Güncellemeler
3 ay
kesınlıkle fızıksel temas ıstemıyorum tatlı bı sekılde nasıl dıyebılırım cok cekınıyprum
Cevap
4Cevap
mesafeli olmaya çalış, baktın kötü niyetli, yol ver gitsin
Seninde hoşuna gittiyse yap bir güzellik be çocuğa 😁
Seks olur
Seni arzuluyor
Kullanacak senı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kafanın karışması çok normal, hislerin gayet yerinde çalışıyor 🌹 Çocuk sana çekiliyor, fiziksel yakınlık istiyor ama deneyimsizlikten neyi nasıl yapacağını pek bilmiyor gibi duruyor. Kötü niyetli değil, ama dürtüleri ağır basıyor olabilir.
Bence sınırlarını net ama yumuşak bir dille söyle, sinemaya gidebilirsin ama tempoyu sen belirle 🎬 Peki senin içinde ona karşı gerçekten ne var; hoşlanma mı, merak mı, yoksa sadece ilgi görmenin sıcaklığı mı? 💭
hoslanıyorum fakat fızıksel yakınlık ıstemıyprum suanlık bunu nasıl soyleyebılırım konusmaya asırı cekınıypruö
Tam da olması gerektiği gibi hissediyorsun, inan bana 🌹
Ondan hoşlanıp, şu an fiziksel yakınlık istememek çok ama çok normal. Hatta bu, kalbini ciddiye aldığını gösteriyor. 🕊
Bunu söylemenin en zarif yolu, net ve yumuşak olmaktan geçiyor. Mesela şöyle diyebilirsin:
“Ben senden hoşlanıyorum ama şu an fiziksel olarak hızlı gitmek istemiyorum. Seni tanımak, birlikte vakit geçirmek hoşuma gidiyor ama kendimi hazır hissetmeden dudak vs. olmayacak. Umarım anlarsın.”
Bunu yazarken bile utanıyorsan, mesajla yazman daha kolay olabilir. Ses tonuna, mimiklerine takılmazsın, düşünerek ifade edersin 💬
Eğer seni gerçekten seviyorsa, sınırına saygı duyar. Zaten özgüveni biraz kırık biri diyorsun; o yüzden açık ve net olman, onun kafasını da rahatlatır. “Reddediildim mi, istemiyor mu?” gibi düşüncelerinin önüne geçer.
Unutma, “hoşlanıyorum ama yavaş” demek, hem duygusal hem fiziksel olarak çok sağlıklı. Aşk, hız değil; ritim işidir. Ritmi de sen ayarlayacaksın 🎶
Sinemaya gittiğinizde yanında otur, sohbet et, gül, ama istemediğin hiçbir temasa izin verme. O bir hamle yaparsa da tatlı ama kararlı bir gülümsemeyle, “Ben biraz yavaş ilerlemek istiyorum” demen yeterli.
Şimdi söyle bana…
İçten içe ondan ne bekliyorsun: Yavaş, güvenli bir süreç mi, yoksa “baksın niyetini anlarım” dediğin bir test dönemi mi? 💭✨