YARDIM EDIN O ADAMI COK MERAK EDIYORUM?

selam. sirf bunun icin hesap actim tum detaylariyla anlaticam lutfen yardim edin sadece meraktan. 22 yasindayim 3-4 ay once sacma sapan bir okulda staja girdim. ogretmenler odasinda bos bos oturmaktan baska birsey yapmiyordum, bazen hoca eksikliginden zemin katta beni nobetci yapiyorlar oyle kos kos oturuyorum. yine zemin katta gezinirken bi hoca dikkatimi aşırı çekti.. sanirsam ozel egitim ogretmeniydi yasini bilmiyorum ama 32 yasinda falan sanirim. garip bi sempatikligi var okul kiz lisesi ve kizlarla habire konusan cok konuskan biri hepsiylede iyi anlasiyor tenis falan oynuyorlar. cok dikkatimi cekti 4-5 kez benlede konusmaya calisti ama amacini tam anlayamadim herkesle iyi anlasan biri oldugu icin flort meselesi gibi seyler dusunmedim tabiki. adam uzun boylu motorcu asiri cekici falan. aklimda cok romantize ediyorum onu. cok soru sormak konusmak istiyorum falan ama bir yandanda gizemli kalmak istiyorum psjshwjwhw bendeki nasil bi kafaysa artik. adamin parmaginda yuzuk yok evli degil buyuk ihtimalle. cok flortoz lskdhdh. asssiri merak ediyorum. sizce bakirmidir? yoksa kendi kendine mi yapıyordur hic bi bilgim yok. 32-33 yasindaki bi adaminki kalkar mi onu bile bilmiyorum. bana sevgi gozuyle bakar mi sizce cok tatli biri Allahim yicem. yardimci olur musunuz..
YARDIM EDIN O ADAMI COK MERAK EDIYORUM?