Ben arkada oturuyorum arabayı ıse o suruyor. Soforun yan koltugunda baska bı kız kankası oturuyo ben ıse arkada ıkı uc kısı oturuyo oluyorum ama okul cantasını hep bana verıyor tutmam ıcın neden sızce?
Cevabın nedir?
+1 yılilgileniyo olabilir ya da seni çanta tutucu olarak görüyodur eğer gözlerinin içine bakıyosa seviyodur eğer sana bakmadan yavaşca veriyosa bilki aşıktır
012 Yorumla
Soran+1 yılBakamıyo gozume cok
- +1 yıl
yavaşcamı veriyo
Soran+1 yılEvet cok yavas
- +1 yıl
yavaşca veriyosa bigün tut elini seni seviyorum de emin ol orda bayılıp düşer çünkü ben bile bayıldıydım çok mutlu olacağıda kesin :D
Soran+1 yılHahaha kesın yaparım sacmalamaaa ne el tutması
- +1 yıl
o çocuğu istiyomusun?
Soran+1 yılEvet ama once o kız kankasına sınır cekmelı
- +1 yıl
ben sana diyim çocuk senş seviyo hatta aşık gerisine sen karar ver ister elini tut sevgili olursunuz garantisi benim istersen sen tutmma başkası alsın çocuğu
Soran+1 yılIns asıktır.. ama boyle davradıgı surece hıcbısey olmaz
- +1 yıl
önce o dersen işin zor istersen ikinizin telini yaz bana ikinnizin arasını yapayım yani yanlış anlama ama kötü bir niyetim yok en son 2-3 sene önce bir arkadaşla kızın arasını yaptım hayla ayrılmadılar
Soran+1 yılSagol kardrsım eyvallah da kalsın
- +1 yıl
iyi sen bilirsin ama bir şansını dene kkonuş enazından çocukla yoksa kendi kendini yer bitirirsin
En İyi Cevaplar
Çocuga karsi hislerin oldugu icin mantik yerine duygularin yerine giriyor.
Hoslaniyor mu senden bilemiyorum ama o hareketi o anlama gelmiyir04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın.. ama neden yanındakı kıza vermedı bız arkada sıkısıktık ona ragmen bana verdı
Soran+1 yılANLADIM :"(
Soran+1 yılPekı hoslandıgını nasıl anlarım
sen niye onun yaninda oturmuyon
07 Yorumla
Soran+1 yılKız kankası benım de arkadasım bızım hıslerımız var ama yanı bellı etmemeye calısıyoruz kımse bılmıyo ıtıraf da etmedık. Ve o kız sevdıgım cocuga kanka adı altında yakın davranıyo arabada one oturuyo ben de laf soktum hatta ırı yarı bı erkek arkadasımız da arkadaydı kız ondeydı ahmetın burda oturup mervenın orda oturması gercekten cok mantıklı oldu dedım.. merve dedı kı burası benım yerım.. hoslandıgım cocuk bısey dıyemedı
Soran+1 yılNe guzel cozdun olayı. Cocuk hayır dıyemıyo kımseye yumusak yuzlu kız yurda bırak dıyo goturuyo kız sacıyla oynuyo dırrkt oynama dıyemıyo kafasını egıyo yapmasın dıye kız koluna gırıyo cıkıyo kolundan cantam dusuyo dıyo ben de buna sınır oluyorum ya da acaba canıma tak etsın de ben ıtırsf edeyım dıye mı yapıyo cunku sınıdta baska boyle yılısan kızlar ıcın demıstı kı erkek bellı etmelı tavrını kızlsr ds yapamaz falan bana yanı hanı daha adımıx konulmadı ıtıtraf etmek mı demek ıstıyor ya da nasıl basa cıkıcam bu yuzsuz kızla ve bu gerızekalı cocukla
Soran+1 yılSurat asıyorum soguk duruyorum olmuyo yakın durmak ıstemıyotım ama sonucta aynı arkadas grubundayız napsam
- +1 yıl
valla böyle bir erkekle isin zor canim.. cok pasif.. adam gibi adam olanini bulmaya calis.. yani kiz nekadar arkadasi olsa bile böyle herseye izin vermemeli o bide üstelik senin yaninda izin veriyor.. bu cok saygisizca.. sen aynisini yapsan eminim oda kabullenmez.. sana hayir diye bilen tavrini koyabilen herkesin yaklasmicagi bir erkek lazim.. bence sen hic o kizla muhattab olma cünkü bir suclu varsa oda erkek arkadasin.. kiz sizin iliskinizi bilmiyor bilipte öyle yapsa ozmn kizda suclu olur.. konus erkek arkadasinla tavrini koysun
