Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı. Nasıl bir ilişki biri tırmalar diğeri yumruk atar. Kafanız mı iyi? Aşk diyorsun ama hiç aşka yakışacak hareketler değil bunlar. Hayatım da bir kadına vurmak zorunda kaldım tokat yediğim için haksız yere.! İnsan gururuna engel olamaz bazen. Keşke vurmaya kalkışmasaydın.! Suçlusun kabullen ve özür mü delersin öper misin okşar mısın bilmem ama hatanı telafi et.
011 Yorumla
Soran+1 yılhaksız olduğumu biliyorum ama öfkemi kontrol edemiyorum o yüzden ona biraz zaman verdim
- +1 yıl
Ama bak öfkemi kontrol edemiyorum diyorsun. Bence sen ona değil önce kendine zaman ver. Düşün taşın reflekslerini kontrol altına almayı öğren. Peki şu şekilde sormak isterim sana. Öfkesine engel olamayıp ilk tokadı o atsaydı affeder miydin? İkinci konu şu ; öfkem diyorsun.! Bu öfke kime ve neden? Düşün derim bunları. Kendine bunların cevabını ver ve özür dile zaman verme. Zaman arayı soğutur unutma
Soran+1 yılben onu hala çok seviyorum bir iki gün sonra tekrar gideyim konuşayım istiyorum bir yandan da zaten olmucaktı yoluna devam et diyorum onunla dünyalarımız ailelerimiz çok farklı öyle bir hal aldım ki anlatamam
Soran+1 yılgöstericem ama şimdi çok yanlış bir zaman olur bir iki gün beklemeliyim daha dün ayrıldık tamamen
Soran+1 yılhemen yapsam ters tepmez mi
Soran+1 yıl:) yok artık patlamam ama bir iki gün beklemek istiyorum belki beni özler
Soran+1 yıl:) peki
En İyi Cevaplar
sen ona vururken problem yokta o sana vurunca neden problem? Kadına El kalkmaz ama kadın olana el kalkmaz... Bir kadın erkeğe karşı saygısını yitirip ona el kaldırıyorsa onun erkekliğini rencide edici davranıyorsa bazı şeyleri hak ediyordur. Ancak haklı olduğun kısımda şu resim olaylarından bahsetmişsin sanırım seni aldatıyor ;)
24 Yorumla
Soran+1 yılaldatmadığınıda biliyorum ama bendeki takıntı işte
Soran+1 yılevet canım biliyorum merak etme
+1 yılSeni cigrindan çıkarmış bu belli. ama bak sebep ne olursa olsun bu yaptgn yanlış. Hakliyken haksiz duruma düşmüş sun sen. ve bunun bir şansı daha olmaz. cunku saygi yoksa sevgi anlamsoz kalit tek başına. Vr siz o saygıyı malesef kaybetmiasiniz
04 Yorumla
Soran+1 yıltekrardan kazanamaz mıyız biraz kafamızı topladıktan sonra
- +1 yıl
Canim sevgi olabilir ama emin ol buna saygi bittiyseki senin ona onunda sana saygisu kalmamış bu olayla. artik en ufak tartışmada birbirinize ağır konuşup kalp kirabiliirisniz. sadece lafla sataşma olsa tamm ama siz ikinizde birnirinize şiddet uygulamisiniz. bencr olmaz. olsada sağlıklı olmaz. bigun yine böyle bisey yaşama ihtimali yüksek
Soran+1 yılben olacağına inanıyoruma ama bunun için elimden geleni yapıcam onu tekrar kazanmak istiyorum çünkü yapılan yanlışların çoğu bende bunu daha açık görebiliyorum
- +1 yıl
Sen bilirsin
Bu nasıl bir ilişki, ev basmalar sonra kavgalar yumruklar vs, şiddetin olduğu bir ilişki zaten sağlıklı olmaz, ayrılmakla doğru yapmışsınız.
