Erkek arkadaşım annesine arkaya otur diyemezmiş, ön koltuk için tartıştık. Bu durum normal mi?

Erkek arkadaşıma on koltuğa kim oturmalı annen mi ben mi diye sordum ve bunu sorunca kim oturmalı diye bana sordu bende ; ben tabi ki, sonuçta babanın arabasında annen varken ben öne oturmayacagim annen de ben varken oturmasin ne olacak diye cevap verdim. Sonra suratı düştü, oturduğumuz mekandan alelacele kalktık. Ben koluna falan girdim niye bu kadar tepki gösteriyorsun alt tarafı bir soru sordum diye söylerken çek elini demeye başladı. Bende ne saçmalıyorsun sen dedim o da ailemle senin aranda bırakıyorsun beni, hanginiz önce binerse o otursun ben anneme arkaya otur diyemem diye cevap verdi. Bana diyorsun ama dedim evlenmek istedigin, evlilik teklifi ettiğin aile kurmak istediğin kişiyi kiriyorsun diye cevap verince iyice celallendi. AVM nin otoparkına geldik bana psikolojik şiddet uygulayarak ne sorduklarıma ne de söylediklerime cevap vermedi ben yokmuşum gibi davrandı. Sonra beni evime getirdi ben arabadan inmedim konusucaz dedim. Elimi bacağına koymuştum çek elini diye bağırmaya başladı bende çekmemi gerektiren bir şey yok diyerek çekmedim o da elime, elini yumruk yaparak defalarca vurdu ve sabah elim mosmordu. Bana uyguladığı ilk şiddet bu değildi daha önceki tartışmalarımız da da tokat atmıştı, beni itmisti. Bunlar olmaması gereken şeyler ve ben bu konu hakkında onunla konuşamıyorum. Hata belki de bendedir diye düşünmeme sebep oluyor. Artık ilişkimizde siddetin yerinin olmaması gerektiğini ona söylemek ve bu konuları onunla konuşabilmek istiyorum çünkü konuşursak her şeyin düzeleceğini düşünüyorum veya düşünmek istiyorum çünkü onun bu halini değil normalde ki halini gerçekten çok seviyorum. Çünkü bana karşı anlayışlı olmak için elinden geleni yapan birisi ama çıkarlarımız catisinca da içinden bu insan çıkıyor belki de mesleki deformasyondur (astsubay) -Lütfen beni linclemeyin 🙏-

Erkek arkadaşım annesine arkaya otur diyemezmiş, ön koltuk için tartıştık. Bu durum normal mi?