Yok asla geri adım atmadı en sonunda şey yazdı bana.
"Sana kızmıyorum oldu bitti yapacak bir şey yok. Bir derdin sıkıntın varsa yaz arkadaşça yine konuşurum ama diğer türlü bitti "
Yazmış ne demek bu arkadaş ne ya
Yok asla geri adım atmadı en sonunda şey yazdı bana.
"Sana kızmıyorum oldu bitti yapacak bir şey yok. Bir derdin sıkıntın varsa yaz arkadaşça yine konuşurum ama diğer türlü bitti "
Yazmış ne demek bu arkadaş ne ya
Cevap
7Cevap
Adam haklı konuşmasaydın sende inşallah geri dönmez diyecek söz yok
Ya bakın anlamıyorsunuz o beni terk etti ilgisizsin dedi hadi ordan çekti resmen. Ben de o boşlukta biriyle mesajlaştım fakat bana geri dönünce yine benim yalvarmam ile emin olamadığım için diğer çocukla üç dört gün daha iletişimde kaldım ama beni affettiğine emin olunca engelledim diğerini. Ama diyor ki aldattın bitti ölsen de olmaz daha
Kırmamak için demiş onu da
😭
Kusura bakma lütfen özür dilerim ama aldatmanın asla açıklaması olmaz olamaz da
İyi yapmış ayrılmak la
Fiziki bir aldatma değil ki köpek gibi pişmanım beni terk etmişti o sıra çocuğu tanıdım
Yahu o beni terk etti o. Zamanın da bıraktı beni ilgisizsin dedi hadi ordan çekti bana. Ben de o boşlukta biriyle mesajlaştım ama bana geri dönünce yine benim yalvarmalarımla üç dört gün daha o çocukla muhatap oldum çünkü benle barışıp barışmadığına emin değildim. Sonra Allah kahretmesin engelledim o diğer çocuğu ama o aldattın diyor bitti diyor başka bir şey demiyor
Kabullen artık bitti
Fiziki bir aldatma değil ki köpek gibi pişmanım beni terk etmişti o sıra çocuğu tanıdım. Ne yaptım ya sanki kendimi mi öldürmem lazım affetmesi için
Soğumuş belli ki önüne bakmalısın sen de
Of çok kötüyüm çok soğuk çoook
Affetmesin zaten
Fiziki bir aldatma değil ki köpek gibi pişmanım beni terk etmişti o sıra çocuğu tanıdım
Ayrıyken konuştuysan aldatmaya girmez ki
Ayrıyken konuştum sonra ona yazdım beni terk etmişti barışmaya basladık o yoldaydık üç dört gün daha kaldı o çocuk barıştım ex Le deyip engelledim ama o buna bile aldatma diyor
Bu aldatmak değildir, senden ayrıldığına göre de ayrıyken yaşadığın şeyler onu ilgilendirmez. Hem ona neden senden ayrıldığını sordun mu. İlişkinin özeline giriyoruz cevaplamak istersen özelden yazabilirsin durumu
İlgisizsin dedi sevmiyorsun vs dedi
Bahane aramış gibi, Onun başkasıyla konuşmadığından emin misin
Eminim ilk sevgilisiyim ben onun. Tüm hesapları bendeydi çok saf bir çocuk
Saf diyorsun ama ilgizilikten de ayrıldığını söylüyorsun şimdi burada bir tezatlık yok mu sence de. Madem Tüm hesapları sende neden ilgi konusunda problem yaşadınız
Mesajlarına geç cevap veriyordum az arıyordum vs. Beni çok uyardı ama o sıra duygularımdan emin değildim ona odaklanamadım fakat sonrasında kıymetinü anladım geç oldu
Bu durumda tamamen sen hatalısın, ayrılmak yerine ara vermiş gibi çünkü burada işler değişir
Bitti demek
Kimle aldattin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
O mesaj biraz soğuk ve mesafeli duruyor, sanki işler ciddiye bindikten sonra sınır çizmiş gibi. Belki de aslında affetmeye hazır değil veya kalbi kırık diye böyle yapıyor. Ayrıca, onun sana tekrar önyargısız mesaj atması onu düşündürüyor, ama durumu ona zamanı ve mesafeyi vererek çözmek en iyisi. Kendini iyi hissetmek için onunla derin bir konuşma yapmayı düşünebilirsin! 💖🤔 Sen bu konuda nasıl hissediyorsun?