13 Yorumla
Soranbaşka çaremiz kalmadı ki zaten bundan sonra nasıl olur
Soran+1 yılbende öyle umuyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
+1 yılben senin yerinde olsaydım polise bile verirdim :D şaka bir yana madem yumuruk attı kendine geldiğinde kafasına bişi geçirseydin sen onu etkisisz hale getirseydin ya
11 Yorumla
Soran+1 yılbende ona defalarca vurdum ama topuklu ayakkabımla tekme felan attım
İki tarafta hastamısınızya biri yumruk atmış diğeri evini basmış hic aklıbaşında davranış değil bunlar yazık kız olan sensin niye bu davranışlar içine düştün anlamadım sevmenin bu kadarı fazla.
14 Yorumla
Soran+1 yılsevgim bana da ona da zarar veriyo normal değil böyle bişey biliyorum
Soran+1 yılne diyim ki
+1 yılonu unut hayatından çıkar bir adam kadına el kaldırıcak kadar aciz bir duruma düştüyse hayır gelmez kendini düzelt bambaşka biri ol ve karşılasırsan eger bir gün ne kaybettiğini görsün :(
14 Yorumla
Soran+1 yılartık öyle yapmaktan başşka çarem kalmadı sanırım
- +1 yıl
evet biz kızlar akıllı mantıklı olalım lütfen mutlu ol
Soran+1 yılumarım teşekkür ederim
- +1 yıl
dualarım seninle
+1 yılYumruk mu tokat olabilirdi ama yumruk abartmis zaten adam değilmiş
15 Yorumla
Soran+1 yılbende kaşındım ama yumruk atmamalıydı
- +1 yıl
Atilmaz tabi kesim serseri di o kesin bırak sallana erkeksi o
Soran+1 yılyok serseri felan değildi beni sevdiğinide biliyorum o konuşmak istedi ben şiddeti seçtim
- +1 yıl
Yanlış vurmamaliydi
Soran+1 yılbence de
+1 yılBu nasil bir ilişki yahu bittiği ıyi olmuş.. kıza yumruk mu atılır ya da kız erkeğe dalar mi öyle.. napiyosunuz Allah aşkına
14 Yorumla
Soran+1 yılbende anlamıyodum zaten nasıl bir ilişkimiz olduğunu
- +1 yıl
Iyi olmuş bittiği öyle ilişki olmaz.. ama sende öyle davranma.. bir kız erkek gibi davranamaz.. yaptığın şeyler yerine bir iki laf edip cikabilirdin.. çünkü kadın naif bir canlıdır.. o tarz şeylere hiç girme
Soran+1 yılhaklısın sinirlenince gözüm bişey görmedi işte
- +1 yıl
Boyle tepkilerde bulunma.. her ne olursa olsun sen bir kizsin ve asil davran.. sev sadık kal ama bu kadar abartma
hem sana vurdu hem de özür dileyip arkandan gelmedi mi şerefsizz
13 Yorumla
Soran+1 yılgelmez ki tartışsak ta gelmez
Soran+1 yılamin canım cok sağol herzaman böyle değildir hep konuşmaya çalışır benimle ama ben konuşma taraftarı olamadım bu sefer
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Serefsiz yaaa. Kendini hirpalamana degmez bosver canim o uzulcek
18 Yorumla
Soran+1 yılsence ben hakettim mi
Soran+1 yılhemen başkasını bulucak diye ödüm kopuyo ben yalnız yaşayan biriyim kendimi nasıl toparlıcam bilmiyorum
Soran+1 yılhaklısın
Soran+1 yıl:) çok teşekkür ederim
+1 yıloha yaa bir kıza yumruk atılır mı? bırak yumruğu tokat bıle atılmaz. Kadınları sevmek lazım, şevkatlee
22 Yorumla
Soran+1 yılhakettim mi diye düşünüyorum ona tekme tokat daldım bende
- +1 yıl
ilk sen daldıysan bıle sen narinsiz, kadınsın sana vurmak yerıne dıalog kurması lazımdı canım.
