Dün büyük altın rengi sarmal desenli küpelerimi çıkartıp el freninin olduğu tarafa bi yere koydum sevgilim de almamış eve gidiyoken annesi arabaya binmiş görmüş bugün şu mesajları atmış sevgilimeBazı yerleri kırpmış. Bilmiyorum üzüldüm yani sanki beni istemiyor gibi. Sevgilim beni seviyor ben de onu seviyorum. Annemle tanıştırdım onu annem annesiyle tanışmak istedi bi gün getir falan dedi evde olduğumuz zamanlar denk gelmiyor dedi sevgilimde (annesi de çalışıyor) ama hiç mi denk gelmez yani illaki geliyordur ve mesela ben sürekli anlatıyorum annem böyle böyle diyor bizimiçin diye o hiç anlatmıyor soruyorum konuşmuyoruz denk gelmiyoruz falan diyor kafamda mı kuruyorum bilmiyorum da istemiyor gibiler sevgilim de ciddi düşünmüyor mu diycem söz veriyor bırakmıycam diye bana da söz verdiriyor sizce bu olayı unutmalı mıyım
Kendisinin nefrete meyili varmis hayatim. Baksana 2 gun sonra ayrilirsiniz demeye getiriyor yasiniz kac ki isi gucu yok mu acaba ki oglunu ciddiye almiyor
Zamana bırak bence belki kadının zamana ihtiyacı var baktı gördü ayrılmıyorsunuz demek ki gerçekten birbirinizi seviyorsunuz diye düşünür. Belki de sizi deniyor şu an ayrılın derse sizde ayrılırsanız bu kadar basit miydi demek ki aralarında çok bağ yoktur der işine gelir. Ayrılığı seçmeyin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kupe cikarmani yanlis anlamis sana onyargiyla yaklasacak
🙁 tanışmadan nefret ettirdim
Kendisinin nefrete meyili varmis hayatim. Baksana 2 gun sonra ayrilirsiniz demeye getiriyor yasiniz kac ki isi gucu yok mu acaba ki oglunu ciddiye almiyor
Evet biraz sinir sorunu var baskıcı biri sevgilim 21 ben 20 yaşındayım
Sohbetten pek bişi anladım ama baskıcı bir ebeveyn gibi sevgilinde tırt sanki
Kırpmış çünkü bazı mesajlar eksik bana attı bunları evet ailesi baskıcı
Yani erkek arkadaşın güven vermiyor. Bitmesi gereken ilişki bence
Niye istemiyor önemli olan o
Internet üzerinden tanıştığımızı biliyor o yüzden büyük ihtimalle
Reelde görüşmüşünüZ zaten. Çoğu kişi artık sanaldan tanışıyor ilk olarak
Evet bazıları böyle düşünüyor maalesef 6 aydır buluşuyoruz görüşüyoruz zaten ama ne diyebilirsin ki
Zamana bırak bence belki kadının zamana ihtiyacı var baktı gördü ayrılmıyorsunuz demek ki gerçekten birbirinizi seviyorsunuz diye düşünür. Belki de sizi deniyor şu an ayrılın derse sizde ayrılırsanız bu kadar basit miydi demek ki aralarında çok bağ yoktur der işine gelir. Ayrılığı seçmeyin
a0 türkçe
Kırpmış diyorum bacım bazı mesajlar eksik küpenin hesabını soruyor ayrılacaksın iki güne kalacak her şey boşa para verme diyo
kırptığı yerleri alınma diye kırpmıştır
Evet büyük ihtimalle