Çok anlamsız birşey için kavga ettik ve bana ilk kez vurdu. kendimi çok kötü hiss ediyorum 2 gündür konuşmuyoruz ne yapmam lazım?😔😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok üzüldüm 😔 Eşinizin tutumu çok yanlış olmuş. Siz onun hayat yoldaşısınız size bu şekilde davranması çok üzücü. Mutlaka konuşun. Böyle bişeyi kabullenip sineye çekmek doğru olmaz. Hemen ayrılın da diyemem. İnsanoğlu bi anlık gaflete düşmüş de olabilir. Ama kesinlikle kocamdır döver mantığına kapılmayın ya da yuvanız dağılmasın susun diyemem. Şimdi eşinize bunun tekrarı olursa affetmeyeceğinizi açıkça söyleyin. Siz baba evinizden çıkıp onunla bi hayat kurdunuz. Allah’ın ona emanetisiniz. Ayıp yanında günahta bu davranış. Tepkinizi gösterin ciddi bir şekilde ve tekrarı olursa üzülerek söylüyorum gerekeni yapın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yaşadığınız bu durum çok üzücü. Ve bence asla kabul edilemez. Böyle bir şeyin bahanesi olmaz. Şiddet dünyadaki en kötü şeydir. Ve emin olun bu size en büyük ihanettir. Ne olursa olsun şiddet uygulayan taraf suçludur. Kimse kimseyi tahakküm altına alamaz. Bir ilişkide şiddet tüm dengeleri bozar. Kabul sınırlarını aşar. Şiddet bir boşanma sebebidir. Gereğini ya yspatsınız ya da bozulan bu dengenin tekrarlarını yaşarsınız. Artık bu vakitten sonra onu düşünmek zorunda değilsiniz. Eşler arası şiddet bir ihanettir ve hukuken cezai yaptırıma tabidir. Evlenmeden önce herkes bunu kabul eder. Ve uymakla yükümlüdür.
Vicdanen affetseniz dahi, karşınızdaki kişinin bu dengeyi birkez bozması sonucunda mutlaka devamı yeniden gelir. İçinde bu şıddeti barındıran kişi, er geç yeniden durumunu tekrarlar. Dikkatli olun, sınırlarınızı koruyun. Siz bu sınırları koruyamazsanız ihbarınız neticesinde gereği kolluk kuvvetlerince yapılır.20 Yorumla
Çok anlamsız bir şey ve çok mühim bir şey hiç farketmez bu bir başlangıç.. devamı gelir onun.. ben olsam ne yapardım bilemiyorum ama kğsüp konuşmamak yerine al karşına ve konuş..
bana vurdun ama bu ilk ve son olmalı yoksa sana saygımı ve aşkımı kaybederim aynı zamanda bu boşanmaya kadar gider küçük bir tokat veya başka her hangi bir şeyi bir daha alttan almam ve sınunda ne olursa olsun elimden geleni yapar bende karşılık veririm ! Kimse a o kadında kocasından dayak yemiş demez ! Karı koca dövüşmüşler hallerine bak derler! De tehtit et ve sonunda da seni seviyorum ve bu yaşanmamış gibi davranıcam ama ikinciyw tahammülüm olmaz de yanağına bir öpücük kondur sonra bir sosyopat sakinliği ve tavrıyla bir kahve yap inan bu sakinlik onu korkutabilir bile00 Yorumla
+1 yılAbi vurmak nedir?
Erkekler 1 kere vurunca devamını getirir elini alıştırma. Tavrını mutlaka sert şekilde koy.
Ben senin yerinde olsam 1 hafta konuşmam kıyafetlerini yıkamam, ütülemem, bulasiklarini yıkamam.
Köpek gibi sana vurduguna pişman olsun.10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
70
Cevap
100Cevap
- Aile & Toplum konusunda 825 cevap paylaştı.
+1 yılSen sakın ilk adımı atma. Bekle kendisi bi bok yedi kendisi temizlesin. Ayağına gelip yalvarana kadar özür dileyene kadar sakın barışma. 1 kere sana vurduysa devamı gelir unutma. Olaki barıştın eğer 2. defa olursa bu sefer anne evine git senin canından önemli değil. Ve 2 gün içinde hiç mi aklı başına gelmemiş. Yaptıklarından pişman olsa zaten saatinde dakikasında senin gönlünü almaya çalışırdı. Sen şimdi bekliyorsun gelsin kendisi yalvarsın. Ve eğer sana vurduğuna dair bir ses kaydı, bir görüntü, ya da bir iz varsa onları çaktırmadan kaydet sakla ileride lazım olabilir. Kendini ezdirme gerekirse polise ver. Çünkü böylelerinin sonu hep Allah korusun ölümle bitiyor. Polise gidip uzaklaştırma iste yakınınıza yaklaşamasın.
25 Yorumla
Soran+1 yılZaten kaç kez özür diledi ama içim acıyo aff edemiyorum
- +1 yıl
Bunun özürü falan olamaz, yarın öbürgün bu sefer bir yerlerini kırsa yine mi özür dileyecek. Bak senin canın tehlikeye düşmüş bunun ardıda gelir arkasida. Sana şöyle söyleyim diyelimki senin durumunda benim eşim var diyelim ben ona vurdum diyelim. Benim yapacağım şey gerekirse gider çiçekçiden en pahalı çiçeği alırdım gerekirse gider onun için kuyumcudan altın alırdım gerekirse sabaha kadar kapısında yatardım pişmanlığımı göstermek için ama asla sadece lafla kuru kuru özür dilemezdim. İçinin acıması normal ama sakın affetme kendine saygın varsa affetme çünkü ileride senin canına kastederse nolacak? Ben sinirlendiğim zaman evdeki tüm camları kapıları kırarım ama asla sevdiğim kıza vurmam. Hani alkollü olurum, ya da ne biliyim psikolojim çökmüş olur depresyona girmiş olurum eşimde kötü olduğumun farkındadır ama ona rağmen beni sinirlendirirse o zaman Allah korusun vururum. Senin kinin alkolü yok depresyonu yok keyfinden vurmuş şimdide 2-3 kuru özürle barışmak istiyor. Bırak ayağına gelicek yalvarıcak sana. Seven insan uğraşır gayret eder. Kendi sıcak yatağında yatarken sen annenin yanındasın yazık yahu. Sen bekle ne kadar pişmanmış görelim. Eşini sen tanıyorsun ben değil gözlerinden falan ne kadar ciddi veya yapmacık olduğunu anlayabilirsin. ya da de madem pişmansın bana vurduğuna seni affetmem içi bana çeyrek altın ve çiçek al gel de gönlümü alırsın de. Ama seven insan zaten senin söylemeni beklemez kendisi getirir. Bu arada biraz ağır olmuş olabilir kusura bakmayın ben sadece empati yaparak size fikir vermeye çalıştım.
Soran+1 yılHayır ağır diyil. doğru olanı yazmışsınız çok teşekkür ederim. söylediklerinizi yapmaya çalışacağım
- +1 yıl
Rica ederim. Umarım eski mutluluğuna kavuşursun. Ve bu arada ben yanlış fikir de vermek istemem ama bir kere kalp kırıkdıysa artık gerisi boş. Sen kuru kuruya barışma kızsın ağırdan alman lazım zaten haksız olan karşı taraf. Eğer ondan çeyrek altın ya da çicek gibi şeyler istemeden barışma. Seninde gururun var seninde gönlünü alması lazım. Ama eşini en iyi sen tanırsın bunları istedin diye tekrar kavga çıkarmasın. Eğer itiraz falan ederse seni sevmiyor olabilir. Ama şunu unutma seven adam uğraşır vazgeçmez.
Soran+1 yılİnşallah eskisi gibi mutlu ola bilirim. çok sağol teselli ettiğin için. çabalamasını yalvarmasını bekleyeceğim bir süre. hatasını anlamazsa uğraşmazsa bitdi demektir..
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Keske onu vurma noktasına getirmeden
Daha sakin ve sinirleriniz yatıştığı bir zaman dilimine kadar konuyu orda noktalayabilseydiniz
Şimdi bir kez vurmaya alışınca en ufacık bir tartışmada bunun devamı da gelebilir gelmeyebilirdi
Bu eşinin yapısına bağlı sinirli bir kişılikse tekrar aynı şeyi yaşamamak adına onu cezalandırmalı imkan varsa bir hafta 15 gün araya mesafe koymalısın ki aynı şeyi yapmaya tekrar cesaret edemesin. orda durmsn sanki biraz durumu ksbullenmek gibi olsbilir imksn varsa bir haftalığına annenin evine git yani anlamalı ki sana tekrar vurursa seni kaybedecek00 Yorumla
+1 yılVurdu ne demek ya!!! Ben erkeğim diyen bir adam bir kadına nasıl el kaldırır hele de o kadın eşiyse! Şimdi ben delikanlıyım diye dışardamı geziyor? Bu ilk sonra iki sonra üç devam eder, eğer çok sinirlendiyse evden çıkar gider sakinleşir döner, bitirmek istemiyorsan, konuşacaksın o zaman bir daha bana vurursan çeker giderim diye, ikinci sefer böyle bir şey yaparken düşünecek, hiç bir şey olmamış gibi davranıp ona prim vermeyin yoksa sonu gelmez. Geçmiş olsun.
70 YorumlaKeşke mağarada taşı taşa vursaydım da bu zamanları görmeseydim. İlişkilerde zaman zaman sürtüşmeler olabilir ama şiddet uygulamak ne? Böyle bir haddi nerede bulmuş kendisinde siz saksı değilsiniz. Eğer buna sessiz kalıp burnunu sürtmezsemiz ikicisi üçüncüsü gelir o şiddetin. Öfke kontrolü mü var bunun üstünden sağlıklı bir şekilde gelmeli, bunu size yansıtarak değil.
60 Yorumlaİmkan varsa bir süre evden ayrıl hatasını anlayana kadar anlamazsa dönmeyi düşünme bile ne olursa olsun kimsenin sana şiddet uygulama hakkı yok kim olursa olsun. Eğer ipleri eline şimdi almazsan bütün hayatın boyunca aynı şekilde devam edecek o yüzden şu an onu suçlu hissettirmelisin iliklerine kadar işlemesi lazım ki Bi daha aynısını yapmaya cesareti olmasın.
50 YorumlaHayır tepkinizi koyun ve hatta konuşmayın onun boyle bişey yapmaya hakkı yok şiddeti haklı yapacak hiç Bi seçenek yok konuşmayın hatasını anlayıp özürdiler inşallah ve bağırın ona ondan daha güçlü oldugunuzu onun bu davranışı yapamıycağını onu kaybetmekten korkmuyor gibi davranışlar sergileyin, boylece kıymete binersiniz sizi kaybetmekten korkar
50 Yorumla
+1 yılEvliliklerde tartışma kavga vs olur ve bu tatlı bir şekilde çözülür fakat Şiddet uygulaması çok ezik bir davranış. Ne olursa olsun şiddet aşşağılık bir tepki!!! Genel olarak cahillik göstergesidir sanıyorum IQ seviyesi sınırda falan bir doktora göster onu. sende üzülme eğer eşek değilse hatasının farkına varıp özür dileyecektir...
50 YorumlaAile & Toplum konusunda 787 cevap paylaştı. Kadına şiddete karşı konuşan herkes günün birinde o kadına şiddet uyguluyor maalesef
Ayrıca senin ilk olabilir ama son olmayacak ben boşan derim ama oda yeni bir başlangıç senin için yapabilirmisin bilemem
yalnız o adamın elini kırmak geliyor içimden10 Yorumla
+1 yılYani kocanı tek durdurabilecek birşey var DİN. Maalesef insanlar hayvanımsı canlılar ve çoğunun kontrol edilmesi gerekiyor. İnançlıysanız ona deki. Evlilik hukukuna (aldatma) uyduğun sürece sana vurması HARAM. Vurma hakkı doğsa bile sadece kkaba etlerine vurabilir. Yüzüne veya karnına göğsüne vuramaz. Bunu ona de akıllanmazsa da. Yani manevi birşey de onu en son tatmin etmiyorsa. Yapacak birşey yok. Boşanmaya kadar yolu var. Yani sana vurmasının her halukarda doğru olmadığını anlayana kadar anlatmaktan vazgeçme. Bunu kabul etmeli. Daha da şiddet uygulamaya başlarsa sen de sert davran. Baktın delirmeye yakın ne kadar gidebilirsen uzağa git. Ve boşanma davası aç.
16 Yorumla- +1 yıl
Aldatma olmadığı sürece parantezin içi.
- +1 yıl
Yanlış. Önce konuş, yatak ayır sonra hafifçe diyor. Ayrıca bu dövme konusu tam olarak ne? Hafifçe nerde geciyor
- +1 yıl
@ruhumdakiigüç Hadislerle belirleniyor daha çok. Hz Muhammed in davranışlarıyla da. Mesela veda hutbesinde çocukların halsiyet ve şerefi koruma altındadır diyor veya Kadınlarımızın yüzüne vurmayın diyor ve. Zaten ben de yatak ayırmasın demedim ki. Adam direk dövmeye geçmiş neyi yanlış anlamadım.
- +1 yıl
Çocuklar ve kadınlarımızın, herkesin halsiyet ve şerefi.
- +1 yıl
E dövmek zulümdür zulüm adamdır. Kemikleri kırılına kadar yüzü morarma kadar dövmek insan olmamaktır. Kas ve kemik savaşmak ağırişer yapmak için kadın dövmek için değil.
- +1 yıl
Haramdır adam değil.
Kimsenin yorumuna kesinlikle bakma. Oku aklında kalsın fikirler. Ama sakın körü körüne uyma. Şimdi kişiden kişiye değişir. Çok melek gibi biridir gerçekten bi kriz geçirmiştir ve köpek gibi pişmandır kendinden nefret ediyordur bu kişi. Affedilebilir. Birde hanzo vardır def edilebilir. Kocamı sen iyi tanıyorsun ve neden böylr birşey yaptığını araştır.
10 Yorumla
+1 yılSorun Her ne olursa olsun sana Aslan şiddet uygulama malıydı %100 kusurlu ve hatalı ve kocanın insan değil haberin olsun kadına el kaldıran insan insan değildir erkeğe el kaldıran kadında insan değildir kocan ve sen aranızdaki tartışma boyutu ne olursa olsun sana şiddet uygulama malıydı Kusura bakma ama kocan karakter yoksunu
10 YorumlaEline çivili bir sopa alıp çeşmenin altında ıslatacaksın neden : ıslak odun yakar
Çivili olması şart ardından biber gazını alacaksın, kavgaya bahane çıkaracaksın sonra refleks ile biber gazını adamın gözüne iyice sık kafasından çorabına kadar sonra bu sopayı al onun
Kafasına gözüne suratına sert darbeler ile vur 3 4 te porselen tabak al kafasında kır.10 YorumlaDaha ağır bir tepki koymanız gerekirdi. Yerinizde olsam boşanırdım. Eğer yumuşak davranırsanız böyle her anlamsız kavganızda vurmayı alışkanlık haline getirebilir.
40 Yorumla
+1 yılilk şiddet çok önemlidir, alttan alırsan bu şiddetin arkası gelecektir asla kabullenme bunu hiçkimse ama hiçkimse şiddeti hak etmez.
40 Yorumla
+1 yılUlan anlamıyorum insan sevdiği kadına, çocuğa nasıl vurur yemın ederim bu soysuzları evire çevire dövesim var.
40 YorumlaEvli boşanmış biri olarak söylüyorum canım sana şiddet ( fiziksel ya da ağız söylenecek şeylere sakın normal gibi kabul görme ve boyun da eğme çünkü ben çok yaşadım ayrılık sonunda gelen söz ise onu affedigim için haksız duruma düşen yine ben oldum seninle muhatap ve konuşmaz sende öyle yap bak bakalım neyere kadar ilerliycek ya da bunu bir daha yapmaması için de onu uyar ya da polis şikayet et eminim senin ondan korkmayacagini anlar Sakın ama sakın şiddet affetme yoksa devam gelir
20 Yorumla
+1 yılHer ne olursa olsun Allah evlendimde o seytana uydurmasin kadinlar bize emanet ben sahsen o gozle bakiyorum insallah duzelir affet 2 ci hamle olursa dusunme bosan ama surundur simdi anne babasi bilsin de
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılSen üstüne git hakkını savun derim ama bu sefer daha çok canın yanıcak. O yüzden ailene danışmak akıl almak senin için daha iyi olur diye düşünüyorum. Boşanmanı isterdim ama senin kararın sonuçta.
20 Yorumla
+1 yılDayak yedikten sonra tekrar barışmak “attığın dayağı ben hak ettim ve bana istediğin zaman dayak atabilirsin” anlamına gelir!!! Geçmiş olsun.
22 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel teselli etdin
- +1 yıl
O zaman takma kafana, evlilikte olur böyle şeyler. Git özür dile ve düzenine devam et.
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. oturun konuşun. böyle olmaz. onu uyar. ben sana allahın emanetiyim. böyle mi davranman gerekiyor de.
benimle sorunlarını dil ve akıl gücünle çöz kas gücünle değil de. bir daha olursa boşanırım de.
ya değilse böyle küserek sorun çözülmez.05 Yorumla- +1 yıl
Hayır yanlış yazmadım onun adı bu şekilde yazılıyor ayrıca beğeni yanlış oldu :))
- +1 yıl
Tamam knk haklısın sen doğrusun :d
+1 yılÖzür dilese de gönlünü güzel sözlerle veya hediyelerle almaya çalışsa da kanma derim. Bir kere böyle bir şeye cesaret edebiliyorsa devamı gelir. En mantıklısı boşanma davası.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 447 cevap paylaştı. Bir kez vurdu diye hemen boşanacak değilsiniz sonuçta karşılıklı olarak konuşun aile arasında böyle şeyler nadir de olsa vurur fakat devamı halinde sorunlar olur
10 Yorumla
+1 yılaciz erkekten nefret ediyorum. sen karşılık versen bu sefer zaten sen haketmişsinde derler. hoşgörürsen aldırmazsan devamı kesinlikle gelecek boks çuvalına döneceksin zamanla eminim.
10 Yorumla
+1 yılYahu bir insanın eşine vurması için manyak olması gerekir. Zavallı bu insanlar aciyorum onlara. Duygularını ifade etmekten aciz mahluklar şiddete başvuruyor.
10 Yorumla
+1 yılOyle bir tokatla her sey bitmez cogunuz sacmaliyorsunuz. Eger arkadas oyle biri olsaydi bir tokatla birakmazdi isi. Bence konusup barisin hayatta olur oyle seyler belki de sen cok ustune gittin
10 YorumlaÖzür dilemesini bekle. Özür dilemezse al karşına adam akıllı konuş. o bir tokat ileri de yumruk olur.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılBiriniz ateş olun biriniz su ama bu ilkini yapmış ikincisininde onun yapması gerek sende sabret özür dileyecektir sanırım tabi benim gibiyse yani ben öyle yapardım.
00 Yorumla eger ilk seferse onunla acik bir sekilde konus boyleyken boyle de konusarak halledebilecegimiz bir konuda bu kadar sinirlenip bana vurman beni cok rahatsiz etti de konus yani anlat cunku eger simdi sen onunla konusmaz hicbirsey olmamis gibi yaparsan bu devam eder kardesim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılSinirlendirme ama özür dilet uzatma fazla ama onun yaptıgı nın yanlış olduğunu hissetmesi lazım
30 Yorumla
+1 yılaile içinde olabilir böyle, elbette iyi bir şey değil. sebep neydi. nasıl darp etmeye kadar geldi konu.
15 Yorumla- +1 yıl
Aile içinde olabilir mi :d
- +1 yıl
@Gizlikullanici0182 evet olamaz mı? bunlar olan şeyler.. olmamalı elbette ancak oluyor.
- +1 yıl
Olamaz evet olmamalı da
- +1 yıl
@Gizlikullanici0182 olmamalı ancak oluyor. o yüzden dedim ki aile içinde olabilir.
- +1 yıl
Konuştukça batıyorsun iyi geceler
+1 yılBir kere vuran bir daha vurur kocan karakter yoksunu ne olursa olsun sana vurması gerekmezdi buna hakkı yok. Sırf boşanma sebebi
10 YorumlaSende vursaydı. Erkeklerin Kadınlardan Daha güçlü olması onlara şiddet uygulamaları için değil onları korumaları içindir.
71 Yorumla- +1 yıl
Erkekler kadınlardan güçlü olmasaydı korunmaya ihtiyaçları olmazdı
İyi yüzsüzlük yapıp ben ne yaptım ki falan diyip sırnaşmıyor pislik bunlar ya darp raporu al
20 Yorumla
+1 yılBöyle konularda ne denir ki allahın belası hâlâ bi kadına el kalkamayacağını ogrenemediler
20 Yorumla"KADES" uygulamasını indirebilirsiniz eğer bu şiddet eylimi devam ederse, ayrica zamana bırakın zamanla barışırsınız zaten. :D
00 YorumlaSeven adam kıyamaz abi. Bu aptal vuruyor. Ayrıl gitsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılAma çok seviyorum. ve bebeğimi düşünmek zorundayım
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun
+1 yılSenden ozur dileyene kadar konusma. Ve bunu bir daha tekrarlarsa evliliginizin devam etmeyecegini soyle. Kararli ol dik dur.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evlisiniz sevgili değil elbet barışacaksımız eğer yapamıyorsanız bir süre bekleyin ama soğukluk girmesin araya
00 Yorumla
+1 yılbir kere vurmanin devami gelecektir. ne konuda tartistiniz. anlatrmisin. istersen burada ortalik yerde konusmuyalim
00 YorumlaErkek kardesime bile vurmadım bu zamana kadar baskasının yanında yapmısın aynı hareketi yamulturlar adamı.
00 Yorumla
+1 yılEşler arasında böyle şeyler olur, size vurdu diye hemen boşancak değilsiniz ya. siz biraz sakin olun, hiç üzerine gitmeyin onu kendi halinde bırakın eminim kendi hatasını anlayıp sizden özür dileyip pişman olduğunu dile getirecektir.
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yanlış bir yorum yapmak istemem ve buradaki insanların yorumlarına göre hareket etme..
Kocana çok şey söylemek istiyorum da neyse. :)10 Yorumla
+1 yılCok uzuldum ama bekara kari bosamak kolay derler senin ne dusundugun onemli
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 548 cevap paylaştı. Üzüldüm kanka. Keşke bana vursaydı da sana vurmasaydı.
10 YorumlaAyıp etmiiş üzüldüm canın çok yanmamıştır inşallah öküz herif
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılBana kalkan o eli ona yediririm. Mazereti olamaz direkt bırakırım öyle birini
10 Yorumla Anasına söyle. Öğlun bsna tokat attı. Sen mi kulağını çekersin ben mi yspim diye sor
10 YorumlaSenin gibi bi hemcinsim olduğu için utanıyorum mesela. O adamla halen aynı evde misin bide? 3 gün sonra cinnet geçiren adam karısını öldürdü diye haber bile yapılabilir. Ne sebeple olursa olsun şiddetin affı olmamalı ✋🏻
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılKoskoca kadınsın dışsrı çıkarken izinmi alacaksın. Çocukmusun sen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden evvel iyi tanısaydın soruyu soran kardeş. Şiddete meyilli bir insan bunu tamamiyle gizleyemez illaki belli eder.
09 Yorumla
Soran+1 yılSınırları ben zorladım farkındayım ama gerçekten ilk kez vurdu ve hiç bana vurmadı şimdiye kadar
Cevap sahibi+1 yılSakın ona da sınırları ben zorladım tarzı cümle kurup yaptığının haklılığı sonucunu doğuracak birşey söyleme. Yoksa haklı olduğunu düşünür. Neler yaptın peki?
Soran+1 yılOndan izinsiz dışarı çıktım eve döndüğümde hesap sormaya başladı bende olur olmadık cümleler söyledim ve tokat attı bana
Soran+1 yılİşim gücüm yok tek bebekle ne yapa bilirimki
Cevap sahibi+1 yıl@garlesh genel olarak bu kardeşe katılıyorum ama katılmadığım tek nokta şu. Hemen yuvanı dağıtma ama eğer bir daha şiddet uygularsa alternatif çözümlerinin olduğunu kendisine göster.
- +1 yıl
+1 yılOlayı bilmeden yorum yapmak sağlıklı olmaz belide çileden çıkardın adamı sinirleriyle oynadın
09 Yorumla- +1 yıl
Senin gibi düşünenler ölse keşke adamın sinriymiş miş
- +1 yıl
Şu yorumun bile dinlemeyi bilmeyen anlayışsız biri olduğunu gösteriyor eşine üzüldüm
- +1 yıl
Eşim mi sjsjwuhsgs 18 yaşındayım ama yine de sen bilirsin. Anlayışsız olan sensin şiddetin bahanesi olamaz, şiddet çok aşağılık ve küçük düşürücü bi davranıştır
- +1 yıl
Şiddet bu hayatın bir gerçeği. Dünya şiddet üzerine kurulmuştur.
- +1 yıl
Bu denli sığ düşünceli biriyle en fazla bu kadar muhattap olurum, iğrenç düşüncelerizde boğulun 🙏
- +1 yıl
Siz ufacık hayal dünyanızda yaşamaya devam edin hayallerle yasayani gerçeklerle 🤣🤣
- +1 yıl
Çok komiksin sen yarim akilli. Herkesi kendiniz gibi sanmayın ayrica hayal değil gerçeği var bende sen canını sıkma 😉
- +1 yıl
Aynen tokadı yemişsin sonuçta gerçekleri de yaşıyorsun 🤣🤣
- +1 yıl
Soruyu soran ben değilim?
+1 yılBoşan bence en iyisi yoksa devamı gelir KADİNA ŞİDDET 🤬🤬
00 Yorumla
+1 yılNe desem bilemedim. Şiddet çözüm değil. Vurması hiç doğru davranış değil
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. devamı gelir..
gece uyurken yatağa bağla ve yumruk manyağı yap sonra ayrıl :d00 YorumlaBacim onuda mi halledelim ya ottan boktan seyleri yaziyonuz bura
01 YorumlaNe desek boş. Ne yapman gerektiğini kendin bilmelisin..
00 Yorumla
+1 yılAyrılmak olmaz. Ama hicbir işini yapma. Gerekirse evi terket gözü korksun.
00 Yorumla
+1 yılBu durumu onunla konuşmalisin ve eminim tatli dille anlatınca anlr
00 Yorumlaondan adım atmasını bekle ve bu şiddetin son olduğundan emin ol
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Abi kardeş birine söyle dövsünler sonra hiç bir şey olmamış gibi devam et
04 Yorumla- Devamını Gör (110)
Devamını Gör(155)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem