Erkek arkadaşımın annesi beni istemiyor?

Erkek arkadaşımın annesi beni istemiyor onlar Kürt ben ise Türküm eski erkek arkadaşıma ben ilk birlikte olduğumuz zaman babamın kürtleri sevmediğini ve sorun çıkaracağını söyledim oda bunu biliyordu geçen günlerde bunu annesine söylemiş annesi ayrıl bizim onlardan alacak kızımız yok madem sevmiyormuş bizleri demis ve oda benden ayrıldı annesiyle bu konuşma on gün kadar önce olmuş dün farklı bir konu konuşurken sitem ettim tavırlarına ve oda bana bizden bir şey olmaz dedi ve annesinin isteği üzerine ayrıldı uzun mesafe ilişkisi yaşıyorduk 2 sene olacaktı birde is yerinden bir kız var kız daha önce çalıştığı yerden sürgün yedi sevgilimden hoşlandığı lafları çıktığı için 2 hafta kadar önce tekrardan aynı iş yerinde çalışmaya başladılar dün gece bana sormadan kızın igden gelen istediği kabul etmis sevgilimin bioda bas harfim ve kalp var ona rağmen kız istek atmış çıkart onu çok az sayıda insan takip ediyor senin bir samimiyetin yok onunla is yerindeki neden diğer erkekleri takip etmiyor dedim bana ben kendi kararımı alabilirim çıkarmayacağım onu dedi işin sonunda ayrıldık ona anneni ikna etmeye çalışmış mıydın dedim hayır çünkü hiçbir şey değiştirmezdi dedi kafam çok dolu ne yapmam lazım son zamanlarda ara ara soğuk yapıyordu kimi zamanda hiçbir şey yok gibi takılıyordu tüm bu davranışların nedeni beni kendinden itmek miydi dediğimde evet dedi annesinin beni istememesini kabul ediyorum ama ikna etmek için çalışmamasını kabul edemiyorum ya da o kızın istediğini kabul etmesini ne düşünüyorsunuz çok kırgın ve kızgınım ( lütfen boş beleş geri kafalı insan aileleriniz gibi saçma sapan şeyler yazmayın zaten modern olduklarını iddia etmiyorum benim derdim bana yeter )

Erkek arkadaşımın annesi beni istemiyor?