EŞİMİN YANIMDA BAŞKA KADINLA BAKIŞMASI?

Ben 6 senelik evliyim şu an hamileyim durum şöyle ki eşli iki arkadaş grubu olarak gece bir fast food ürün yemeğe gittik meşhur bir yer gecenin 3 ü olmasına rağmen yoğun sıra vardı biz kadın eşler olarak dışarda bekliyorduk eşlerimizde sırada bekliyordu ben ekstra bişey istediğimi söylemek için eşimin yanına gittim beni farketmedi baktım tutulmuş birine bakıyor ara ara ama hayranlıkla nereye bakıyor bu dedim bir baktım bir kıza bakıyor kızda herkesin dikkatini çekebilecek bir tip uzun bacak kısacık etek yani baktıran tipten ama kız hiç kafasını çevirmeden eşime bakıyordu yani bakışlardan rahatsız olunca eşimin koluna girme gereği duydum. Bu konunun o anda üstünde durmadım ama yemeği yerken falan çok takıldı kafama çünkü çok aşığız yani normal şartlarda bile yolda yürürken kız geçti mi eşim hemen kafasını eğerdi ki bu konu da hiç uyarmamama rağmen bu konu da o kadar çok güveniyordum ki arabaya bindik patladım niye elin kızına bakıyordun ayıp değil mi dedim başında hiç inkat etmedi o bakıyorsa ben ne yapayım dedi bunu duyunca daha çok sinirlendim demek öyle biri olduğunun farkındasın madem bakışı dikkatini çekti niye başka yöne dönmedin niye sen de baktın niye evli olduğuna dair hiçbir davranışın çekinmen olmadı belki de seni bekar sandı sen karşılık verirsen bakmaya ne yapmasını bekliyorsun dedim tabi bunu bağıra çağıra söylüyorum eve geçtik evde devam ettik bu sefer inkar etmeye başladı kimden bahsediyorsun ben öyle birini görmedim falan diye iyice sinirlendim ben gördüm neyi inkar ediyorsun dedim böyle böyle kavga ettik baya ve ona bak çocuk olacak diye güvenme gözüm görmez şartlar ne olursa olsun böyle bir şeyi kabul etmem yapıyorsan bizi kaybetmeyi göze alıyorsun demektir falan dedim ağlamaya başladı evet gördüm öyle birini bakıyor diye baktım inan beni affet bakarken hiçbir şey düşünmedim affet diye diye öyle öyle ağlayarak uyudu sonra diğer gün işe geldim arkadaşlarımla konuştum rahatlayamadım iş yerinde çok boş fırsatım vardı kafamda kurdukça kurdum işin içinden çıkamayınca hemen o gün için psikoloğa randevu aldım psikolog böyle bir şey yaşadığın için beynin seni korumaya alıyor ya bir daha yaşanırsa ya daha ileri bişey yaşanırsa ama bunu düşünürsen evliliğine zarar verirsin olursa o zaman düşünürsün gibi yorumlarda bulundu haklıda buldum seanstan çıktığımda yüzde 50 kafam rahatlamıştı eşimde çıkınca aradı ve bu konuyla alakalı son bir tehdit içeren konuşma yaptım bir daha böyle bir şey yaşanırsa asla affedemeyeceğimi beni kaybedeceğini bil bu benim kırmızı çizgimdir dedim o da sözler yeminler etti asla bir daha asla ben seni kaybetmeyi göze alamam hatamı anladım dedi sonra eve çiçekle falan gelmiş eski halimize döndük fakat her şey güzel geçerken aklıma geldikçe sinir oluyordum durduk yere vurup şaka yaptım ayağına intikam almaya çalışıyordum gene konuyu açtım ya buna gerçekten gerek var mıydı bu kadar sevgimiz safken bu kadar aşık gözümüz körken. ki benim kılık kıyafetime çok karışır dikkat çeken şeyleri giydirmez güzel bir kızım ben de ama her zaman güzelliğimi bastırmak için dikkat çekmeyen şeyleri giydirir sen beni böyle kapatıp iki açık bacağa düştüğün için bundan sonra bu konu da seni dinlemeyeceğim eskisi gibi ne çok açık ne kapalı ama benim istediğim gibi olacak dedim biraz mırın kırın etti ama itiraz etmeye şuanlık cesareti yok. şu an tek korkum bu olaydan sonra biraz güven sorunu oluştu şimdi yeni işe başlayacak ve kızlar da çok olacak kafama takıyorum bu olaydan sonra gene yapar mı eşimde yakışıklı dikkat çekici biri çünkü biri baktı mı o da karşılık verir mi düşünceleri başladı fikri olan var mı

EŞİMİN YANIMDA BAŞKA KADINLA BAKIŞMASI?