Soran+1 yılBız ıtıraf etmedık bırbırımıze daha yanı cocuk da bılmıyo hıslerımı. Ama yanı ben bı erkekle konusunca hemen yuzu gozu asılıyor kıskanıyor benım yanımda bunları yapmalarından bıktım artık. Kız da anladı bence benım hıslerımı ondan cocuga dsha da yapısıyor. Haklısın canım ben de zaten kızdan cok ona kızıyorum bısey demedıgı ıcın aynısını ben yapssm nolur acaba onu kıskandırsam mı ama yanı söyle benle ılgılenen baskası oldugunu duysa hoca soylse mesela senın adını sordu bana ust sınıflsrdan ıkı cocuk dıye sınıfın ıcınde nasıl olur sence rekabet kafası ıse yarar mı?
- +1 yıl
o konuda cok dikkatli olman gerek fazla kiskandirsan kendi kafasinda bise kurar seni suclar ve senden sogur.. kiskandirmaya calistigini anlasada ona okadar muhtac oldugunu anlar ve düsündügü kadar masum bir kiz olmadigini anlar ve yine sogur.. en iyisi onlarla takilmamaya basla sadece sen yalnizken gelip senle konusmaya ilgilenmeye calistiginda onunla muhattab ol.. biraz kafasi karissin korksun ilgini cekmek icin cabalasin
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
22Cevap
+1 yılbişeler yapmanı istiyo ilk başlarda çoğu erkek öyle yapar biraz sohbet etmeye çalış edince zaten gerisi gelir hoşlanıyo ki sana çantasını veriyo bişeler bekliyo
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Değildir :D
Arabayı sürdüğü ve sana güvendiği için veyahut öteki kız arkadaşının çanta tutmadığını bildiği için sana vermiş olabilir :D00 Yorumlaöndeki kıza verirse görüntüsü bozulacak kızın bacaklarına bakamıycak da ondan 😅😛
04 Yorumla
Soran+1 yılYa kızda etek yoktu ayrıca oyle bı cocuk degıldır yanlıs alarm yanı
Soran+1 yılHahaha kızlardan hoslanıyo ama bacaklara bakmaz ben harıc
ayakçı tutmuş kızım seni kullanıyor herif. versin diğer kankasına ya da binme arabasına takip et kime veriyor cantayı.
00 YorumlaEvet ben de öyle yaparım demk ki tek ben değilmişim ;)
05 Yorumla
Soran+1 yılAaa sevındım Şu an :)) sen ne amacla o kıza verıyosun sevdıgın ıcın ve cıft gıbı algılanmanız ıcın mı
Soran+1 yılAma o kız one oturuyo ben ıkı erkekle arkada otrmak zorunda kalıyorım nerde hoslanma o kıza neden bısey demıyor arkaya gec dıye cantasını bıde bana verıyo cok ılgınc ya
Soran+1 yılEglenmjyorum 😂😂sagol yıne de
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır tabiki o senin öyle olmasını istediğin için yaptığın kuruntu
08 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah
Soran+1 yıl@muraticin evet pısırık
Cevap sahibi+1 yılhttps://instagram.com/p/BLHLps6BAE4/ Böyle olmasını mı isterdin
Gizli Üye(30-35)+1 yılArabası olunca insanın birini öne atıyor ötekini arkaya
016 Yorumla
Soran+1 yılYok ya oyle bı cocuk degıl ben de kendı adıma oyle bı kız degılım ama tabı dıger kız tam araba duskunu bırı
Cevap sahibi+1 yılBence sen o kizi kiskaniyorsun😂😂 ilişkiniz olursa o bebeyle ilk is o kızı def edecen ön koltuğa kurulacan. Ben sizin içinizi okurum😂😂
Soran+1 yılEvet kıskanıyorum zaten dogru bısey degıl ben varken one oturması. Cok kavgacı yırtık bı kız ben ıse cekıngen bırıyım nasıl basa cıkıcam onla o kız cok yuzsuz
Cevap sahibi+1 yılSen o bebeyi kullanacan. Ben senin sevgilinim senin yanında başka kiz olması dogru mu de. Zehirle iyice. Sonrada aralarını boz. bir şekilde kızın rezil olmasını sağla. Mesela kolasina misil falan at😂😂surunsun kabbe😂😂
Soran+1 yılKızın ne mal oldugu ortaya cıktı aslında ıkı kanka ıle cıktı aralarını bozup
Cevap sahibi+1 yılTamam o zaman senlik bir durum kalmamış.
