Erkek arkadaşım beni dövdü?

Arkadaşlar merhaba
dün onun okuluna gittim
İlk önce otururken guya saka yapıyor elımı tutup parmaklarımı burktu acıyor dıye bagırdım sonra sadece ıkımızın olacagı bır yere gıttık bız ust kattayız asagıda var tabı sesımızı duyacak ınsanlar. Belımden asagı sarkıttı belım cok acıdı kaldır diyorum kaldırmıyor o sırada göğüslerimi ellemeye calısıyor ben kaldır acıyor belım dıyorum goguslerıme dokunmasını ıstemıyorum ama müdahale edemıyorum. Iyıce bagırdım ve kaldırdı benı. Sonra koluna vurdum hayvan mısın dedım bana defalarca yumruk attı gıtmeme ızın vermedı allah senın belanı versın senın kızında benım yasadıklarımı yasasın dedım o sırada oturuyordum cunku gondermedı ve bu sozlerımden sonra ıkı uc deda oturdugu yerden ustume tekme attı hadı konus dedı konussam hakaret etsem bunu ıstıyordu ıyıce dovecektı ıkı omzumda da morluk var boynum cok acıyor ondan nefret edıyorum canı yansın ıstıyorum bugun darp raporu alıp sıkayet edecektım ama sadece ıkı tane morluk var ama her yerım agrıyor cok bır sey olabılecegını sonucun düşünmüyorum nasıl yakabılırım canını nasıl ıntıkam alabılırım? Ya da sadece kendımı onun hayatından cıkarıp sessız kalayım Allah bin belasını versın bütün ömrü burnundan gelsın deyıp kendı yoluma mı bakayım?
kımseye anlatamıyorum yardımcı olun :(((
Erkek arkadaşım beni dövdü?