Erkek arkadaşım annesini arabayla almadım diye bana bağırıp her yerden engelledi, bu ilişki sevgi mi sizce?

Erkek arkadaşımda araba yok bende var bana 6 gibi çıkarım işten annemi alırız dedi annesi akrabasındaydı tamam dedim sonra ben duşa girdim annemde ıhlamur falan yaptı onu içiyordum aradı beni 4 gibi daha erken çıksana dedi bende anca 5 gibi çıkarım ona göre ayarladım kendimi ıhlamur içiyorum dedim tamam dedi tam 5 de arıyor beni hası naptın çıktın mı diye bende 5 gibi dedim ya hazırlanırı. 10 dk ya çıkarım dedim deyinde bu bağırdı ya dedi senin ıhlamur keyfine başlatacaksın şimdi ben taksiye atlayıp giderim dedi kapattı bende üst üste aradım onu açmadı sonra açtı ya araba abisi arama dedi bende ya çıkıyorum ne oldu ki şimdi falan dedim ya arama gelme de dedi sonra ben çıktım evden 10 dk sonra aradım ya arama demedim mi bende anlattım 5 gibi çıkarım dedim dinlemiyor musun beni dedim robot muyum ben dedim ya değilsin kapat telefonu beni delirtme dedi kapattı engelledi her yerden sonra facetime dan engelli değildim oradan aradım açtı bak sinirliyim konuşma benimle git işine ıhlamurunu iç falan dedi kapattı telefonu yani anlıycagınız istemediği bişey olunca ya bana saygısızlık eder bağırır ya beni engeller sizce bu sevgi mi yani ben tam idrak edemiyorum da Fikir verir misiniz

Erkek arkadaşım annesini arabayla almadım diye bana bağırıp her yerden engelledi, bu ilişki sevgi mi sizce?