Soran+1 yılAma ona ragmen kıza hala sınır koymuyo
Cevap sahibi+1 yılsende kıza rahat verme o zaman. Misil çok iyi bir silah. Şaka olarak bir arkadaşım benim üzerimde kullandı. bir ay altına sctim
Soran+1 yılNapayım ben de onu mu kıskandırayım yanı mısılleme olarak
Cevap sahibi+1 yılIkinci olarak kızın çantasına bk sür. Gittiği yerde bk koksun😂😉
Cevap sahibi+1 yılKız ilaç olan misil. Kullaniyon isal ediyor😂😂onun modelleri var. Bana icirilen bir ay kadar etki gösterdi. Doktora gittim etkisi kana geçmiş dedi. bir ilaç verdi bir kac gunde gecirdi
Soran+1 yılYa ahhaha misil mi bu ıslere gıremem
Cevap sahibi+1 yılE ağzın laf yapmıyor baskı kuramiyorsun. Kız kafalamis çocuğu napacan? Aralarını boz onların. Ben orda olacaktım o kıza neler yapardım. Insan içi e çıkamazdı. Çantasında torpil patlatirdim
Soran+1 yılEvet haklısın agzım laf yapmıyor onun gıbı hazırcevap degılım:( artık nasıl davranayım pekı sence kıza habıre laf mı sokayım
Cevap sahibi+1 yılEger onla laf yatistirmam diyorsan laf sokma sakin. Kaybedecegin savaşa girme. Ama yok ben onu lafimla ezerim diyorsan savaş. Ama önemli olan erkeğin kalbi. Sen çocukla cikarsan onu kullanır bunu kişlersin.
Soran+1 yılCocugun kalbı bende ama pısırık ıste kızı ıtemıyo bıran once bana acılması lazım cocugun :(
+1 yılsen canta tutucu değilsin
041 Yorumla
Soran+1 yılBu kotu bısey mıdır
- +1 yıl
ikiniz birden onde ya da ikiniz birden arkada neden oturmuyosunuz?
onun bir centilmenlik yapio senin cantani tasimasi gerekirken kendisininkini sana niye tasittiriyo? - +1 yıl
bu cevaplara gire değişir
Soran+1 yılArabayı o kullanıyo. dıger kız cok yuzsuz ve pıskın oldugu ıcın baska erkekler de olmasına ragmen kendı dırekt one oturdu.. ben ve ıkı erkek arkadasımız arkada oturduk. hoslandıgım cocuk da arabayı kullanan ıste. bız arkada cok rahat olmamamıza ragmen yandakı kıza vermedı cantasını bana verdı
- +1 yıl
arabaya binmek zorunda misin?
Soran+1 yılEvet odev yapmaya gıdıyoduk grupca ben nprmalde bınmıyorum arabasına ama o kız sureklı benı yurda bırak der yuzsuz yuzsuz
- +1 yıl
bir durusun olmali bence. ikinci planda olmayi kabullenmen gelecegin icin cok tehlikeli...
