfen bunlara dikkat edin sizcede öyle değil mi?

Seven adam dokunmaya kıyamaz size zarar gelsin istemez ya ben ölürsem ona ne olur düşüncesi olur kendinizi kullandırmayın ilerdeki doğru insana ihanet etmeyin kötülerden uzak durum aşk yorgan altı değildir anlınızın akı ile ter temiz ilklerinizi eşleriniz ile yaşayın babanızın başı dik dursun siz babanızın kızısınız ona layık olun sizi babanız gibi seven biri çıkarsa o doğru insandır ben hiç öpüşmedim bile ne sevgilimle nede bir başkasıyla tek sevgilimdi babam gibisin derdi çok ilgiliydim masumca sevmiştim ihanete uğradım lütfen iyi insanlar karşınıza çıkarsa değerlerini bilin biri olsun sonuna kadar olsun kendinizi kullandırmayın Siz geliceğin temiz anneleri olun her çocuk ter temiz melek gibi bir anne ister erkek müsveddesi serefsizlere kendinizi kulandırmayın masum bir ilişki sadıktır dokunmaya kıyamaz ailesi ile tanıştırılır aileniz ile tanışmak ister doğru insanı bekleyin Sizler geleceğin anneleri bir melek kadar tertemiz gidin eşinize evladınıza
Güncellemeler
+1 yıl
Size bir çay ısmarlayalım demesinin altında sinema demesinin altında eve gidelim mi gibi şeyler yatar piclerden uzak durun seven adam zaten dokunmaya kıyamaz sevgiliniz bile olsa sinema sevmiyorum deyin çünkü bir çoğu bileti arkdan keser niyeti bellidir ortadan kesip filim izlemek için giden adam çok azdır her zaman bir şüphe olsun sevişelim hiç ayrılmayacaz evlenecez sözlerine kanmayın itlerden tekmeyi yersiniz iyi rolü yapanlar var onlarada dikkat edin zaten bir süre sonra belli eder
Güncellemeler
+1 yıl
Afedersiniz amma erkeklerle kızlar kanka falan olamazlar büyük bir yalandır illa ki niyetini bozar bir taraf hem öyle erkeklerle içli dışlı olanlardan da hayır gelmez giyinişinize davranışlarınıza dikkat edin kaliteli insan desinler öyle ap açık giyinip ergenler gibi poz verirseniz iyi biri bile olsanız yanlış düşünürler zaten görüşüme katılan arkdaşların bir çoğu edepli insanlardır giyinimi ahlakı hepsi orantılıdır diye düşünüyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Maddi olarakta kullandırmayın.
Güzeli güzel yapan edeptir edep ise güzeli sevmeye sebeptir. H. z Mevlana
Güncellemeler
+1 yıl
@sizidinliyorum05 Adlı üyenin verdiği rahatsızlıktan dolayı özür dilerim gereksiz bir çok yorum yapmış bu yüzden engelleme gereği duydum Görüşlerini şikayet ederseniz sevinirim kaldırılmış olur..
Güncellemeler
+1 yıl
Tövbe kapısı açık dediysek, yeni günahIara koşman mı gerek?
(Necip Fazıl Kısakürek)
Güncellemeler
+1 yıl
Umarım birileri ders almıştır
Güncellemeler
+1 yıl
nefistir seni yolda koyan yolda kalır nefse uyan
Kızlar Lütfen bunlara dikkat edin sizcede öyle değil mi?