Yani sace genelde serviste geçiyor yaklaşık bı 8 defa falan yanıma geldi arkalar boşken bide baktığını gördüm ama konuşmadık pek bende istek attım sonra bir gün den biraz bekletip sildim yani sonra ki gün baktım yine yanıma oturdu ve bu sefer daha fazla baktı
Etkilemisti fakat şu an da yaptığından dolayı soğudum neyaptigini bilmiyor yani sace övünmek için bana ilgi gösteriyor gibi kabul etmiyor fakat yanıma gelip bakmaya devam ediyor
Aslında sace pısırıklik değil ki sace hoşlanmıyor demekki ama arkadaşlarına hava atmak için övünmek için sırf yapıyor bir kız tarafından ilgi görmek istiyor belki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bence seni deniyor biraz uzaklaşabilirsin bence bir daha da ona istek atma
Atmam zaten
Ne manada deniyor yani
senin ondan hoşlanıp hoşlanmadığını
Şimdi anladı yani
bence sadece bir istekten anlaşılmaz bu daha detaylı anlatırsan nasıl geçiyor vaktiniz analiz yaparım ona göre belkide senden hoşlanıyordur
Yani sace genelde serviste geçiyor yaklaşık bı 8 defa falan yanıma geldi arkalar boşken bide baktığını gördüm ama konuşmadık pek bende istek attım sonra bir gün den biraz bekletip sildim yani sonra ki gün baktım yine yanıma oturdu ve bu sefer daha fazla baktı
olabilir gibi ama biraz konuşmaya çalış bence seni tanımaya çalışıyor ve gizemli buldu
Bilmiyorum bana şey gibi geldi beni kendine bağlamaya çalışıyor falan ama bakicam hareketlerine göre konuşmaya caliscam teşekkür ederim
rica ederim
Hoşuna gidiyorsun sanırım seni arzuluyor
Kulağa pek iyi gelmiyor
Seni etkilemiyor mu!
Mu?
Etkilemisti fakat şu an da yaptığından dolayı soğudum neyaptigini bilmiyor yani sace övünmek için bana ilgi gösteriyor gibi kabul etmiyor fakat yanıma gelip bakmaya devam ediyor
Hm pısırık erkek sevmiyorsun sanırım
Aslında sace pısırıklik değil ki sace hoşlanmıyor demekki ama arkadaşlarına hava atmak için övünmek için sırf yapıyor bir kız tarafından ilgi görmek istiyor belki
Anladım yazamadım sana konuşabiliriz istersen takipte
Olur