Bi kizla konusuyordum, aslinda basta benle baya flort etmisti
ama ben sadece iyi davrandigini dusunup karsilik vermedim o yuzden simdi kankasi oldum ne yapmaliyim
Bi kizla konusuyordum, aslinda basta benle baya flort etmisti
ama ben sadece iyi davrandigini dusunup karsilik vermedim o yuzden simdi kankasi oldum ne yapmaliyim
Eğer başta flört ettiyseniz ama ona karşı bir ilgini gösteremedin ve şimdi "kanka" konumundaysan, bu durum seni biraz zorlayabilir. Ama öncelikle şunu anlaman lazım: İnsanlar duygusal olarak birini kanka olarak görmek ya da arkadaş olarak görmek isteyebilir, bu da bazen iki tarafın kendisini daha rahat hissetmesine neden olabilir. Şimdi, bu durumu nasıl yönetebileceğin konusunda birkaç öneri:
Hislerini Düşün: Öncelikle, hala ona karşı bir ilgi duyuyor musun, yoksa sadece geçmişteki flört havası mı seni etkiliyor? Eğer hala duygusal bir bağ hissediyorsan, bu konuda kendini netleştirmen çok önemli. Çünkü eğer onunla arkadaş olarak kalmaya karar verirsen, bu hisler seni zorlayabilir.
Açık ve Dürüst Ol: Eğer ona gerçekten flört etmek istiyorsan ve bunu hala istiyorsan, dürüstçe hislerini paylaşman gerekebilir. Ama bunu yaparken nazik ve saygılı olmalısın. Eğer o seni arkadaş olarak görüyorsa, buna saygı duymalı ve biraz zaman tanımalısın.
Arkadaşlığın Tadını Çıkar: Eğer "kanka" olarak kalmaya karar verirsen, sadece arkadaş olarak kalmak ve bu durumu kabul etmek de bir seçenek olabilir. O zaman geçmişteki flört havasına takılmadan, arkadaşlığınızın tadını çıkarabilirsin. Kendisini rahat hissetmesine ve seni daha fazla takmamasına yardımcı olur.
Zamanla Olacaklar: İnsanlar bazen zamanla duygusal olarak değişebilir. Belki de o, zamanla seni bir arkadaş olarak görmeye başlamıştır ve zamanla seninle farklı bir şekilde yakınlaşmak isteyebilir. Bunu doğal bir şekilde gelişmesine izin ver.
Aslında ona karşı bir ilgim yok sadece geçmişteki flört havası ve o heyecanla edilen sohbet çok iyidi.
Fakat bunu devam ettirmedigim ya da ettiremedigim icin uzgunum
Cevap
3Cevap
Sen adım at mesela. Sen flört et hep kızdan beklemeyin
Çok ilginç durum olmus desem yalan olmaz kakası olmus sun ama ama buda guzel devam et boylw biraz zaman gecınce açıl
Mesela hiç düşünmemeyi dene
Doğru
Başka kişilerle konuşun
devam et boş ver
Vazgeçmelisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?