+1 yılSevgiin saygisiz hayvanin tekiymis sana sevgisi saygisi yokmus elleri kirilsin kopegın pislik
110 Yorumla
Soran+1 yılne diyim ki bende de suç var bende tekme tokat daldım
- +1 yıl
Olsun bir bayana yumruk atilmaz ve senin de o kadar sert olman dogru degil
Soran+1 yılöyle de işte o an gözüm bişey görmedi düşünemedim
- +1 yıl
Neyse saygisi bitmis sana iliskide bitmis
Soran+1 yılzaten hiç bir zaman saygısı olmamıştı ki...
- +1 yıl
Bitmis kurtulmussun emin ol cok daha iyisi bulucak seni
Soran+1 yılkimseyi istemiyorum sadece biraz para biriktirip yurt dışına gidicem kariyerim için o var diye gidemiyodum artık o yok giderim bende
- +1 yıl
Git hayatini yasa en guzel gunler seninle olsun
Soran+1 yılteşekkür ederim iyi dileklerin için
- +1 yıl
Rica ederim
Yangina korukle gitmissin yapicagn pek bisey yik herifi kaybetme dermde bu halinle cok zor
112 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle keşke böyle olmasaydı
Soran+1 yılben ona tekme tokat daldım önce dayanamadı vurdu artık beni sevdiğini sanmıyorum yaptığım onca rezillikten sonra
Soran+1 yılyaza söz kesmeyi istiyoduk ailesi biliyodu benim ailem istemiyodu zaten ben onu hala çok seviyorum ama o artık dönmez bana
Soran+1 yılyok alınmam yaptığım yanlışı bende biliyorum
Soran+1 yılbir iki gün bekliyim de olay daha taze dün gece oldu bakalım zaman ne göstericek
Soran+1 yılama yine de vurmamalıydı bana keşke elimi kolumu tutsaydı da vurmasaydı alnımın sol tarafı şişti
- Aşk İlişkileri konusunda 717 cevap paylaştı.
+1 yılAbi yumruk nedir
tokat tamam da senin ki harbi okuzmus15 Yorumla- +1 yıl
tövbeler olsun allahdan kafa atmamış :D
Soran+1 yılalnımın sol yanı şişti hakettim mi diye düşünüyorum
- +1 yıl
Yok ne yaparsan yap sen insansin. Insan muamelesini hak edersn asla siddeti degilde hayvanyumruk atmis hani tokati duydum gordum deyumruk nedir ya
Soran+1 yılo bana diyo sen insanlık yapmıyosun diye içeri çağırdı beni konuşmak için girmedim çok sinirlendim gözüm görmedi bişey
- +1 yıl
Haklsn yani bosver
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yani adam sana deger vermiyo sevmiyo. Şiddet cirkin bir davranış diyelim gösterdi en azından senı düştüğün yerden kaldırıp uzlasmayı deneyebilirdi. Rahat bir erkek ve emin ol oyle bir adamın cook sevgilisi vardr :/
03 Yorumla
Soran+1 yılbiz hergün birlikteyiz başka birine ayıracak zamanı bile yok o konuda şüphem yok zaten her zaman benimle konuşmaya çalıştı ama ben öfkeden hiçbişeyi görmedim
Soran+1 yılikimizde e aslında sorun
+1 yılCiddi kavgalar alt tarafı bir fotoğraf yüzünden mi?
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen alt tarafı bir fotografın bizi düşürdüğü hale bak bu kadar basit bişey için kalbimi kırmaya değmiştir umarım
+1 yılBildiğin öküzlük yapmış, bir kıza yumruk atmak nedir.
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen öküz işte
bence şans vermelisin. bu her ne kadar kötü bir şey de olsa insandır hata yapabilir. o yaptığı hatayı anladıysa bir daha tekrarlamaz.