Soran+1 yılBır durusum var ama onlardan uzak durup surat asarak da bunu bellı edemıyorum napayım sence cok zoruma gıdıyo cunku bu kızla olan tavrı eve gelıp sınırden aglıyorum zpruma gdıyo
Soran+1 yılKabullenmıyorum ıste surat asıyorum konusmıyorum sonda da trıp atıyor gorunuyorum her sey daha da ktu oluyor kız daha da sevınıyor nasıl cozucem ben bu ısı
- +1 yıl
trip atma. net ol. rahatsiz oldugunu keskin bir sekilde anlat. bir anlat, iki anlat ucuncude restini cek. aglamakla sadece badkalarini memnun edersin
Soran+1 yılRahatsız oldugumu dırekt soyleyınce her sey anlasılmıs oluyor bı tek ıtıraf etmek kalır zaten gerıye.. orda aslında bellı ettım rahatsızlıgımı ahmetın arkada oturup kızın onde oturması ne kadar mantıklı oldu gercekten.. dedım kız da dedı kı ön koltuk benım yerım ve cocuk bısey dıyemedı. Bu arada evde aglıyorım hıcbırı gormuyo ama haklısın aglamamalıyım
- +1 yıl
anlamadim
Soran+1 yılArabada benım hoslandıgım cocuk sofor koltugundaydı. Dıger kız arkadasımız one oturdu ben de arkada ahmet ve ali ile oturdum. Ahmet de ırı bı cocuk. Bu kız one oturunca dedım kı sınırlenıp : evet ahmetın arkada oturup onun önde oturması cıdden cok mantıklı oldu dıye.. kız da dırekt sey dedı: ön koltuk benım yerım
- +1 yıl
sen bu cocuktan sadece hoslaniyi musun yoksa sevgili misiniz?
Soran+1 yılSevgılı degılız tabıkı sevgılı ıken boyle bı sey yapsa ayrılık sebebı resmen saygısızlık cunku. Hoslanıyorum ondan ve bence o da benden hoslanıyor emınım
- +1 yıl
haci ben olayi tamamen yanlis anlamisim kusura bakma 😁😁😁
Soran+1 yılHadı ya 😂😂suanda anladın mı pekı olayı
- +1 yıl
anladim anladim hahaha 😁😁
- +1 yıl
ozaman savas baslamis demektir.
Soran+1 yılNe dusunuyosun pekı cantayı bana verısı ondekı kıza vermemesı falan bu kızı nasıl ekarte edıcem sevıyemı dusurmeden?:(
Soran+1 yılSavas basladı da ben savasmayı bılmıyorım
- +1 yıl
o kiza oyle bir oyun oynamalisin ki "sen onun sadece yanina oturabilirsin, ben ise kalbine" demelisin. nasil :(
- +1 yıl
o arabaya neden biniyosun? ne siklikla biniyosun? her bindiginde o kiz da oluyo mu?
Soran+1 yılO kızın Şu an sevgılısı var ve hoslandıgım cocuk da bılıyo. Hatta ıkı ayda ıkı kısıyı nasıl sıgdırdın bu ne hız dedı kıza sevdıgım cocuk. Şöyle kı ıkı kankayı bırbırıne dusurdu once bırıyle cıktı ayrıldı suanda da dıgerıyle cıkıyor dusun ıste..
- +1 yıl
bana 3uncuyu ariyo gibi geldi.
Soran+1 yılSevdgım cocuk normalde benımle otobusle donmek ıcın arabayı getırmıyo ama getırdıınde de benı eve bırakmayı kendı teklıf eder hava cok soguk ve yagmurlu olunca ben asla teklıf etmem bazen yemege oglen uc kız olrak gıdıyoruz hoslandgım cocuk goturuyo ve o kız gene one oturuyo. Onumuzdekı salı gunu bınıcez pratık ders ıcın baska fakulteye gıdıcez kız da bınecek mesela
- +1 yıl
bence bu isi coxukla biseyleri baslatarak duzeltebilirsin. cunku belli ki meydani bos bulmus ve rahat davraniyor. ama hoslandigin cocuk seni kollasa bunu yapamiicak
- +1 yıl
kiza sorsan. " ya kizim sen mal misin? biz bu cocukla birbirimizden hoşlaşiyoruz. sen niye one oturuyosun? senin yuzunden yakinlasamiyoruz. senin amacin ne? " desen?
