Herkese iyi akşamlar. Hepimizin bu hayatta tahammül edemediğimiz insan tipi vardır mesela benim tahammül edemediğim ön yargılı insanlardır. Sanırım ön yargılı insanlarla başa çıkmanın bir yolu yok ben çok denedim... Ya sizin tahammül edemediğiniz insan tipi var mı varsa nasıl başa çıkıyorsunuz?
Büyük ihtimal yorumun trol amaçlıdır, yani umarım. Anlıyorum dikkat çekmek, ön planda olmak istiyorsun fakat önemli olan ne biliyor musun? Tüm bunları yaparken kişiliğini kaybetmeden, karakterinden ödün vermeden yapabilmek. Gerçi kendini ön plana atmak isteyen bir insanın zekasından da şüphe edilir de, o ayrı bir şey. Anlayacağını da sanmıyorum ayrıca, gülüp geçeceksin büyük ihtimal biliyorum ama işte ne yapacaksın, ben de böyleyim. Senin gibi insanları görünce tutamıyorum dilimi (En tahammül edemediğim şey ırkçılıktır.)
Ne enteresan insanlar var burda ya. Öyle ki artık insanlar 'ırkçı' olduklarını bile utanmadan, sıkılmadan anlatabiliyorlar. Üzülüyorum ve acıyorum halinize
Yaşadıklarımızın, duygularımızın her şeyin bir sebebi vardır zaten dostum ama bir kişinin hatasını tüm insanlara mâl etmek ne kadar mantıklı? Kusura bakma, ben burada bir sebebin olmasından çok kendi ırkını üstün görmenden (aynı insan a ülkesinde doğsa a ırkının süper olduğunu düşünecek ama b'de doğduğu için b ırkı müthiş) nefret duygunun ağır bastığını düşünüyorum. Sen erkek bir arkadaşınla tartışınca tüm erkek arkadaşlarına da küsüyor musun? Hayır, onlara daha çok ihtiyaç duyuyorsun. O yüzden bunu tek bir şeye indirgeme, bir sebebi var diye sıyrılmaya çalışma.
En İyi Cevaplar