Pişmansın herşeyin farkındasın şu an bu şekilde düşünmende normal bişey.. Ama hala nefes alıyorsan hala umutlu olman gerek ölen herkes de zaten bir şans istememiş mi hataların tekrarlamadan güzelce yaşamak için? Ölüm de bir kaçış aslında.. Allah'a yönel dua et sürekli pişmanlığın o kadar belli ki baban için bunu haketmedi diyorsun çok üzülüyorsun hiçkimse seni Allahtan çok sevemez sen güzel kalbinle tümüyle yönel Allah'a.. Sabırlı olman gerekcek en başta yaşadıkların kolay birşey değil ama yaşıyorsan hala o zaman bundan sonrası için çabala kimse 4/4lük değil kimsenin yarın ne olacağı belli değil, nelerle karsılacagı belli değil. Sen herşeyin farkındasın bunu uygulamaya da koy düzeleceksindir inanıyorum sen de buna inan tabiki... Allah'tan başka kimse yargıç değil en güzel yargılayıcı da odur sen samimiyetle yönel sadece.. Allah yardımcın olsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
+1 yılBana yazabilirsin dilersen her zaman konuşabiliriz. Öncelikle her insan hata yapar sen iyi bir insansın demek ki şu an hatalarının farkına varmışsın. Her şeyi bırak babandan önce kendini düşünmen gerekiyor. Kendine kötü yakıştırmalar yapma sana kötü laf edenleri de dinleme. Bence babana layık biri olmak istiyorsan önce intiharı kafandan çıkar. Ölmeyi de dileme. İnancın olduğunu gördüğüm için diyorum, bu ruhani rahatsızlıklarından Allah'a dönüş ile kurtulabilirsin. Namazını kıl, ibadetlerini yerine getir, herkese iyilik yapmaya çalış...
30 Yorumla
+1 yılgerçekten o babaya o aileye yakışan bir evlat değilsin ama babanda hata iyi bir baba iyi bir ailen olsaydı senin nerede kiminle ne yapıyor olmandan su bile içsen kaç yudum içtiğine kadar dikkat ederdi. seni çok boş bırakmış anlaşılan neyse ama internet yabancı diziler ve arkadaş ortamı yüzünden malesef ki senin gibiler o kadar çok ki günümüzde keşke bunları yapmadan önce pişman olsaydın geçti iş işten testi kırıldı şimdi ne yaparsan yap eski haline gelir mi ve biri içiyorsa o eve alkol giriyorsa herşeyin olması çok normaldir yazık cidden acınacak haldesin sen nasıl ilerde evleneceksin nasıl anne olacaksın. hadi sevgilinle neysede teyzenin kocasıyla da neyin nesi bu derece mi azgınsın neyse bir psikologa git ve allaha sığın tövbe et derim
00 Yorumla
+1 yılher hatayı her günahı bilerek işle sonra pişmanım de... bu nasıl kafa ya anlamadım arkadaş... bana kalsa o pis canını hemen alırdım ama ben basit bir kulum... biçare hiç birşeye gücü yetmeyen aciz bir varlığım... ama yüceler yücesi Allah var... her şeyin sahibi olan... ol demesiyle olduran bizi rabbimiz var... o yüzden hatandan dön... öleyim diye bekleme... sen babanın yüzüne bakamazken Allaha nasıl hesap vereceksin? henüz önünde zaman var... tövbe et bol bol... namaz kıl... oruç tut... kendini ahirete Allaha ada... bırak bu dünyayı... rabbim çok affedicidir... inşallah affeder...
14 Yorumla- +1 yıl
hala babam için diyorsun... Allah için yap... zaten o zaman babanı da memnun edersin...
Soran+1 yılSağol ben anladım seni hergece ağlayarak Allaha dua ediyorum ben zaten ama içim acıyo işte neden yaşadım ben bunları diyorum cevap bulamıyorum
- +1 yıl
iyi işte hatanı anlamışsın... demekki Allah seni huzurunada bekliyor... kalk kıl namazını af dile... gözyaşı dök... Allahın huzurun da ona pişmanlığını göster... o inşallah affeder...
