Biz dün bulusacaktik sebebini bilmiyorum ama ekti ve hicbir sey söylemedi normal konustu hicbir sey olmamıs gibi benim de icime oturdu
bana gelemiyorum diyebilirdi en azından bunu ona söyledim sinirim bozuldu kavga ettim saygı duysaydın söylerdin falan dedim saygıyla alakası yok cok kızlarla bulusmadıgım icin aliskin olmadigim icin nasıl davranmam gerektigini bilmiyorum falan dedi
ben de bunun kizlarla alakasi yok bir insana saygı duyarsan ona en azindan gelemeyeceğini haber edersin dedim kavga ettik saha dogrusu ben sinirlendim o sinirli degildi bir ozur bile dileyecek bile adamlık yok sende dedim allaha emanet ol dedim
bir anlık ofkeyle direkt engelledim whatsapptan
ama cok kırılmıştım o kadar hazırlandım boşu boşuna bana haber bile vermedi cok zoruma gitti ama adamlıgına laf ettigim icin cok pişmanım ve hatalı hissediyorum öyle demeseydim keşke
instagramdan ve normalden engellemedim ama beni aramadı icime oturdu nefes almakta zorlanıyorum halden anlamayan odun kaba biri ama kalbi cok iyi onun icin cok deger veriyorum ve arkadaslıgımız bitsin istemezdim
sizce ne yapmalıyım lütfen bir akıl verin çok kötü hissediyorum kendimi
bana gelemiyorum diyebilirdi en azından bunu ona söyledim sinirim bozuldu kavga ettim saygı duysaydın söylerdin falan dedim saygıyla alakası yok cok kızlarla bulusmadıgım icin aliskin olmadigim icin nasıl davranmam gerektigini bilmiyorum falan dedi
ben de bunun kizlarla alakasi yok bir insana saygı duyarsan ona en azindan gelemeyeceğini haber edersin dedim kavga ettik saha dogrusu ben sinirlendim o sinirli degildi bir ozur bile dileyecek bile adamlık yok sende dedim allaha emanet ol dedim
bir anlık ofkeyle direkt engelledim whatsapptan
ama cok kırılmıştım o kadar hazırlandım boşu boşuna bana haber bile vermedi cok zoruma gitti ama adamlıgına laf ettigim icin cok pişmanım ve hatalı hissediyorum öyle demeseydim keşke
instagramdan ve normalden engellemedim ama beni aramadı icime oturdu nefes almakta zorlanıyorum halden anlamayan odun kaba biri ama kalbi cok iyi onun icin cok deger veriyorum ve arkadaslıgımız bitsin istemezdim
sizce ne yapmalıyım lütfen bir akıl verin çok kötü hissediyorum kendimi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Engeli kaldır ya bu nasıl soru yav
Ben o beni arasın istiyorum engeli kaldırsam basitleşmeyecek miyim gözünde
Ve sorum hosuna gitmediyse es geçebilirsin çaresiz ve kalb kırık üzgün bir kız olarak yardım istedim sadece
Sinirlerim bozuk benim de kızım tamam engeli kaldır ama ararsa cevaplana mesajına bakma azcık umursama bir dene
Teşekkür ederim
Peki yarin sabah mı kaldırayım şimdi mi çok mutsuzum ağlıyorum devamlı keşke engellemeseydim ergen gibi engelledim çocuğu boğazıma yumru oturdu ram çabalamadı eski erkek arkadaşım böyle bir durumda arardı. Gönlümü alırdı çabalardı o geldi aklıma
Ama şuanki çabalamadı bile kaçıncı ağlatışı yanlış kişiyi seçtim sanırım yapamıyoruz olmuyor
1 bucuk saattir bekliyorum aramadı instagramdan da yazmadı
Bak bundan bir bk olmaz aramıyorsa salla engeli şimdi kaldır ve sende yat uyu
Tamam canim tesekkur ederim sagol iyi geceler 😢
Rica sana da iyi geceler ❤️ üzülme inan sonra gülersin ders çıkar sadece öptüm
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!