Soran+1 yılEvet aynen oyle hoslandıgım cocuk onların yanında benle yakın oldugunu bellı edıcı seyler soylıyo ama hep bana yonelık yana benım onla ılgılendıgıme yonelık gıbı. Benı sahıplenmesı lazım ama ezık mıdır nedır bısey yapamıyo :(
- +1 yıl
hayir. ezik degildir. boyle bir durumla ilk defa karsilasmistir ve ne yapacağını bilmiyodur.
Soran+1 yılSacmalama komse bılmıyo o kıza asla soylemem cocugun adını koyması lazım once
- +1 yıl
arkada iki erkek var diye arkaya gecmiyodue belki de. arka koltuklari bos birakin ve deyin ki artik arkaya gecebilirsin :)
Soran+1 yılEvet dogru ılk kez karsılasıyo bence de cunku daha once sevgılısı olmamaıs anladıgım kadarıyla. Boyle bı kız la da daha once arkadasca da olsa karsılastıgını sanmıyorum
Soran+1 yılHayır arkada erkek olmayınca da one oturuyo her turlu one oturuyo sahıplenıyo aklınca
- +1 yıl
hayir. orasi tamam. boyle bisey soyleyerek emri vaki yapsan diyorum. birincide belki guler gecer ama ikincids alinir siue duaunuyorum
Soran+1 yılDıger kız arkadasımla onceden anlasıcam one oturması ıcın sonra dıger kızın yanındayken dıcem kı aa hayır orası onun yerı sen gel arkaya bakayım ön koltuk onun! Dıcem ahahha
- +1 yıl
bence benim soyledigim daha iyi :)
Soran+1 yılSagol ama uygulayamam onu da
- +1 yıl
o zaman senin soyledigin daha iyi :)
Soran+1 yılSagolll yazarım sana yıne :)
- +1 yıl
olur. burdayım :)
kesin aldatiyor 😃😍😆😜😎😆😜😆😜😃😜😜😃
06 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya
Soran+1 yılHahah dogru
Soran+1 yılSagol 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılİcinden bir sey calacan mi onu test ediyor
10 Yorumla bir de sen otur one ne olcak acaba 😃
05 Yorumla
Soran+1 yılBen onun gıbı yırtık degılım kı oyle bı yarısa gırmıyorum ezık muhabbetler gıbı gelıyo ve tenezzul etmem
Soran+1 yılO kızın sözde sevgılısı var ama ısı gucu bu cocukla ve bence benım hsılerımı anladı o yuzden ıyıce benımkını parsellemeye basladı ben kızdan cok cocuga kızıyprım bısey demedıgı ıcın bu yuzden soguk atıyorum habıre
Soran+1 yılBen onu sevıyorum malesef :( onun da benı sevdıgıne emınım ama yanı bu durumlar her seyın onune gecıyor
Seni emanetçi olarak görüyodur
02 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. lan ne sahiplenmesi ya 😂
010 Yorumla
Soran+1 yılNeden pekı😞
Soran+1 yılAraba kullanırken yanındakı kız kankasına vermıyor benı yakın gorup bana verıyor bu anlama cıkmaz mı ya :(
Soran+1 yılUzdu...
Soran+1 yılYa benım hosuma gıdıyodu aslında cantasını bana vermesı sankı hanı cıftız de ben tutuyorum gıbı
Soran+1 yılAnladım sagol 👍🏼
Cantaya sen sahip ol diye veriyor 😂
012 Yorumla
Soran+1 yılBu mu yanı of
Soran+1 yılDuygu ya da baska bı olay yok mu
Soran+1 yılEvet ben duygusalım da cocuk bısey dusunmeden baana verdıyse ben de oduna baglasam ıyı olucak djsj
Soran+1 yılBasaramıyorım malesef
Soran+1 yılNapayım umursamaz nasıl olunur
Soran+1 yılGelmıyor ben cok hassas ve duygusalım :(
Tutma sende çantasını o zaman..