Soran+1 yılSağol akıl verdiğin için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 9,1b cevap paylaştı. babanı üzmek istemiyosun ama ölüp onu mutlu edeceksin bumudur mantık bumudur düşünebildiğin insanalar hata yapabilir ama benim hatam çok büyük diyebilirsin zaten hatalar büyük ya da küçük hata olduğu için var önemli olan o hataları anlayıp pişman olmak ve önce sahibin olan allah karşı kul olduğunu bilip ondan af dilemektir ve ne olursa olsun sana emanet cana kıymayı düşünmemektir hayat bir cevherdir ya pişmalıklarınla onu karartır kendi beynindeki acılar içinde onu harcarsın ya da töbe eder umutlarını giyinir geleceğe umutla bakarsın emin ol senin iyi bir hayat yaşadığını görürnce baban tüm yaşattıklarını unutacak ve daha mutlu olacaktır
20 Yorumla
+1 yılBabanın seni öldürmemesine şaşırdım. Allah bana kız çocuğu nasip etmez inşallah. Babana harbi acıdım. Ancak sana gerekli terbiyeyi vermemişse, kendisi de suçlu tabi. Hiç mi aklın yoktu kızım bunları yaparken? Bize de cinsel ilişki teklifleri geliyor ama namus kutsaldır diye dayanıyoruz hamdolsun. Namus ancak kıza ait bir şey değil sonuçta. Yaptıklarının maruz görülebilecek tarafı yok affetmek ancak ALLAHA mahsustur. ALLAH babana sabır versin.
14 Yorumla- +1 yıl
Tövbe et daha 18 yaşındaymışsın hayatının baharındasın. ALLAH cennetin kapılarını kapatmaz. Ancak ilerde evleneceğin adama kesinlikle bunları söylemelisin fakat adam bakir değise, söyleme çeksin cezasını!
Soran+1 yılSağol
- +1 yıl
Rica ederim. Şunu da söyleyeyim; İntihar edersen kesinlikle cehenneme gideceğine dair ayetler var. Ama intihar etmeyip, tövbe etsen cehenneme girmeme ihtimalin var. Ayrıca umutsuzluğa kapılma evlenemem diye! Bakir olmayan bir erkek seni severse, seninle evlenir inş. Seni bozan bir erkeğin peşini bırakma evlensin seninle!
- +1 yıl
Ayrıca sevgilinle 18 yaşından önce ilişkiye yaşamışsan, onu şikayet üzerine hapishaneye göndermekle tehdit edebilirsin. Yani onunla evlenebilirsin tehditle. Her kes hakkettiğini yaşamalı peşini bırakma deyyuzun! Fakat seninle ilişkiye giren kişinin, ilişki anında en az 18 yaşın da olması gerekir yoksa hapishaneye girmez!
+1 yılsen böyle devam edersen babanı daha çok üzersin aptallıklar yaptıkça yapıosun..
Akıllanmak öyle ölmeyi istemekle olmaz polise kaçmakla evden uzaklaşmakla kaçmakla falan..
Akıllanmak alnını koyarsın secdeye orda bir tçvbe edersin sonra yemi bir sayfadan hayata başlar ağır akıllı usturuplu bir insan olursun sen babamdan önce kendine saygı göstermelisin.60 Yorumla
+1 yılEvlat acısını yaşatmak daha kötü. En azından hatalarını anlamışsın. Bu yaptıkların yaşamın boyunca hep üzücek çünkü unutmayacaksın ama değişebilirsin. Hayata yeniden başlayabilirsin. Yepyeni bir sayfa açarsın her yanlıştan uzak durarark hayatına devam edersin zor ama evlat acısını yaşatmak inan daha kötü.