16 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın bende öyle düşünüyorum ama yine çok kavga ederiz diye korkuyorum
Soran+1 yıl:) yorumun için gerçekten çok teşekkür ederim biraz daha iyi hissetmemi sağladın :)
- +1 yıl
aslında açık konuşmak gerekirse gerçekten incir çekirdeğini doldurmayacak bir konudan kavga edip ayrılmışsınız. ben şahsen foto koymasını istemem. yavşayan kızları görürsem kriz gecirebilirim. belki onun koymama nedeni senin daha sonra rahatsız olacağını. daha büyük kavgalar yapacağını önceden düşünmesidir. sevgilisini olduğunu herkesin bilmesini istiyorsan açık ilişki yapsın herkes görsün. bir fotoğraf yüzünden hem yumruk yemişsin hem ayrılmışsınız. konuşularak da halledilebilirdi bence
Soran+1 yılsevgilim oyuncu bir dizide damat rolünde oynamıştı yanında gelinlikli kız vardı o fotoğrafı istemediğim halde paylaştı her ne kadar rol arkadaşında olsa yanında başka bir kızı gelinlilki görmek istemiyorum dedim başka fotoğraf at dedim bu isteğimi bile yapmadı bu kadar küçük şeyler için beni kırmaya ne gerek vardı ki? ben kıskancım bunu biliyo ve buna rağmen benimle olan fotoğraflarını ben yalvarmadan atmıyo ufak bir kavgamızda bile siliyo
Hayırlı olsun
40.media.tumblr.com/.../...ssQO931rolqwqo1_400.jpg01 Yorumla
Soran+1 yıllanet ya :)
+1 yılfotoğraf atmalardan kavga ediliyorsa durum saçmalık ötesi. takma. bir süre sonra hepsi geçiyo. düşüncen çok çocukça bana göre.
03 Yorumla
Soran+1 yılkavga sebebimiz zaten çok basit bişey ama o inatlaşınca bende inatlaşınca bu hale geldik
- +1 yıl
gerek var mı peki inatlaşmaya?
Soran+1 yılhayır yok ama bunu kaybetmeden anlayamadık bilmiyorum ne yapamacğımı
+1 yılSiz sorunlu bir çiftsiniz binlerce şans verirsiniz yinede olmaz sevsende olmaz yani yinede sen bilirsin zararlı bir ilişkiniz var
00 Yorumla
+1 yılBenim görüşüm , sen kicboxa başla , bu gidişler çok kavga edeceksin :D :deli kız yaaa :)
04 Yorumla
Soran+1 yılya hayır sürekli yaptığı şey değil , bu arada bende karateciyim o da :)
- +1 yıl
bir an sneinle sevgili olduğumu düşündüm , :D Kıyamam sana ama sende döövüşcüymüşşsün olmazki canım şimdi :D nasıl vurup can yakacagını biliyon ! yinede sana vurması yanlış tabiki öptüm seni :-*
Soran+1 yıl:) işimiz var zor
- +1 yıl
Sen ne diyon az dayak yemedim , bende milli sporcuyum taekwondo branşyla uğraşıyorm :)) ama bende antrenmanda alışsın diye güce dayanıklı olsn dye biraz teptim antrenman adı altında :D agzma sıçtı sonra gene :D tabiki hep zararlı ben oldum :D
Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı. Eğer sana sizin evinizde yumruk attıysa ona gasp tan dava açabilirsiniz. Hakkınızı koruyucu.
00 YorumlaSanırım söylediğin sevgilin..
Ben olsam sadece silerdim00 Yorumlahem sert/sahiplenen/olgun erkek isterler hem iki tokatta öküz derler.. adam dişisini sahiplenmiş.. eskiden saçlarından tutup sürüklüyorlarmışş falan filan..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Aşk varsa şans vermek lazım diyorum..
12 Yorumla
Soran+1 yılbugün konuşucaz bakalım ne olucak
Adamin basina is acmissin durupdururken zorla dellendirmissin bende basligi gorunce ne adamlar var demistim o sana sans versin
10 YorumlaBana yırmık attı namussuz sen bıraaahh bıraaah bıraahh
11 Yorumla
Soran+1 yıl:) dalga geçmeyelim lütfen
+1 yıl1. sen nekadar Kafa yorucu seysin?
2. ama yumruk genede atilmaz.
3. sizden Adam olmaz.05 Yorumla
Soran+1 yılbizim adamlığımızı tartmak sana kalmadı
- +1 yıl
Ozaman nekadar Adam oldugunuzu burada gösterme. Istedigim yorumu atarim sonucta sen paylastin soruyu.
Soran+1 yılseviye sınırları içinde yap o zaman yorumunu
- +1 yıl
Sabah sabah insanin basini agirtma.
Bana laf atmak düsmez sana. Hadi Iyi günler.
Soran+1 yılsaçma salak yorumlar yapma o zaman zorla buraya yorum yap diyen olmadı hadi güle güle
Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı. Yumruk desene boks maçı yaptık :):) sende az deilsin neyin kafasını yaşıyorsunuz siz. Sabah sabah hiç güleceğim yoktu ahkfafggggv :):)!)
00 Yorumla
+1 yılDöner merak etme kaç sen
11 Yorumla
Soran+1 yıldöner mi ki o kadar şeyden sonra
Sabaha kadar dövüşün işte, uçan tekme atmani tavsiye ederim.
20 Yorumlasen onu hak etmiyorsun çok daha iyisi olur umarım
11 Yorumla
Soran+1 yılhayırlısı olsun
frekanslariniz tutmamış ):
15 Yorumla
Soran+1 yılkültürlermiz yaşantımız herşeyimiz farklıydı sanırım öyle
Soran+1 yılkafam allak bullak tek istediğim insanların olmadığı bir yere gitmek
Soran+1 yılillaki unuturum ama benim sonum nolucak bende bilmiyorum
başlığı okudum sadce gerisine gerek yok Erkek diye hitap etme bari o dürzüye
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 490 cevap paylaştı. İstemsizce yumruk nasil oluyo sana el kaldrmis sonuca kafayi mi yediniz hala seviyo diyo birak ya ztn hep boleleri sevilir
00 YorumlaYok artık daha neler...
12 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten dün gece yaşadık bunları :(
+1 yılSen fazlasinida hak etmissin pskolojin ciddi sekilde bozul normal deilsin
012 Yorumla
Soran+1 yılbende farkındayım onun randevu aldım psikolojik yardım alıcam
- +1 yıl
Iyi edersin aramizda dolasma git ozur dile arkdsndan
Soran+1 yılnerde dolaşacağıma sen karışamazsın yorumunuyaptım şimdi defolabilirsin ! sınırlarını aşma bence seni de giderken götürsem iyi olur
- +1 yıl
Bu triplerini yumrugu kimden yediysen ona yapsaydin ya aglayarak eve gelecegine :) dayagi yemis gecmis karsima laf konusuyor:) bir afra tafra komiksin ya acinacak haldesin
Soran+1 yılona da yaptım canım merak etme istiyosan sana da dalabilirim hazır düzelmemişken bana acınacak haldesin diyosun ama seninde benden farklı bir yanın yok bence :)
- +1 yıl
En azindan bugune kadar kimseden bir fiske yemedim senin gibi 3 yil sonra yolda grsem tanimayacagim elin oglunda yumrugu yiyipte yerlrde sürünup rezil olmadim kiyamammmm konustukca batiyon kızzzz :)
Soran+1 yılçok büyük konuşuyosun cancazım bunları yaşamamış olman yaşamayacağın anlamına gelmez ;) Allah tan dilerim ki daha beter bişey yaşarsın ve aklına o zaman bu gelir
- +1 yıl
Aklim basimda canim 23 yasindayim neyin ne oldugunu senden ogrenecek deilim. gece kimsenin kapisina sacma sapan bir sebebten dayanmam yumruguda yemem dogal olarak :) ergen yillarimda yemediysem yumruk an simdi hic yemem sen merak etme
Soran+1 yılben diyeceğimi dedim :) yaşının 23 olması bişeyi değiştirmez şekerim insansın sonuçta her duruma sabredeceksin diye bir kaide yok dedimya istemezdiim böyle bir yorum almayı ama Allah biliyo herkesi umarım sende yaşarsın da o zaman anlarsın ne demek istediğmi
- +1 yıl
Snin basina daha cok sey gelir yavrum bu akılla sonun parlak değil belli. hadi by
- +1 yıl
Farkindayim pskolojim bozuk diyen sensin oyuzden saglikli konusamiyosun şu an . kale bile almiyorum seni.
