Not: Popüler kültürde friendzone, bir arkadaşlık ilişkisi içerisinde bulunan kişilerden birinin, diğer kişi ile romantik veya cinsel bir ilişki içine girmek istemesini, ancak diğer kişinin bunu istememesini tanımlayan bir durumdur "WİKİ"

Dostum yakın zamanda aynısı başıma geldi çok video izledim youtubede üstelik kiz kendisi açıldı bana öyle soylıyım, sana tecrübeme dayanarak soylıyım , sakın kızla fazla samimi olma, üstüne düşme , sürekli mesaj atma arama , eski sevgilisinden söz ederse muhabbette ben buraya eskileri konuşmaya gelmedim felan de tersle (ama nazik bir sekilde) birazda ağzın laf yapsın cool görün , tavsiyelerim bunlar kafana takıldığın bir şey varsa sor
Türkiye'deki kızların çoğu tam olarak nedir biliyor musun? Mazoşist ve paraya bakan... Ne demek bu? Yani bu tarz kişiler hem serseri, umursamaz, gizemli ve kötü kişilerden etkileniyor hem de parası da bolsa daha bir artısı oluyor. Ama para kısmı her zaman önemli olmuyor. Söz konusu genç kızlardan bahsediyorsak az önce mazoşizm hakkında bahsettiğim kısım önemli. Çoğu kızda dediğim şey işe yarar tabii karakterini bu yönde değiştirmek istersen. İşe yaramıyorsa zaten mazoşist değil demektir ve ne istediğini bilen bir tiptir. O durumda gerçekten senden etkilenmesi imkansızdır. Fakat çoğu kız o kadar akıllı olmadığı için dediğim şeyleri dene istersen. İşe yarayacaktır. Ben hayatımda sadece 1 sevgilim olmuş olmasına rağmen bunları kullanmıyorum. Neden biliyor musun? Çünkü ben iyi niyetli olmaya çalışan birisiyim ve mazoşist kişilere karşı böyle bir şey yapmaya değmez. O yüzden sen bilirsin. Bir kızı değerlendirmeye çalışıyorsan bunu dene. Ama yok abi ben sırf bunun için ruhumu satamam diyorsan bence de doğru yoldasındır. Seçim senin.
Yok be kanka onları böyle yapan biziz. Çünkü en kötü reklam, hiç reklam olmamasıdır
Aynı şeyleri düşünmüyorum. Ona bakılırsa son hoşlandığım kız neden beni arkadaş olarak gördüğünü söylediğinde hala hayvan gibi umut vermeye devam edip sonra tekrar adım atmak istediğimde gerçek yüzünü gösterecek kadar rencide edici ve dengesiz davrandı? Buna sebep olan kişinin ben olduğumu düşünmüyorum. O, kendisi bunu tercih etti. Nazikçe reddedip ondan bir daha umut beslemememi istemiş olsaydı çoktan arkadaş kalmıştım onunla. Ama o rencide edici yolu seçti. Bu onun sorunu.
friendzone atıldıktan sonra iş işten geçmiştir. ha karşı tarafın kendini yalnız hissettiği bir dönem olur değerlendirmeye alır ama bu da yokluktan sonuçta. d. d
Cevap
2Cevap
Çıkılmaz bundan, hayatından çıkar arkadaş kalmazsın çaresi bu
Barneyin playbookundan ilham al
Ahshshahajd orada bir sevdiğim taktik var o da 'The Robin' onun dışında yok ya
İşsiz Barney jskfkf.
Bir kere girildi mi geri dönüşü yok bana göre.
Çirkinsen çıkamazsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?