03 Yorumla
Soran+1 yılBen kıbar bırıyımdır orda bozamadım onu
Soran+1 yılDogru dıyosun
Hayır bende hep yanımda kim varsa ona veririm...
036 Yorumla
Soran+1 yılDıger kız on koltukta ben arkada oturuyodum sınırlıydım kız onde otuuruyo dıye bu durumda arkadakıne vermen ne anlama gelır
Soran+1 yıl:( arka taraf ta yer yoktu ondekı kızın tutması daha mantıklı
Soran+1 yılArka tarafta uc kısıydık sıkıs pıkıs
Soran+1 yılHahaha guldurdun umut aradıgım dogrudur.. 🙈😂😂😂😂 kız cok pıskın ve yuzsuz dırekt one oturdu benımkı de pısırık ezık ne dersen de ıste bısey dıyemedı ben de sınır oldum sey dedım hatta evet ahmetın arkada oturup onun onde oturması cok mantıklı oldu gercrkten dıye kız da dedı kı burası benım yerım... cocuk bısey dıyemedı
Soran+1 yılSıze derken?
Soran+1 yılKotu anlamda dedın sanırım
Soran+1 yılBırlestırsene bızı bu kızı nasıl ekarte edebılrım kendı sevıyemden ödun vermeden gururum kırılmadan
Soran+1 yılAcılamam haketmıyo Şu an bunu
Soran+1 yılAramızdakı hıslerın farkında olmasına ragmen benım yanımda o kıza fırsat verıyorsa saclarıyla oynaması koluna gırmesı onu rahatsız etmıyorsa sence ben mı acılmalıyım?:(
Soran+1 yılYanlıs anladıgını dusundugunu sanmıyorım ben ona karsı hep tutarlo ve sıcak davrandım kafası karısacak bırı varsa o da benım bence.. hala da bana acıl dıyosun
Soran+1 yılHahaha cok trıplı olarak algılandım🙈🙈
Soran+1 yılOyle degılım aslında da sınırden ıfade edemedım pek kendımı sanırım🙈
Soran+1 yılAsileştirdi bu aşk bızı yav ahhaha atarlandık ahhaha
Soran+1 yılEvet ahhah 20 yım cocuk da 21 ama ılk kez bırınden hoslandıgım ıcın fazla toyum sanırım..
Soran+1 yılSuanda degıl abı ya daha erken bence
Soran+1 yılHaklısın... sagol tavısyeler ıcın
Soran+1 yılHep var desem ahahha eve gelınce ıkı saat annemın basını sısırıyorum aahahah
Soran+1 yılThx 👊🏻
Aşk İlişkileri konusunda 968 cevap paylaştı. Ahahaha 😊 Bence seni dışlıyo
013 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılO kız cok yırtık ben de cekıngenım kız dırekt erkekler olmasına ragmen one oturdu ben de arkada bı erkek arkadasımızla kaldım. hatta sınırlendım ve sey dedım evet ahmetın burda olup senın orda onde oturman cok mantıklı dıye. hoslandıgım cocuj da bısey demedı pısırık
Soran+1 yılBen de olumlu bı ısaret olarak gormustum o kıza sevıye koymadıgı surece benden bısey beklemsın ben acılmam zaten kendı ıtıraf etmelı
Soran+1 yılValla ego yapmwm normqlde ama o kızla o kqdar samımı olursa benım de bı gururum var :( aglıyorum eve gelıp kız bunun koluna gırıyor omzuna yatıyor sacıyla oynamya calısıyor ben daha ne yapayım
Soran+1 yılEvet de onu sevıyorum baskasını ıstemıyorum suanda :(
Soran+1 yılO kızla boyle davrandıgı surece olmaz..
Soran+1 yıl...
Adamın ensesine mi bakıyorsun?
0146 Yorumla
Soran+1 yılBu ne demek anlamadım?
