Ergenlik lise 1 2 zamanlarında yaptığım hatalardan çok ama çok pişmanım surekli önüme çıkıyor 20 yaşındayım Şu an ne yapacağım bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
1 yılNe hatası yaptıysanız kendinizce hata olarak değerlendirebilecek ben hata yaptım artık pişmanım ama iş işten geçti artık hep önüme çıkıyor gibi bir düşüncede olmayın her insan hata yapar çünkü hatasız insan yoktur ama bununla sürekli olarak takılı kalırsanız hata yaptım artık hiçbir şey değişmez hep aynı gidecek gibi bir düşüncede olursanız olmaz çünkü bu düşüncelerin size pek bir katkısı olmayacaktır tamamen bağlı kalmak bir hataya onunla yaşamak size kattığı tek bir şey dahi olmaz ama her insan hata yapar dediğim gibi hatalara bağlı kalmayın ve bunları artık geride bırakarak önünüze bakın kimseye bir şey anlatmak zorunda değilsiniz belki karşınızda ki sizin hata olarak değerlendirdiğiniz şeyleri sürekli yapan biri.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Unutup sünger çek üzerine, gençlik hataları ve bugün hata olarak görmen zaten doğru yoldasın demektir. Olmuş bitmiş ve değiştiremeyeceğin şeylere tekrar tekrar üzülmenin sana faydası yok. Nerede ne şekilde önüne çıkarsa çıksın görmezden gel kafanı çevir ve devam et.
14 Yorumla
Soran1 yılErgenlik zamanında 15 16 yaşlarda instagram üzerinden erkeklerle konuştum ama cinsellik foto vs gibi şeyler asla yoktu 2 3 gün makarasina flortlesmek bilirsin işte o ergenlik aklıyla yaptığım en max şey opusmekti ama opusmek bile sayılmazdi yani bi ergenin aklını bilirsin bunlar karşıma çıkıyor çok pişmanım çok büyük şeyler mi bunlar kendimi kirli hissediyorum bazen
- 1 yıl
Hangimiz yapmadık o yaşlarda bunları, hiç biri de dert edilecek kadar önemli hatalar bile değil. Emin ol az bile yaşamışsın genele kıyasla. Çok normal ve asla kafayı takman gereken şeyler değil. Ben hata deyince sen çok daha ileri şeyler düşünmüştüm 😀 bunlar çıtır çerez valla hiç takılma, gönlünü ferah tut, boşa büyütme gözünde. On üzerinden onluk bir düzgünlüğün var boşa dert ediyorsun.
Soran1 yılSevgilim var ve bu konustugum 3 4 tane çocuk sevgilimin ortamından ama bazı şeyleri sevgilime abartarak anlatmışlar konuşmadığım insanlara bile konusmus demisler ama gerçekten öyle olsaydı burada açıklardım dediğim şeyin asla ilerisi olmadı işte sevgilim de bunları duyduğunda bana cok agir şeyler demişti geçmişin kirli kirlilisin gibisinden şeyler tövbe ettim tabiki de çok pişmanım hala
- 1 yıl
Allah aşkına kimsenin seni böyle hissettirmesine izin verme. Neymiş, kirliymiş, o ne demek, kim karar veriyor kimin kirli olduğuna. Kendi ne boklar yemişyir o yaşlarda herkes kendi zamanına bakacak. Kendisinden önce ve sonrası kimseyi de ilgilendirmez. Bu davranışlarla seni boyunduruk altına almasına, sana sahibinmiş gibi davranmasına asla izin verme. O kim ki, idari mahkeme mi de karar veriyor, ona bu sözleri söyleyebilme gücünü sadece sen verirsin. Olaylara gereksiz değer verme dediğim gibi insanlara da gereksiz güç verme sakın. Herkes ederi kadar. Daygı gösterene sonsuz saygı, sevgi gösterene sonsuz sevgi, fedakar davranana sonsuz fedakarlık verebilirsin ama bu tarz ukalaca, kendini bir yerlere koyup da seni aşağılarda filan gösterme tavırları en nefret ettiğim davranışlar. Beğenmeyen çeksin gitsin ama sana laf edemez. Sen de ona sakın tek çarenmiş, seni başkası kabul etmezmiş gibi bir ruh haline girip gereksiz ego yükleme sakın.
Kendin diyosun hata diye olmuş bitmiş şu an farkındalığın tecrübenle daha doğru istediğin gibi yaşamaya bak eski olanlara pişmanlık değil tecrübe olarak bak
06 Yorumla
Soran1 yılErgenlik zamanında 15 16 yaşlarda instagram üzerinden erkeklerle konuştum ama cinsellik foto vs gibi şeyler asla yoktu 2 3 gün makarasina flortlesmek bilirsin işte o ergenlik aklıyla yaptığım en max şey opusmekti ama opusmek bile sayılmazdi yani bi ergenin aklını bilirsin bunlar karşıma çıkıyor çok pişmanım çok büyük şeyler mi bunlar kendimi kirli hissediyorum bazen bunlar büyük şeyler mi
Soran1 yılÇok haklısın ama ergenlikte konustugum 3 4 tane çocuk sevgilimin çevresindendi ve bazı şeyleri abartarak anlatmışlar konuşmadığım çocuklara veya engelledigim yuz vermediğim insanlara bile konuştu flortlrsti demisler sevgilim de bunları duyunca bana çok ağır şeyler söyledi yani neredeyse namussuz imasina getirdi
Soran1 yılEvet onun yüzünden kendimi kirli hissediyorum millet neler neler yapiyor oral anal sexting grup daha neler neler tabi herkesin kendi hayatı fakat benim ergenlik aklıyla yaptığım hatalar bana yük oldu onun psikolojik baskısı yüzünden hatalarımı kirli olarak görüyorum o yuzden
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
13Cevap
1 yılSonuçta her insan hata yapabilir geçmişi bırak ve önüne bak..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılben de zaman makinesi var bana ulaş uygun fiyata kiralarsın
11 Yorumla
Soran1 yılAayy keskeeeee
Gizli Üye(25-29)1 yılYapacak bir şey yok seni bu haliyle kabul etcek insanlara gitcen
02 Yorumla
Soran1 yılErgenlik zamanında 15 16 yaşlarda instagram üzerinden erkeklerle konuştum ama cinsellik foto vs gibi şeyler asla yoktu 2 3 gün makarasina flortlesmek bilirsin işte o ergenlik aklıyla yaptığım en max şey opusmekti ama opusmek bile sayılmazdi yani bi ergenin aklını bilirsin bunlar karşıma çıkıyor çok pişmanım çok büyük şeyler mi bunlar kendimi kirli hissediyorum bazen
Cevap sahibi1 yılkimine gore kirlisindir evet ama cogunluk seni bununla kabul eder
1 yılOlanla ölene çare yok bacı koy * gitsin seni yargılayanlar dönsün de folloş * baksın
14 Yorumla
Soran1 yılAhahah çok tatlısın yicem seni ama ister istemez kafaya takıyorum yaptığım şeyler de Ergenlik zamanında 15 16 yaşlarda instagram üzerinden erkeklerle konuştum ama cinsellik foto vs gibi şeyler asla yoktu 2 3 gün makarasina flortlesmek bilirsin işte o ergenlik aklıyla yaptığım en max şey opusmekti ama opusmek bile sayılmazdi yani bi ergenin aklını bilirsin bunlar karşıma çıkıyor çok pişmanım çok büyük şeyler mi bunlar kendimi kirli hissediyorum bazen
- 1 yıl
İki üç masum öpücükten bir şey olmaz be kafana taktığına değmez o an mantıklı düşünememişsindir gaza gelmişsindir olur yani kendini kirli hissetme ben olsam kimseyi bal dudaklarımdan mahrum bırakmadım derdim
Soran1 yılAşkım öyle de konustugum 2 3 çocuk sevgilimin ortamindandi ve bazı şeyleri abartarak söylemişler sevgilimin çevresinden olmasını çok kafaya takıyorum
- 1 yıl
Sevgilin sorarsa söyle bilsin seven sevdiğini hatalarıyla kabul etmeli bence
Bir daha yapmamak üzere tövbe et.
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılBukadar kötü ne yapmış olabilrisin ki
03 Yorumla
- 1 yıl
Bukadar şey mi yok artık
Soran1 yılEvet bunlar sadece ergenlikte konustugum 3 4 çocuk sevgilimin ortamindan insanlar sevgilim bunları duyunca çok ağır şeyler söyledi bana
Gizli Üye(18-24)1 yılHata yapmışsın maalesef ne diyebilirim
05 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBende öyle düşünürdüm kız arkadaşım olsan çünkü ben hiç bir kıza el ele tutusmadim böyle biriyle konuşmak istemezdim
Cevap sahibi1 yılAma yaptığın hata farkındasın iyi ki başka şey olmadı
Soran1 yılHaklısın
Cevap sahibi1 yılÖnemli olan zaten hatanın farkında olmak ve bir daha yapmamak
Gizli Üye(30-35)1 yılHerkes yaptı hatayı
Tek sen değilsin
10 Yorumla
1 yılHerkes hata yapar bende çok hata yaptım...
117 Yorumla
Soran1 yılSen nasıl hatalar yaptın özel değilse
- 1 yıl
Beni çok seven bi sevgilim vardı 10 aylık bi ilişkimiz vardı ergenlik aklıyla sıkılıp ayrıldım şimdiyse çok pişmanım çünkü ne ben bidaha öyle doğru birisini bulabilecem ne de onun aşka dair bi inancı kalıcak
Soran1 yılGit yaz ne kaybedebilirsin ki en fazla
Benim hatalarım seninkinden çok daha fazla- 1 yıl
Yazdım zaten s*ktiri çekmesini diye fake hesaptan yazdım kendimi bambaşka birisi olarak tanıttım bi kaç ayda oradan sohbet ettik sonra yaptığımdan pişman oldum ve itiraf ettim ondan sonrada kendimi daha fazla küçük düşürmememk için tamamen çıktım hayatından şimdi söyle bakiyim sen mi daha çok hatalısın ben mi
Soran1 yılNumarasına yaz açıkla inan bir şey kaybetmezsin emin ol benim hatalarım bambaska
- 1 yıl
Sen ne hatası yaptın ki
- 1 yıl
Yok yazamam artık bidaha onu rahatsız etmiycem diye söz verdim
- 1 yıl
Ohoo seninki bişey değilmiş fazla büyütüyorsun
Soran1 yılEvet biliyorum fakat benim de 1 yıllık bir ilişkim var ergenken konustugum insanlar sevgilimin çevresinden kişiler 3 4 tanesi yani ve bazıları sevgilime abartarak anlatmışlar konuşmadığım tanımadığım insanlara bile konuştu flortlrsti demisler sevgilim de bunları duyunca bana çok ağır şeyler söylemişti yani namussuz gibisinden
- 1 yıl
İlk önce şunu diyim. Sevgilin hani seni cidden seni seviyorsa ve sana göre doğru kişiyse onun kıymetini bil ikinci olarakta bu ergenlik aklıyla yaptığın bişi aynı benim gibi gelecekte bu hatalarını tekrar etmezsen olur biter üçüncü olarak sevgilinden özür dile pişman olduğunu geçmişin geçmişte kaldığını söyle
Soran1 yılAma benim namusuma laf etti tatlım dedi resmen buna rağmen ben mi özür dilemeliyim
- 1 yıl
Doğru insan olduğunu düşünüyorsan özür dile hani onun yaptığıda doğru değil senin yaptığında doğru değil özür dilersen bi anlık sinirle söylediğini söyler belki
Soran1 yılŞu an konusmuyorum kendisiyle günlerdir kendini affetirmeye çalışıyor kıskandığını bi anlık sinirle dediğini söylüyor
- 1 yıl
E tamam işte affet 1 yıllık ilişkiniz varmış zaten ve kıskanmakta haklı bence
Soran1 yılAma yaptığım şeyler büyük şeyler mi gerçekten
- 1 yıl
O kadar büyütülecek bişey değil ergenlik aklıyla yapılmış bişey pişmansın ve bidaha yapmıycam diyorsun e daha ne olsun benim yaptığımın yanında hiç bişey
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ne çıkıyor video mu
19 Yorumla
- 1 yıl
Ne büyüdüğü , bunlar gayet doğal şeyler. Karşına nerede ve nasıl çıkıyor onu anlamadım. Opustugun çocuklarmi çıkıyor
Soran1 yılYa şöyle anlatayım 1 yıldır bir ilişkim var ilk ciddi ilişkim çok ciddiyiz yani ama bu konustugum insanların 3 4 tanesi sevgilimin ortamindan ya da sevgilimin arkadaşlarının arkadaşı falan
- 1 yıl
Birsey olmaz sonucta herkesin yaptığı yapmak istediği birseyi yapmışsın
Soran1 yılEvet ama sevgilim bunları öğrendiğinde bana ckk ağır ithamlarda bulunmustu
- 1 yıl
Ama devam etmiş
Soran1 yılSonradan çok pişman oldu kendini çok affetirmeye çalıştı
- 1 yıl
Affet, güzel bir ilişkiye başlayın
Soran1 yılTekrardan konuyu açmasına ve yine bir şey duyup yine ağır şeyler demesinden çekiniyorum
1 yılHata dediğin ne ki?
02 Yorumla
- 1 yıl
Abim kendine haksızlık etme kendini rahat bırak
1 yılNe hatası yaptınız sormamda sakıncası yoksaa
04 Yorumla
- 1 yıl
Bunları her insan yaşadı kafanıza takmayın insanlık hali
Soran1 yılEvet cok haklısın fakat bu konustugum kişilerin bazıları sevgilimin çevresinden sevgilim bunları öğrenince çok fazla olay çıkardı neredeyse namussuz damgası vurdu
- 1 yıl
Sevgiliniz bu zamana kadar daha kötülerini yapmıştır böyle davranması normal değil alt tarafı öpüşmüssün küçükken birde
- Aşk İlişkileri konusunda 685 cevap paylaştı.
1 yılNaptın
06 Yorumla
- 1 yıl
Bnde bişey sandım. Yok bişe takılma
Soran1 yılYa haklısın ama bu konustugum insanların 3 4 tanesi sevgilimin çevresinden insanlar
- 1 yıl
Olabilir. Sevişmedin öpüştün
Soran1 yılEvet öyle ama sevgilim bunları öğrendiğinde çok ağır şeyler soylemisti bana bu yüzden bu hatalarımı çok büyük görüyorum öyle bi psikolojik baskı yaptı
- 1 yıl
Unut gitsin
Nrşşey olmaz geçmiş geçmitşr kaldı
03 Yorumla
Soran1 yılOlmuyor işte
Gizli Üye(30-35)1 yılNeyden bahsediyorsun
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNasıl hatalar
01 Yorumla
1 yılMesela ne hatası
01 Yorumla
ne gibi hatalar
06 Yorumla
Soran1 yılHayır ne alaka
Soran1 yılYa iste yaptığım max şey makarasina konuşup opusmekti sevgilim bunları öğrendiğinde geçmişin kirli vs gibi şeyler demişti
Gizli Üye(30-35)1 yılNe yaptın ki mesela?
010 Yorumla
Cevap sahibi1 yılsevişme dokunma gibi şeyler oldumu
Soran1 yılHayır aslaa sadece buydu o da ergenlik aklı opusmeyi bile bilmiyordum öpüp çekilme yani
Cevap sahibi1 yılbunda bisy yokki. çok masum. önüne bak başın dik kalbin huzurlu olsun. tövbe ettiysen ilerde sevgiline falanda bahsetme okadar bunlardan
Soran1 yılSevgilim var ve bu konustugum 3 4 tane çocuk sevgilimin ortamından ama bazı şeyleri sevgilime abartarak anlatmışlar konuşmadığım insanlara bile konusmus demisler ama gerçekten öyle olsaydı burada açıklardım dediğim şeyin asla ilerisi olmadı işte sevgilim de bunları duyduğunda bana cok agir şeyler demişti geçmişin kirli kirlilisin gibisinden şeyler tövbe ettim tabiki de çok pişmanım hala
Cevap sahibi1 yıltövbe ettiysen sevgilin affetsin bidaha yüzüne vurmasın. herkesin biyerde hatası var.
Soran1 yılO imalara daha benim onu affetmem gerekmiyor mu
Cevap sahibi1 yılşu an aranız nasıl
Soran1 yılKendini affetirmwye çalışıyor günlerdir çok pişman olduğunu anlık sinirle söylediğini söylüyor
Cevap sahibi1 yılşans ver.
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem