Şu genç yaşımda çok hatalar yaptım?

Kötü olan şeylere hep bir merakım eğilimim vardı madde olsun içki olsun 1 yıllık sevgilimle bişeyler yaşadık sonra bitti ondan sonra teyzemin kızı kocası ben kocasının kuzeni bir araya gelip içtik o adamlada bişeyler yaşadım orspumu dersiniz saf aptalmı dersiniz nederseniz haklısınız benim artık yüzüm kalmadı babamın o masum yüzüne bakamıyorum canım babam bunları hakkettimi be o okadar pişmanımki artık dayanamadım evden kaçtım polise gittim yurda göndersinler diye çocuk büroya götürdüler bütün sülalem geldi babam geldi sarıldı babamın o davranışları beni yaşarken öldürdü şu adamı üzmek istemiyorum artık ölmek istiyorum herşey bitsin istiyorum benim babam böyle bir kızı hakedicek hiçbişey yapmadı benim babam ömründe sigara bile içmemiş bir adam ben babamı haketmiyorum keşke hiç doğmasaydım allahım inşallah yakın zamanda alırsın şu pis canımı inşallah tek isteğim bu
Güncellemeler
+1 yıl
Yorum yazan herkese çok teşekkür ediyorum bazı yorumlar okadar iyi geldiki bundan sonra babam için yaşıyıcam okadar iyi bir evlat olucamki inşallah babama tatlılar pastalar yapıcam sürekli babamla konuşucam işteyken babamı öylesine arıyıcam napıyosun baba diyicem sürekli babamla ilgilenicem istediği gibi bir evlat olucam ona layık bir evlat olmak için herşeyi yapıcam buarada babamın bu yaşadıklarımdan haberi yok sadece evden kaçtım diye biliyor ah babam ah kurban olurum herbir hücrene
Şu genç yaşımda çok hatalar yaptım?