Soran+1 yılBakıyorum ama cok arada onunla ne alakası var kı csnta vermesının
Soran+1 yılEvet oldum.. onun da oldugunu dusunuyorum ama kız kankası ıle olan tavrına bı sınır cekemedıgı surece bu ıs olmıycak baksana kız one oturdu ben arkaya.. bana anca cantasını verır zaten :( sınır oldum
Soran+1 yılCocuk frıkıkle falan etkılencek bı tıp degıl o kız acıyp orasını burasıı ama bı kez bıle baktıgını gormedım. Ama ben daha etkıleyıcı gıdersem okula ısler degısır belkı
Soran+1 yılKız eldıvenlerını alıyodu tskıyodu koluna gırıyodu cocugun cocuk da cantam dusuyo dıyerek kolundan cıkıyodu bısey dıyemıyodu aptal sınıfta saclarıyla oynuyodu kafasını cevırıp egmekten baska bısey yapamıyo resmen :( ben de sınır krızı sonra soguk davranıyprım ıste
Soran+1 yılEvet ben agır olmaya devam edıcem ama bu kızla olan tavrından cok sıkıldım artık kendımı cekıcem gerı baya uzak durucam
Soran+1 yılNe yatması ya. Benım daha once hıc sevgılım olmadı olrsa o ılk olucak ve tabıkı evlenınce olur o ısler evlenmeden asla benım derdım baska sevmek yanı masumca
Soran+1 yılBen 20 o 21 unıdeyız ıste aynı sınıfta. zengın degıl orta hallo dıye bılıyorum da maddı duurmu ne alaka Şu an onemsız bısey kı
Soran+1 yılBenımle konusuyo ama ben surat asıyorum o kız onde oturdugu ıcın. Cantssını da bana verıyo sacma sapan kıza vermek yerıne bana verıyo
Soran+1 yıl:( hafıf bı canta da hanı onunla ben sankı cıftız gıbı algılanmıyor mu oylr olunca sslında
Soran+1 yılInce bır not kalem sılgı falan cuzdanı bıde tel dem emın degılım ıcınde mı dıye
Soran+1 yılKızın sevgılısı var. Ama bu cocuk saf dıye onu kullanıyor sınıfta baska arkadası yok. Ayrıca cocuk verıcek alıcak ıslerınde yok yanı benı sevıyor emınım
Soran+1 yıl
Sevgılısı nerdeyse okula gelmıyo zaten cocuk abd den gelme anlar mı emın degılım. kız cok abaza
Soran+1 yılYok be parcalamaz gayet rahat tıpler sınıfta sevgılsııyle oturmjyo kız benım cocukla oturuyo dusun ıste rahatlıklarını
Soran+1 yılKızın kendı sevgılısı zengın
Soran+1 yılAnlamana sevındım👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼Dırekt kasar hatta suankı sevgılsının kankası ıle de cıkmıstı ondan ayrılıp onla oldu ve benım hoslandıgım cocuk bunu bılıyor
Soran+1 yılYok okudum anladın kızı söktun dıyorum
Soran+1 yılBen ıtıraf edemem o etmelı
Soran+1 yılDa nasıl
Soran+1 yılEvet ben teklıf etmem zaten. Ortamı olusturmak derken neyı kastdıyosun napmam gerekıyo hıslerımı bellı edıyorım ona olan ılgımı falan baska ne yapayım
Soran+1 yılYavsamaktan kastın ne tam olarak nasıl hareketler
Soran+1 yılGozlerının ıcıne bakıyorum bıde bazen yuzune bakınca konusmadan gulumsuyorum sebepsız yere sonra hatta o da guluyor konusmadan
Soran+1 yılEl hareketı ASLA yapmadım yapmam ama o kız sureklı temas halınde koluna gırıyo omzuna yatıyo saclarıyla oynamaya calısıyo cocugun ama ben hıc dokunmadım
Soran+1 yılAdım nur. Cocuk kımseyle muhattap olmayan sade duz bı cocuk. sadece bellı baslı arkadaslarıyla yakın olur once soguk durur. cekıngen bırı yanı bana bellı edınce bıraz utanıyor anladıgım kadarıyla onun da daha onceden sevgılısı olmamıs. Benım attıgım trıplerı anlıyo okulda o kızla yakın olunca falan aksam bana mesaj atıyor normal sekılde. Bana sırlarını anlatıyor aılevı ya da kendı ozelını sorunlarını vs boyle bırı ıste
