14 yıllık dostumu hep iyi niyetli gördüm savundum art niyet aramadım ama bana yaptıkları sınırı geçti ve ben bu dostluğu bitirdim. Ikinci olarak , sevdiğim adamla evlenme aşamasına geldik ama o değişmeye başladı ben yine onu savundum aileme karşı, doğum gününde bir hediye gönderdim buna karşılık onu rezil ettiğimi söyledi ben bu size o kadar kirildimki onu terkettim on ay oldu hatasını anlamadı bile.
Aptalca bir duygu kaplıyor zihnimi, kabullenmekte güçlük çeksem de meğer öyleymiş, gerçek değilmiş diye benliğimde kendmle kurduğum cümlelerin içinde kayboluyorum..
İşte iki üç görüşme ile birini adam yerine koymayacaksın.. Ben teğmen çıkıp kıtaya giderken rahmetli peder ''Bak oğlum adamı içki masasında ölçerler o nedenle içki masasında kalite ortaya koy.''demişti.. Gerçekten de beğendiğim çok kişinin içki masasında adam lığını yitirdiğini gördüm..
@iştekuzukuzugeldim Çirkin konuşmalar, nefret kusmalar ve istenmeyen hareketler.. Yani ayık iken yapamayacağı şeyleri o içki arkasına sığınarak ortaya koymak.. İlk Tabur toplantısında da babamın dediklerini aynen gördüm.. Hayranlık duyacağım bir adamın aslında çok dikkat edilecek bir adam olduğunu gördüm..
@iştekuzukuzugeldim Sırf denemek için b ir büyük bir küçük şişe içtim.. Elim ayağım dolaştı dilim peltekleşti, zor yürüdüm ve zor oturdum ancak evet ancak bilincimi asla kaybetmedim.. Ben sarhoştum hatırlamıyorum yalanın en kuyruklusu.. ASlı ben sarhoşluk bahanesi ile gösteremiyeceğim erkekliği yaptım olması gerekiyor.
insanoğlu sürekli aldanır, aldanmaya çok müsait bir yapımız var. neden' se milyon kez kazık yememize rağmen karşımızdaki insanı çok yeni tanıyor olsak bile en yakınlarımıza karşı savunuruz özellikle bu ikili ilişki çok göze çarpıyor. 1 yıl dolmadan tanıdığı adamı/kadını ailesini karşısına alabiliyor. 1 kaç gün depresyon halinden sonra atlatılabilinir diye düşünmekteyim. ha tamamen geçer mi tabi ki geçmez! der ki; - bir kulağımın arkası aldı ( boşlukları doldurun )
Oooo valla tam benlik soru. Çok oldu da bir tane askerde olmuştu uyu, bir çocuk vardı. O çocuğu dovuyorlardi diyeceklerdi ben araya girdim çocuğu dönmelerini izin vermedim. Sonra o çocuk bana o kadar çok yanlışlar yaptı ki tam şerefsiz mış dedim yanlış tanıdım :)
Başkasını niye savunayım ben ya kendı ağzı yok mu? Milletin derdi beni mi gerdi der geçer giderim. Eğer öyle bir şey başıma gelse doverdim kesin.. kesin kesin
Tepki vermem ki öylece susar giderim sustuğum zaman da haksız sanarlar beni ama susarım işte bağıramam kızamam ağlamam da gòzyaşlarımı hep içime attım ben işte bu yüzden kendimden hep nefret ettim Çünkü kırıldığım zaman bağırıp çağırıp bir şekilde rahatlayamiyorum acımı içimde yaşayıp dahada büyütüp kendimi harcıyorum
En yakın arkadaşımı aileme karşı öyle korudum. Tamda öyle, dedikleri gibi çıktı tam bir hayal kırıklığıydı uzun bir süre kendime gelemedim. Tepkisiz kaldım.
Hiç öyle bir durumla karşılamadım. Ama karşılaşsaydım sanırım büyük bir şaşkınlık geçirirdim. Genelde çok iyi tanımadığım kişiler hakkında emin olduğum cümleleri kullanmıyorum.
Hayal kırıklığı kandırılmış hissi aptal hissetme karmakarışık duygular silsilesi yaşardım da çok şükür olmadı böyle bir durum ya da ben hatırlamıyorum.
Olan bana oldu ve bu tarz konularda arkadaşlarımın genelde haklı olduğunu ve kimsenin onlardan önemli olmadığını gördüm. Bu çocukta bir yamuk var derlerse çıkıyor şu an yine öyle bir durum var ve ben yine inat ediyorum. Sanırım ben kendim kaşınıyorum
Savunacagin kisi babanin oglu degilse millete bir taraflarını yirtarak oyle biri degil deme kendi ailen disinda kimseyi iyi taniyamazsin. Kesin cumlelerle savunma kimseyi
Tam olarak şu an o ruh halindeyim desem yeridir. Duygular karmakarışık oluyor. İçindeki tek tüm güven de barikata dönüşüyor. Bir kere daha anlıyorum böylelikle hiç bir insan güvenilir değildir.
En İyi Cevaplar