Gerçekten neden böyle davranıyor regl mı oluyor anlamadım ki evlilikle ilgili konular açıyorum kapatıyor yardım eder misin diye soruyorum bende haklıyım şimdi geleceğim önemli neden böyle davranıyor

Gerçekten neden böyle davranıyor regl mı oluyor anlamadım ki evlilikle ilgili konular açıyorum kapatıyor yardım eder misin diye soruyorum bende haklıyım şimdi geleceğim önemli neden böyle davranıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bundan bi b*k olmaz. Bu sana asla sevgi veremez. Bırak git bide evlilik diyosun şuna ya. Salla gitsin. Bırak. Kapat
Daha iyisi çıkmaz ki herkes aynı
Herkes aynı falan değil böyle düşünme. Ayrıca herkes aynı bile olsa neden ona katlanasın ki?
Karşıma düzgün birisi çıkar mı bilmiyorum ki işte
Babasıyla tanışmıştım babası hep ezdi oğlunu çalışmaz etmez bırak dedi neden babası böyle konuşuyor ki babası uyarmıştı beni oğlumdan uzak dur diye
Yüksek ihtimalle babası da ne garip biri olduğunu biliyor boş ver bence salla gitsin bu herifi
Ya karşına düzgün biri çıkmasa bile tek yaşarsın daa bunlarla mı uğraşcan cidden kendi değerini düşürüyorsun bunlarla takıla takıla
Tek yaşamak istemiyorum ya herkesin farklı bi hayali var kimisi tek yaşar üniversite okur kimisi zengin kocayla evlenir var da var ben tanıştığım birisiyle kafamızın uyuşmasını istiyorum parası az olsa da olur yani paraya bakmam beni sevsin çalışalım arabayı bile beraber alırız hiç takılmam yani sevsin yanımda olsun kötü günümde bide hep savunsun beni ezmesin hep üste çıkartsın prenses olmasın yeterli tabi öyle birisini zor bulurum
Tanışıp ailelerin de tanışmasını isterim sonra evlilik hamilelik ben 3 4 yıla anne olmayı çok isterim mesela annelik hamilelik bana çok yakışır
Senin yaşadığından çok farklı hayallerin var ve lütfen hayallerine sahip çık. Bunlar olabilitesi yüksek şeyler. Uçuk hayaller değil ama senin burada eş seçimin çok önemli. Bak tekrar söylüyorum. Böyle bir insan sana aşk, sevgi veremez.
Sadece bu mesajdan bile anlamışsınız ne kadar değişik birisi olduğunu ama sevmesem zaten ilerlemezdi ki hayatıma düzgün birisi girmiyor hepsi anormal girenlerin hepsi sorun nerde hata yapıyorum ki tam giriyor birisi tam diyorum oldu bu sonra bi sorun çıkıyor ya mesajıma bakmaz ya ilgilenmez olmuyor
Hele tavrına. Bi de büyük harflerle yazmış. Sinirlerine hakim olamayan, saygısız, her an şiddet eğilimli birine sevgilim mi diyon sen
Seviyorum keşke sevmeseydim de bitseydi ama çok denedim yapamıyorum hep affediyorum şiddet de göstermişti tabi onunla evlenirsem geleceğim pek parlak
olmayabilir görebiliyorum ama durduramıyorum kendimi
Büyü mü yaptırdı bilmiyorum çok da güzel kızım tipe bakmam ama sanki büyü var gibi tiple alakası yok tabi de ben ilk zamankar istemiyordum hep zorladı sonra bir anda istemeyen ben ister oldum işin içinde bişey vardı kesin
Yok büyülük bi durum değil bu. Bağlılık. Alışkanlıklarından vazgeçmeyi öğrenmediğinden kaynaklı bu durum
Seninle gelecek düşünmüyor çok kaba seven adam böyle konuşmaz sen niye böyle bir adamla evlilik düşünüyosun uzaklasman lazım
Aslında güzel seviyor bende anlamıyorum bazen bi öyle oluyor bir böyle dengesiz sanırım
böyle biriyle neden hala beraberim diye önce kendini sorgula
sonra neden ayrılmıyorum hala diye iyice düşün
adam normal değil
yazmaya bile üşendim, ayrıl bacım bundan bir halt olmaz
Böyle küfür eden, sürekli abartma, sus, diyenlerden bi halt olmuyor nerden biliyorsun diye sorma
Evet haklısın bide çalışmıyor
Ohooo yorma kendini boşuna. Ben denedim çok çabaladım bu tür şeyler hoşuma gitmiyor diye uyardım kaç kere ama olmadı devam etti. En kötü yanı cidden o an kötü hissettiğimizi mutlu olmadığını söylememiz ve abartıyorsun diyip susturmaları. Uzatmamak için peki dedim hep ama şu an mutlu musun bu durumdan diye sorarsan asla
En son dedim yeter be sen bulunmaz hint kumaşı mısın be sanıyorsun kendini falan bunları yüzüne çarpınca değer gördüm bi süre ciddi anlamda. Genel olarak mutlu degilim ama
Dengesiz insanlardan olmuyor. Benimle evlenecek misin falan diye de sormuştu mesela gülmüştüm ben de. Niye gülüyorsun zaman gösterir tarzı bi şey demişti ama bunlardan cidden olmaz. İki dk gülcem azıcık değer gorcem diye bütün hayatımı mahfedemem.
Tabi ki haklısın babası da şey demişti benim oğlum çalışmaz diyordu tanışmaya gitmiştim hastaneye geçmiş olsuna valla adam değişik birisi oğlunu ezdi hep
Erkek arkadaşımın kardeşine babası şey demiş çok tatlı kız edepli falan bir sürü şey demiş
Dediğim gibi kendine yazık etme. Adam seni sevmiş belli ki ama oğlunu sana layık görmemiş yoksa niye kötü konuşsun ki oğlu hakkında
Senin kendine saygın varsa bu adamı diktir et inan bak
Babasıyla tanıştım babası hep ezdi oğlunu çalışmaz etmez bırak dedi neden babası böyle konuşuyor ki oğlu hakkında
Beni uyardı babası
Demekki babası oğlunu iyi tanıyor kuzum
Yaşın kaç yavrum senin 13 falan mı?
Canım 18
Neden bi sorun mu var
benim gibi otizim hastasi olabilir
Nasıl
Kac yasinda
19
Ergenlik doneminde oldugu icin havalara giriyor arkadas
Adı murat mı
Yok yazıyormuş zaten neden
Demekki bütün itler aynı havlıyor
Küfür et
Ya böylesini bulmak için özel çaba mı veriyosunuzz
Kız kardeşim tanıştırdı bizi uygulmaadan tanışmışlar ben istememiştim öyle olaylar gelişti
Ne kadar zamandır birliktesiniz
1 buçuk yıl
Bu kadar zamanda anlamadın mı ne halt olduğunu
Anladım da ayrılmaya çalıştım hep olmadı hep aradı her yerden taksiciden de aramıştı
Ee noluyor arayınca
Devam etti öyle bilmiyorum