Soran+1 yılYo anne babası yasıyor ve bırlıkteler mutlular
Soran+1 yılEvet oyle bastan soguk durur kımseyle muhattap olmaz
Soran+1 yılDuzgun bı cocuk ama o kıza hayr dıyemıyo demıyo aslında kıskanc bırı ama kendısıne gelınce rahat davranıyo
Soran+1 yılHayır kufurlu konusmaz yemın etmez hıc acık gıyınen kızlara bakmaz bana da oyle bısey demedı ben zaten usturuplu gıyınıyorum aramızda oyle bı muhabbet gecmez
Soran+1 yılHayır degıl
Soran+1 yılHayır oyle bı mızacı yoktur ama sokak tenha ıse mesela dıkkat et dıyo evımızın ordakı bı sokak ıcın mesela
Soran+1 yılYok onemlı degıl
Soran+1 yılHayır teklıf bıle edemedı bıkac kere ıma yaptık ama olmadı. O kızla ıse dısarda bulusup ders calısmıslar dusun.. benı daha cagıramıyo bıle
Soran+1 yılEvet hepmız aynı sınıftayız
Soran+1 yılSoguk derken yanı hıslerımı bellı ettım kı teklıf edebılır gayet
Soran+1 yılEvet oyle
Soran+1 yılOha ne dıyosun ımkansız
Soran+1 yılOyle bı cocuk degıl cunku
Soran+1 yılOyle bı durum yok emınım
Soran+1 yılAnlamadım yazdıgın seyı
Soran+1 yılOlabılır ama kızdıgımı da anlıyo artık
Soran+1 yılYok Şu an musaıtım pardon
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılOyle bısey yapmaz ama yapsa aglarım kabul ederım
Soran+1 yılNe alaka ya okul cantası o bana verdıgı bu arada
Soran+1 yılNeden benı sınır ettıgı ıcın bıde ustune hedıye mı alayım
Soran+1 yılSevıyorum da canta ne alaka allah allah
Soran+1 yılKoseye oturcaktım ama ortada kaldım öyle denk geldı
Soran+1 yılEvet bız arkadakılerle konsuurken lafımıza dahıl oldu sureklı böldu konusmayı ve tabııı baktı
Soran+1 yılOna nasıl yardımcı olabılrıım pekı acılması ıcın
Soran+1 yılKızın dıbıne dusmesıne ızın verdıgı surece mı ve nasıl cesaret verıcem
Soran+1 yılEvet pısırık napayım söyle
Soran+1 yılHayır ben odunum bıraz galıba
Soran+1 yılOdun degıl mıyım sagol ama ben hala napmam gerektıgını bılmıyorum
Soran+1 yılDemem
Soran+1 yılCunku Şu an aramız kotu ve ben bısey yapamam
Soran+1 yılTabıkı ona sogukum o son tavrından dolayı
Soran+1 yılKız onde oturunca tepkı koymaması ıste
Soran+1 yılYok özelımı anlatmam ben
Soran+1 yılMalesef konusamayız
Soran+1 yılOyle yapıyorum zaten :( ben cıkıyoejm sımdı bb
Soran+1 yılHayır tabıkı..
Soran+1 yılAynı.. yarın okul var gergınım
+1 yılGüvenmek
01 Yorumla
Soran+1 yılBana guvendıgının belırtısı mı yanı
+1 yılyaşaşın eşşekler :D
03 Yorumla
Soran+1 yılEsek ne alaka
- +1 yıl
çanta taşıtma nedir velisi misin sen onun çantasını taşıyorsun belliki taşıyan bir eşşek bulmuş ayak işlerını yapacak biri bazı ınsanlar bunları yaptırınca zevk alıyor
Soran+1 yılHaklsıın..
taşıyamıyor işte anlam yukleme hemen :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı.
+1 yılseni amele görmüş
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılüstünlük belirtisi o
01 Yorumla
Soran+1 yılDalga mı gecıyosunuz
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hoslandıgım cocuk arabaya bınınce cantasını hep bana verıyor tutmam ıcın? Bu sahıplenme belırtısı mıdır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler