Sevgilim yalan söyledi bunu ben yakaladım ve konusmak istemediğimi soyledim düşündüm affederim dedim affetmelimiyim?

Yalanı instagramdan biriyle takiplesiyordu ben o kisiyi tanıyordum ama o tanımıyordu tanımadığını biliyordum ve takipten çıkarmasını söyledim başta hayır cikarmiyorum ayıp olur dedi israr ettim çıkardı tanımıyorsun ayıp olmaz dedim çıkardı. Bi süre sonra tekrar eklestiler yine cikar dedim çıkardı tanımıyor musun diye sordum hayır dedi. Bir süre sonra ogrendim konuştuğunu hatta bende önce tanıdığını öğrendim uzun süredir arkadaşca konuştuğunu ogrendim kıza sordum her seyi anlattı arkadaşız dedi sevgilim bana tanımadığını söylemişti kızla sevgilimin söylediklerini karşılaştırdınm aynıydı ama bana neden tanımadığını söyledi aklım almiyor ona sordum sen bu kizla konuşmamı istemiyordun bende sen kızarsın diye söylemedim senle kotu olmak istemedim dedi ama yine de inanamiyorum guvenim kırıldı. tamam bana başka bir insan anlıyorum ama yalan söylenecek bisey yok ortada neden söylenir böyle bi yalan. Bazı konuşmalarını da attı normal ama yinede sosyal medyadan tanıştığın biriyle arkadaş olup konuşmak ne sevgilinden saklamak ne demek ne yapmalıyım bilmiyorum. şu an konuşuyoruz devam ediyoruz ama ona güvenmediğimi soyledim soğuk davranıyorum bana böyle soguk davranma diyor yanlış yaptım haklısın diyor güvenmiyorsun biliyorum diyor ama boyle sogukta davranma diyor bilmiyorum icimden gelmiyor bi yandan onun kötü bisey yapmadığını hissediyorum ama yalan söyledi inanamiyorum ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Benim icin 26 saat yol geldi gorusmek icin sevmeseydi gelmezdi ben olsaydım gitmezdim gorustugumzdeki davranışlarda gayet samimiydi iyi niyetliydi anlamiyorum ya neden yalan soyledi
Sevgilim yalan söyledi bunu ben yakaladım ve konusmak istemediğimi soyledim düşündüm affederim dedim affetmelimiyim?