Soran+1 yılhahaah beni kale almıyomuş sevsinler :D hiç güleceğim yoktu ya gel inat etme götüryim seni de doktora giderken :d : D: d hey allam yaaa
- Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılKarı koca arasında olur böyle şeyler
11 Yorumla
Soran+1 yılşiddet olmamalı ama ben kaşındım
+1 yılSen niye başta saldırdın ona?
03 Yorumla
Soran+1 yılöfkeme hakim olamadım
- +1 yıl
Senin de başta saldırmaman gerekiyo
Soran+1 yılhaklısın hatta bunların hiç biri olmaması gerkeiyodu
+1 yılOhaa bence o erkek degil saadece erkek görünümlü
04 Yorumla
Soran+1 yılsence ben hakettim mi? tamam bende rahat durmadım ama
- +1 yıl
Ama ne demek yumruk vurmak ya? Insancil bir hareket degil bu. Hayvana bile vurmak ayipdir
Soran+1 yılhaklısın
- +1 yıl
Sevdigim kiz bana vurardi ve severdim bende zaten cok fena tatli oluyordu sinirlenince. Ben ona sinirlendigim zaman ne küfur ettim nede tokat attim. Asla
O adamdan bir b*k olmaz
olsaydı sen burada hala yazmıyor olur ve yoğun bakımda olurdun. Adam dediğin yumruğu kodunu sicirtmali03 Yorumla
Soran+1 yılonu adamlar yapmaz senin gibi adı başka bişey olanlar yapar
Soran+1 yılbenim gibilere saf aşık derler
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmeden altına girdiysen yumruk ta atar kıçına tekmede
43 Yorumla
Soran+1 yılo konu benim özelim ve sen bu konuya yorum yapamazsın sadece yazan soruya yanıt versen yeterli gerisi seni ilgilendirmez
Cevap sahibi+1 yılSana böyle vurmasının altındaki asıl sebebi söylüyorum tabi anlayana
Soran+1 yılasıl sebebi ben biliyorum o beynini yorma sen
Siz nasıl hastalıklı bir ilişki yaşıyorsunuz
20 Yorumla
+1 yılYumruk abartı olmuş.
23 Yorumla
Soran+1 yıl2 gün oldu alnım hala acıyo ya :(
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun Nedim :/
Soran+1 yılamin
+1 yılNe karaktersiz insanlar var ya hu
00 YorumlaYumrugu yemissin normal olani yapmissin
06 Yorumla
Soran+1 yılkeşke olmasaydı :(
Soran+1 yıl4 gün olucak nerdeyse hala acıyo alnım ben yalnız yaşayan biriyim o da öyle ailemle de aram bozuk bir tek o vardı benim için burada artık o da yok gitmek istiyorum
Soran+1 yılevet kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum
+1 yılne güzel işte fotoğraf atmasın kızlar falan yavşar
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır atsın ama etiketlemesin bilsinler sevgilisi olduğunu
+1 yılSenin gibiler fazlasını hakkediyor inan bana
01 Yorumla
Soran+1 yılben haketmedim
+1 yılAdam olan bunu yapmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılsinirle yapmış olamaz mı dır ki
- +1 yıl
Olamaz
+1 yılyuh yumruk mu atılır l*n ...
013 Yorumla
Soran+1 yılben ona vurmaya başladım o da bana attı :(
- +1 yıl
ama sende niye vuruyon adama cinnet geçirtiyon
Soran+1 yılçok sinirlendim hırsımı alamadım gözüm bişey görmedi :(
- +1 yıl
hayırlısı olsun bakalım
Soran+1 yılson bir konuşmakta fayda var mıdır
- +1 yıl
tabi canım konuşmalısın böylece bitmemeli...
- +1 yıl
neden bu kadar çok fotograf koymasını istiyordun ki...
Soran+1 yılçünkü bunu yapsa artık istemicem ama o koymak istemedikçe ben koysun istiyorum o neden bu kadar koymak istemiyo?
- +1 yıl
onun yerine sen neden bu kadar koymamasını büyüttün onu sormalısın kendine koymadığı daha iyi değil mi sonuçta senin sevgilin...
Soran+1 yılhayır değil başka kzlarla fotograf paylaşıp benle paylaşmayınca zoruma gidiyo
- +1 yıl
sen resim atmıyor diye yazmışsın onu yazmamışsın o zaman başka haklısın ama vurmak falan abes kaçmış... sen bişey yapma senden özür dilesin gelmezsede boşver yoluna gitsin...
Soran+1 yılson kez konuşucam baktım yine aynı kafada o an numaramı değiştiricem
- +1 yıl
tabi ama sen konuşma bırak o gelsin...
Yuh artık
11 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten
Ne manyak bir ilişki bu olmaz sizden Hiçbirşey
10 Yorumlaoha yaa yumruk attı demek sen naptın
02 Yorumla
Soran+1 yılönce ben ona vurmaya başladım zaten hırsımı alamadım
+1 yılBöyle erkeksi kızlara bayılıyorum ;dds
00 Yorumlabu durumda senin şansa daha çok ihtiyacın var !
117 Yorumla
Soran+1 yılneden
Soran+1 yılneden yalvarıyım ki benim kalbimi en ufak şeylere kıran o defalrca konuşmamıza rağmen defalarca söz vermesine rağmen yine aynı şeyleri yapan o ama ben yalvarıcam öyle mi oldu canım
- +1 yıl
sen onu sevdiğini sanıyorsun eğer gerçekten sevsen bunları böyle içinde biriktirip bir gün acısını çıkartacağın günü bekliyor gibi davranmışsın belli adamda bunu anlamış demekki kadın şiddetine tamamen karşıyım şunu söyliyim sana vurduğu sırada orda olsam emin ol ölümüne girerdim o sevgili dediğin hayvana ama işte insanlar ne diyelim en büyük hata onda da sende sütten çıkmış ak kaşık değilsin hani
Soran+1 yılben suçsuzum demiyorum ki zaten ben kaşındım bunu da biliyorum ama ben bu konuyu defalarca konuştum inan bana 6 aydır kavgamız sırf bu başka hiçbikonu yüzünden tartışmıyoruz
Soran+1 yılo bizim birlikte çekindiğimiz fotoğrafı atmıyo bazen atıyo en ufak kavga da geri siliyo beni yalvartmadan da geri atmıyo
Soran+1 yılonu da denedim merak etme evet sahiplendim çünkü yaza söz kesmeyi düşünüyoduk ama daha bunun üstesinden gelemiyoruz yanlış bir karar olduğunun farkına vardım
Soran+1 yılyaş 22 o 24
Soran+1 yılistemiyorum da zaten yurtdışına gidicem Allah nasip ederse eğer barışmazsak
Soran+1 yılben zaten ailemden ayrı yaşıyorum görüşme periodum yine aynı olur bilmiyorum çalıştığım şirket gönderebili beni bir ülkeyle uluslararası bir şirket
Soran+1 yılteşekür ederim yorumların için
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılThe and!
04 Yorumla- +1 yıl
Abenin dili
- +1 yıl
@Kemosabe
- +1 yıl
3gr akliyla laf sokmaya calisiyor
Yirtik dondan cikar gibi cikanlari oldu bitti hiiiic sevmedim :)))
+1 yılHak etmissin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı. Kocum. benim be :D
02 Yorumla
Soran+1 yılyaptığı doğru bişey mi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım