Aşk İlişkileri Sana hep ‘ben böyleyim’ diyen biri, senin ‘böyle’ olmana neden tahammül edemedi? 1mrytprkk Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Süper soruu ✨ Sana hep ‘ben böyleyim’ diyen biri, senin ‘böyle’ olmana neden tahammül edemedi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. öyle bir şey olmadıı 0 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Ama şimdi biraz böyle 365 kameradan bakarsak olaya o kendisi için böyle olduğunu kabul etmiş bi başkası için öyle olmasını kabul etmemiş ki. 🤣 0 0 Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Seni olduğun gibi kabul edemiyorsa sevgi sürmez ki. Sevgi değişmeye değil olduğu gibi kabullenmeye bakar.. 0 0 Yorumla
Kelimelerin-Efendisi Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Böyle olduğum halde beni değiştirmeye çalıştı ben de değişmediğim için böyle kalmama tahammül edemedi 0 0 Yorumla
Tiryakinimtiryakinn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl bunun birçok parametresi var.. bencillik de olabilir narsistlik de duyguları o Şeffaflığı gösterecek kadar güçlü olmaya da bilir.. 0 0 Yorumla
ruhumunışığı Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Sınırlarımı biliyorum ve geçmeye çalıştığında susmuyorum. Bundan olabilir 0 0 Yorumla
Selinawoman Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kimse kimseye tahammül etmek zorunda degil kimsenin kaprisini cekeemem 0 0 Yorumla
Nslem Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Çünkü benim böyle olmam işine gelmedi bencillik böyle bir şey işte 0 0 Yorumla
balyumos Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Böyle şeyler yazmasak bazı insanların anısı olabilir… 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Şu izmirli kızların geyikleri de bi bitmedi. Sanki aşk ne demek biliyolarmış gibi 0 0 Yorumla
Ksbağımlısıbomerang Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cünku kıskandı onun gibi olmadığım icin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
öyle bir şey olmadıı
Ama şimdi biraz böyle 365 kameradan bakarsak olaya o kendisi için böyle olduğunu kabul etmiş bi başkası için öyle olmasını kabul etmemiş ki. 🤣
Seni olduğun gibi kabul edemiyorsa sevgi sürmez ki. Sevgi değişmeye değil olduğu gibi kabullenmeye bakar..
Böyle olduğum halde beni değiştirmeye çalıştı ben de değişmediğim için böyle kalmama tahammül edemedi
bunun birçok parametresi var.. bencillik de olabilir narsistlik de duyguları o Şeffaflığı gösterecek kadar güçlü olmaya da bilir..
Sınırlarımı biliyorum ve geçmeye çalıştığında susmuyorum. Bundan olabilir
Kimse kimseye tahammül etmek zorunda degil kimsenin kaprisini cekeemem
Çünkü benim böyle olmam işine gelmedi bencillik böyle bir şey işte
Böyle şeyler yazmasak bazı insanların anısı olabilir…
Şu izmirli kızların geyikleri de bi bitmedi. Sanki aşk ne demek biliyolarmış gibi
Narsistti çünkü
Cünku kıskandı onun gibi olmadığım icin
Cabuk tuketmissiniz
İstediği bu değil