4 aylık bir ilişkim var. Annem de ilişkimizi biliyor, çocuğun fotoğraflarını da gösterdim ama annem ciddi bir şey olmasın diyor. Erkek arkadaşım iyi biri, tip olarak da fena değil ama annem, çocuğun ailesine, okuduğu bölüme kadar bakıyor zaten bir aya ayrılırım.. Siz ne düşünüyorsunuz?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Nesi varmisda istemiyomus annen bu oglani? Kotu biri olur anlarimda neyini begenmemis nesi var
Şu şekilde; Çocuğu soruyor, ailesini soruyor. Mezun olunca ne yapacak? diye soruyor. Daha iyi birini istiyor kısaca.
Ne oluyor bu cocuk? Annen ozman boyle doktor muhendis avukat felan istiyo herhalde? Ailesi varlikli degil varlikli olsun istyo yanlismi anladm?
Edebiyat okuyor. Evet, annem daha net bir meslek istiyor. Cocugun maddi durumu ortalama. Ben de çocuğu üzmek istemiyorum, çocuğa her şeyi baştan söyledim ama o da devam ediyor ilişkiye.
Sen ne okuyosun peki ailen varliklimi? Yani bilmiorum bana dusmez bunu demek ama cok asiri gereksiz sebepler sunuyor annen ayrilmaniz icin. Varlikli adam bulcan mutlumu olcan sanki hersey para degil. Bulabilcenmi oda var.
Sonucta varlikli insan karsindakininde varlikli olmasini ister. Avukat, muhendis adam kendi gibi yuksek okumus birini ister yani
Senin dediğini de anlıyorum. Ben sosyoloji okuyorum. Evlilik, sevgili olmak gibi değil sonuçta.
Ben sevenlerin kavusmasindan yanayim hep. Eger seviyorsan onunla olmak istiyosan annenin alakasiz bahaneleri yuzunden ayrilma derim. Tabide annenin onayi olmadan olmaz ama ikna etmek icin cabaliyanilirsin. Ha yok ben sevmiyorum istemiyorum bu cocugu diyosanda ayril bence. zaten daha 4aylikmis iyice baglanmasin o adamada yazik
Annem etrafı görüyor, tecrübeli sonuçta kaç yaşında kadın. Para olmadan, sevgi pek olmuyor.
Sende pek sevmiyosun herhalde
Ben de mantık ön planda. Pek sıcak kanlı değilim.
Anladim hakkinda hayirlisi olur insAllah 😇
Ben mantigimla hareket ediyorum, ailemi de göz ardı edemem. Her şey sevgiyle olsaydı, herkes mutlu olurdu.
Teşekkür ederim, inşallah 🙏🏻
Mantiginla hareket etmen cok guzel keske her kadin boyle olsa, ama eger cok sevip asik olsaydin inan bana mantikli dusunemiyosun. Zaten asik olup sevmek icin 4 ay kisa bi sure oyuzden anliyabiliyorum. Bence cok uzatadan oda daha fazla baglanmadan ayril
Bir ay sonra bitireceğim ilişkimizi en azından okul kapansın diye düşünüyorum. Ve çocuğu insan olarak seviyorum, kötü biri değil. İyi bir çocuk, gözleri güzel vs. Onun da ailesi kendisine baskı yapiyor. Boyle bırakmak istemiyorum, ayrılsam da benim için değerli biri. Aşık oldum daha önce, acımı uzun süre çektim... Evet, zaten kısa bir süredir beraberiz. Aslinda ayrıldık biz 2 hafta önce falan ama kalbim ağrıyor deyince dayanamadım.
Cok ilgincsiniz neden annene sorup onayladigi biriyle cikmiyorsun ki. Karsindakini de uzmemis olursun
Çünkü ben de çocuğu yeni taniyordumbaşta ve çocuğa ciddi düşünmediğimi söyledim, o devam etti.
Madem bir aya ayrılmak için çıkıyorsun neden umut veriyor sun
3 aydır sevgiliyiz, ben ona her şeyi söyledim ama ayrılmak istemiyor.
Çıkmaya başlamadan önce annem seni istemiyor sendende maksimum 5 aya ayrılırım mı dedin
Hayır öyle bir şey demedim. Annem bir süre sonra öğrendi çocuğu. Ben ona, ciddi düşünmediğimi söyledim.
E ciddi düşünmüyor sun neden deneme amaçlı güttün
Ben bir şey gitmedim. Her şeyi ona en başından söyledim ama ayrılınca da çok acı çekiyor, barışmak istiyor.
Ben barismayacaktim.
Nasıl bişey bu anlamıyorum
zaten bir aya ayrılırsın..
napayım?
Anne olmaz derse olmaz.
Çocuk kötü biri değil, annem, çocuğun ailesine de bakıyor. Ben de aynı dusuncedeyim.
Annenin her lafı altın. Kardeşim Allah eğer sana onu kısmet etmezse ailene annene babana olmaz kelimesini kullandırtırdır.
Dedim ya, annem acele etmemi istemiyor, zaten kendime koca aramiyorum 😂 ama işte çocuk da iyi biri dediğim gibi ama bazı şeyler olmayınca olmaz. Ben de umitlenmiyorum kendi adıma. Aslinds biz ayrılmıştık ama yine barıştık, acı çekiyordu çok, kıyamadım da. Beni böyle yapmaya mecbur kıldı. O da biliyor biteceğini.
Gönül mü eğlendiriyon?
Yani tam olarak öyle değil ama öyle gözüküyor.😬
Sen de bi ırıspılık sezdim
Napayım, ilişkimiz 3 aydır var. Ailem istemezse, zorlamam.
Olabilir bu ırıspı olmadığın anlamına gelmez
Ok, bye.
Ayrılırım demişsin biz ne diyelim
Ayrılmayı düşünüyorum, zaten çok uzun bir ilişki değil, kimse üzülmesin.
Neden bir tartışma mi oldu
Hayır, bir tartışma olmadı. Annem ara ara sevgilimi soruyor " napıyor?" "nasıl gidiyor?" vs diye. Ben de cevap veriyorum tabii ama mesela ailesini soruyor, yaşını soruyor vs vs. Ümit verme diyor bana.
Sence neden çalışmıyor mu
Yaşlı mi senden?
Öğrenciyiz ikimizde, benden ay olarak büyük. Sebebi hani " davul bile dengi dengine" demeye getiriyor. Ben evlilik meraklısı değilim ama çocugu uzmek istemiyorum. Bu nedenle çok kez ayrıldık ama en sonunda yine barıştık. Cocuk beni seviyor ama olmayacak bir şey gibi. Ve okudugu bölüme vs de bakıyor.
Niye sebep ne
Annem her şeye bakıyor çünkü.
Yani istediği nasıl damat
Düzgün mesleği olsun, ailesi kaliteli olsun, maddi durumu da aşağı olmasın gibi.
Peki herşeyi iyi mi
Yani şu şekilde; kpssye hazırlanıyor, ailesiyle tanismadim. Sonucta edebiyat mezunu olacak. Ortalama.
Hayırlısı herşeyin
Aynen, hayırlısı olsun.
Evet
Bize ne lan tipinden
Betimleme yaptım, düzgün konuş.
Bi daha şekilcilik yaptığını gormiyim
Seklcilik değil bu soru tam anlaşılsın diyeee.
Gereksiz bi betimleme olmuş , anana da söyle her halta karışmasın
Soran oluyor o yüzden ayrıca annem kötülüğümü istemiyor.🙄
Neyse sen onu bırak bana gel
Hi tamam.