11 Yorumla- +1 yıl
Bak en önemliside şunu düşün. Sen intihar ettiğindi hayatını bitirdiğinde babana soracaklar kaç çocuğun var falan diye hep aklına gelicek hep canı acıycak inan onun hayatı daha da kötüye gidecek geçmişi ne silebiliyoruz ne unutabiliyoruz yeniden başlasak da izleri var ama başka çare yok en azından düzeltmek için şansın da var
Hayatına bir başkası üzülecek ya da sevinecek diyerekten yön werme. Yaşadıkların seni rahatsız ettiği için bir karar vermelisin. Doğru ya da yanlış senin kararların olmalı ki bunlar sana tecrube kadar. Olgunlaşırsın ki bu oluyordurda sadece kendinin ne kadar güçlü birisi olduğuna inanman lazım. Söylediklermi yanlış anlamanı istemem ailen vya seni seven dostum diyebileceğin insanlarında seni eleştirmeleri üzerine düşmeleri seni sewip değer werdiklerindendir. Onları üzmüş olman değil üzmeyecek olman daha önemli bundan sonra. Umarım mutlu olursun sıkma canını..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım yapdıklarından bukadar pişmanlık duyman çok güzel birşey. Her insan hata yapar bunların tabiki boyutları vardır ama genelde hepsine hata deriz değilmi? Biz mükemmel değiliz hiçbirimiz kendinden artık nefret etme babana sarıl ve savaş Allaha sığın tövbe et temizlen Allaha secde et. Dik dur ve artık babana laik bir kız olmaya bak tmmı? Dinine bağlan bak herşey nasıl düzeliyor. Bugün mübarek Cuma günü abdest al güzelce samimice içten tevbe et kapını kapat ve kıbleye doğru oturup Allah ile konuş O herzaman seninle. Merhametli Aff edicidir. Şükret. Bunların farkına vardığına bunları yaşayıp hala ayakta durduğna. Güçlü insanlar hata yapmayanlar değil HATA YAPIP DÜŞÜP AYAĞA KALKIP DİMDİK AYAKTA DURABİLENLERDİR. Allah hepimizi islah etsin ve Aff etsin. Umutsuzluğa kapılma artık şeytana uyma O sana şimdi herşey imkansız diyor ama sen ondan uzaklaş Allahın yolunda devam er bol bol salavat getir İslam dinimizde hayır ve kurtuluş var er ya da g bunu herlez anlıyacak 💕
00 YorumlaSaçmalama herkes hata yapar.. Madem bu kadar iyi bir baban var değerini bil ve daha fazla üzme onu.. Onu mutlu etmek için herşeyi yap bundan sonra geçmişe takılma olmuş artık.. Ben babamı 5 sene önce kaybettim hala hayattayken değerini bil ve onu daha fazla üzme.. Varlığın ona güç verir mutlu eder.. Onu senden mahrum etme sakın şimdiden daha çok üzersin öyle bir saçmalık yaparsan.. Bir an önce normale dönmelisin.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 416 cevap paylaştı. Ölünce baban mutlu mu olacak. Daha cok üzülecek. Bunları yaşamışsaın hataları görmüşssün. Bundan kendine gel. İnsanız hata yaparız. Topla kendini babana layık birisi ol. Sen ölürsün bir kere baban ölür hergün. Sakın öyle düşünme. Banaın yanında ol ve o pis dediğin herşeyden uzak dur
20 Yorumla
+1 yılSenin hatalarını görüp bundan pişmanlık duyman bile güzel bişey. Allah babana güç kudret versin üzüldüm açıkçası.. Herks bir yoldan geçiyor böyle olmuş artık geçmişi unutmaya çalış. İlerde inşallah böyle hataların olmaz.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanlar hiç bir şeyi boşuna yaşamazlar. Yaşadıklarını çok kötü olabilir fakat her şerde bir hayır vardır buna inan lütfen. Hem herkes çokta doğru yaşamıyor önemli olan hatandan ders alman. Sadece dua et hem için fwrahlar emin ol. Allah yardımcın olsun
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSacmalama. Sen hatanin farkindasin yanlislarini kabul ediyorsun hangimiz tertemiz saf melek gibiyiz ki oyle insanlar varki annesinin babasinin meslegini soylemeye adini anmaua utaniyor sende herkes gibi insansin bedeninle yaptigin hatalari yuregine yasatma hersey silinir gider ama hala yureginde kalan biseyler varda onemli olan onu kaybetme gorunen o ki hic uzulmene gerek yok ayni durumlarin erkek versiyonuyum herseyi biraktim istersen hersey yeniden basliyor hayatta.
20 YorumlaSakin ol öncelikle, kimse mükemmel değil, herkes hayatında hatalar yapıyor, önemli olan senin hatalarının farkında olman ve bunu tekrarlamayacak olman. Yaptığın hatalara rağmen seni bağrına basan bir baban var düşün bir sen intihar etsen o adam ne kadar üzülür belki o da canına kıyar bu yüzden. Şimdi toparlan ve kendine gel hayatın sonu değil geçmişte yaşadıkların, yalnızca eğitimine ve ya işine odaklan zamanla her şeyin yoluna girdiğini göreceksin.
00 Yorumla
+1 yılnasıl istiyorsan öyle yaşa. yaşadıklarının babana yaptıklarınla bir alakası yok önce bu ayrımı iyi yapmalısın. gönül ister ki doğru güzel düzgün yaşayasın. bu senin elinde. ve şunu söyleyeyim ben hata yapmış insanlara daha çok güvenirim çünkü asıl o kişiler bunu ikinci defa yapmazlar ;) kendine iyi bak başını dik tut olgunlaşıyorsun. inan bana kendime bile söyleyemediğim çok pis hatalarım oldu ama atlattım, öğrendim.
00 Yorumlabenim de hayatımda bir çok şey oldu. ama aile gibisi yoktur. burada en ufak bir şey yazsan bile yalayayım mı özelden yaz gtibi şeyler yazıyorlar. yani dışarısı sırtlan yuvası. benim de yapmadığım bir şey kalmamıştır ama en nihayetinde ailem dünyadaki herşeyin üstünde gelir
00 Yorumla
+1 yılcanım arkadşaıma çok benziyorsun o namaza başladı tövbe etti sende edebilirsin herşey düzelir
60 Yorumla
+1 yıltövbe et babana sarıl. hatalarından ders çıkarmışsın bu iyi bir şey. hayatının kalanını babana layık bir kız olarak geçir ki öteki tarafta vicdan azabı çekme. yoksa intihar edersen baban için hiç iyi bir şey yapmadan ölmüş olacaksın
40 Yorumla
+1 yılCinsel ilişki dışında madde olsun içki olsun hırsızlık olsun bir çok iğrenç şey bende yaptım. tabi ben kurtuldum şu an birşeyim yok okulumu okuyorum. okula gitip eve geliyorum. sana tavsiyem okadar karamsal olma herkez hayatın belli noktalarında dibe batıp çıka bilir. sadece yapman gereken kafanda küçük bir düşünce değişikliyi. en azından şöyle düşün ailen var.
00 YorumlaHerseyi birak evinin kizi ol kapan namazini kil dua et ortamlari gezmeleri birak kismetini bekle yoluna git...
70 Yorumlababan seni seviyo demekki bu zamana kadar yanlışların olmuş ama bundan sonra o yanlışları yapma babana layık olmaya çaalış sen evden kaçtığında babana iyilikden fazla kötülük yapıyosun. Üzme babanı babanın hatrına baban için eskiye sünger çek yeni bir sayfa aç kendin için. Ayrıca ölmek hiç bişeyin çaresi değil kaçmakdır sen ölürsün acısıyla baban arkanda kalır adam evlat acısıyla ömrünün geri kalanında kahrolur. O yüzden ölüm çare değil çare yeni bir sayfa açabilmek
00 YorumlaYani diyeceksin...
https://www.youtube.com/watch?v=dCFeNsoFlMM20 Yorumla
+1 yılHatalarından ders çıkartıp gelecekteki zamanda sen daha iyi bir insan olmaya bak.
İşine gücüne git , eğitimin eksikse açıktan vs. onu tamamla.
Topraktan bedene can veren ALLAH , geri alan ALLAH..
Sıkma canını ;)00 Yorumla
+1 yılHerşeyi yapıp pişman olmak ne garip? yapmadan önce düşünmeliydin
ilkte hata yaprsın devamı g elirse o iş biter10 Yorumla
+1 yılTövbe et namaz kıl dua et sürekli Allah'ın mağfireti bizim günahlarımızdan çok çok üstün.
40 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılBen zamaninda senin gibiydim hatta daha bir hizliydim. Tovbe et canim Rabbine sıgın o ortamlardan uzaklas yeni bir sayfa ac. Hersey geride kaliyor.
12 Yorumla- +1 yıl
Allahla kul arasina kimse giremez cok inancliysan onu bil once insanlari yargilamak sana mi dustu? Herkesin tovbeside kendine gunahida kendine. Sen cok mu masumsun? Dogru herkes masum, herkes gunahsiz. Sana laf dusmez. Ordan bos bos otup durma bir sey bilmeden. Senin gibiler yuzunden ulke bu halde.
Şimdi yazının başlarını okurken her zaman ki gibi troll cevap verecektim de devamını okuyunca üzüldüm l*n . Hani ne bileyim böyle sarılasım geldi bir an. Pişman olman bile yeterli bence. Geri kalan hayatında hata yapmamaya çalış
00 Yorumla
+1 yılTövbe eden hiç gunah işlememiş gibidir. Hatalar biz kullar için. Yaşıyorken tövbe et tertemiz bir hayat kur
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçmişi bırak. simdiden snra değiştirmeye bak her şeyi.
20 Yorumla
+1 yılTövbe kapısı açıkken sen kendin kapılarını neden kapatıyorsun?
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen evden kaçsam babam gelip sarilmaz, beni ordan alır döve döve eve getirir, daha sonrada evden çıkarmaz. Sulalem adimi çikarir. Sen yine de çok sanslisin hatalar yapsan bile. Ben de hatalar yaptim
10 Yorumla
+1 yılzor be yazık babana orospuluk yapmışsın ama tevbe et bulaşma bidaha ama o leke hep anlında olacaak sölyim
12 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar igrencsin ya terbiyesiz
- +1 yıl
@pamuk-prensess doğrru biraz saçma yamışım ama yani yaptıkları ömür boyu kalır hayatında destek olmak için yalanmı söylim ona
Bence bundan sonra ki yaşamina dikkat et. Kir dizini evinde otur. Babani mutlu edecek seyler yap.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hatalarının farkında isen, yaşamına yeni pencere açmak zor olmasa gerek...
00 Yorumla
+1 yıl10 Yorumla
+1 yılbende kullandım hepsini zararın neresınden dönersen dön kardır dostum.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişte yediğin hurmalar şimdi bir yerlerini tırmalar :D
10 Yorumla
+1 yılseviştiğin içinmi canını alsın herkesle seviştiğin için mi
00 Yorumla
+1 yılolur öyle... önemli olan ders almak ya.. üzülme... geçmiş tozdur üfle gitsin... hayatında önüne bak... yeni bir sayfa açmak için geç kalmadın henüz...
10 Yorumla
+1 yılHerşeyden ders alıp görmen içinin acıması güzel. Dilerim ki bundan sonra hata yapmazsın töbe et ve bol bol dua et..
00 Yorumla
+1 yılHepimiz insaniz hepimiz hatalar yapiyoruz canim uzme kendini tovbe et namaz kil inan cok iyi gelecektir sana
00 Yorumlayapma böle hatalar insanlar içindir hata yapmışsın güzelce tövbeni et kötü alışkanlıklara dönme bir daha iyi bir insan olmaya çaba sarfet.
00 Yorumla
+1 yılKendini duzeltmek icin geç kalmis degilsin unutma.
40 Yorumlaölme hayata yep yeni sayfa ile başla insan hata yapar illa ki önemli olan hatasını anlamak
00 Yorumla
+1 yılCicim sen çok dolmuş sun ya içini dökmek istersen yaz bana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalama kaç yasindasin?
16 Yorumla
Soran+1 yıl18 e yeni girdim
Cevap sahibi+1 yılNerde yasiyosun
Soran+1 yılİstanbul
Cevap sahibi+1 yılyok mu sevdiğin biri
Soran+1 yılDaha ne sevgisi abi bitmişim ben babamı mutlu etmek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılEdebilirsin dert etme
Haklısın , kendini asmalısın bence de. (: (
38 Yorumla- +1 yıl
yazık
- +1 yıl
Sizin gibiler aynaya nasıl bakıyor bilemiyorum çok üzücü
- +1 yıl
sorunlu bu çocuk takmayın şunun dediklerini bırakın kendi kendine konuşsun :FSDHGSHFAG
- +1 yıl
Ya ya tabi bende yüz bekliyordum senin gibi birinden 😃
+1 yılHata yapmadan doğruyu bulamaz insan
20 Yorumla
+1 yılpsikolojik destek almalısın
00 YorumlaBabana yapabilecegin en iyi şey onu mutlu etmek
30 Yorumlademek ki baban bir yerlerde hata yapmış.
00 Yorumlahatalar yaptım kötü biriyim bebeğim :D
00 Yorumlayaw namus bukadar ucuzmu yapmayın gözünüzü seviyim
00 Yorumlaherkes hata yapabilir pişman olmuşsun bu önemli
10 YorumlaOlur öyle
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 528 cevap paylaştı.
+1 yılAmin
10 Yorumla Amin.
10 Yorumla(Amin)
10 Yorumla
+1 yılolsun yavrum bol bol dibine vur :D
00 Yorumla
+1 yılIrıspı
00 Yorumla
+1 yılGit kendini öldür
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılSürtük.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne