Bir buçuk senelik ilişkim var genel olarak cok toksik bi yapıda ve iki üç günde bir kavga ederdik fakat son iki aydır ilişkimiz cok daha iyi gidiyoruz kavgalar baya azalmıştı. Fakat o buyuk kavgadan 1 hafta öncesine kadar falan nedenini bilmesemde ben cok gergindim havadan nem kapip bagirip çağırıp tartışma çıkarıyordum. O akşam gunimuz çok güzel geçmişti fakat bi anda koltukta yanımda otururken telefondan birinin hikayelerini gizlediğini gördüm görür görmez o ne diye sordum hemen bisey değil dedi söylemedi o anda telefonu zorla elinden alıp hikayelerini sessize aldığı hesaba baktım ciplak kadinlarin paylasildigi bi hesaptı bu ne dedim cevap vermedi normalde böyle hesapları asla takip etmezdi çünkü zaten birlikte yaşadığımız için aktif bi c*nsel hayatımız da vardı ayrıca izliyor olsa bile kendi hesabından bunu takip etmesi çok rahatsız edici olduğu için çok yükseldim bi anda tartışmaya başladık ve masanın üstündeki bardak tabak vs yere fırlattım o da bu hareketime sinirlenip bana bir iki defa vurdu
bi süre konuşmadık birlikte yaşadığımız için gidebileceğim başka bi yerde yoktu daha sonrasında konuşmaya calisti benimle fakat kendi sucsuzlugunu kabul etse bile beni de suçlayıp durdu onu o hale getirenin ben olduğumu söyledi bir haftadır ben sürekli gerginmişim bagiriyomusum sinirlendiğimde biseyler firlatiyomusum ona karşı siddete meyilli hareketler gerçekleştiren benmişim o da 1 hafta boyunca sabretmiş en sonunda sinirden patlamış özür vs diledi ama ne olursa olsun bana vurmuş olmasını affedemiyorum
üzerinden bir ay geçti düzeltmek içinde uğraşmıyo diyemem konser bileti falan aldı benim için ama ben onu içimde affedemiyorum ve bi türlü eskisi gibi yaklaşamıyorum ona karşı eski güvenim çok kırılmış gibi yanında nedense eskisi gibi güvende hissedemiyorum ama cok seviyorum da ayrılamıyorum lütfen bana bi akıl verin ya evet genel olarak toksiktik ama ilk defa bu kadar yıpratıcı bi olay yaşadık
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer