Erkek arkadaşımla kavga ettik bana yumruk attı?

uzun süredir sosyal medyada fotograf yüzünden kavga ediyoduk ve gercekten ciddi kavgalardı bunlar fotograf koymak istemiyodu bende sürekli ısrar ediyodum bana sürekli tamam koyucam deyip oyalıyodu sinirlenince kendine hakim olamayan biriyim. Dün gece yine delirdim bastım evine gittim o benim ilkimdi herşeyimi onla yaşadım seviyorum da ama bir türlü olmuyodu. Gece gittim evine bağırdım çağırdım tam gidiyodum ki tokat atmak istedim sana vurucam dedim güldü dalga geçti felan bende dayanamadım daldım üzerine vurmaya başladım en sonunda o da bana yumruk attı yere yığıldım çığlık attım apartman ayağa kalktı. Çıkarken apartman girişinde düştüm. iki adam geldi ne oldu size felan diye ikna eettim onları sinir krizi geçirdim felan diye ben gittikten sonra onla konuşmuşlar bişeyler olmuş felan ama sonuçta bitti ayrıldık normal olarak. Yaptığım şeyin savunulacak bir tarafı yok ama 6 aydır bu yüzden kalbimi kırdığına değmiştir umarım onun yüzünden bambaşka bir kız olmuştum takıntılı hale geldim ve o beni mutlu etmek yerine beni düzeltmeye çalışıyodu defalarca söyledim beni düzeltmeye çalışma mutlu etmeye çalış zaten o zaman ben düzelirim diye ama işte sonuç bu :(
Güncellemeler
+1 yıl
onu seviyorum o da beni seviyo bunu biliyorum istemsizce bir hareketti son bir şans vermeli miyim iki tarafta bundan sonra oldun davranmak şartıyla?
Güncellemeler
+1 yıl
Tamamen ayrıldık numuramı felan da değiştirdim hayırlı uğurlu olsun :(
Erkek arkadaşımla kavga ettik bana yumruk attı?