Friendzone'dan çıkmak mümkün mü?

Dertleşip günümüzü sorduğumuz bir ilişkimiz var. Merak ediyor o beni arıyor ben merak ediyorum ben arıyorum. Ama bana eski yaşadıklarını mutsuzluğunu (kız) kendisini ben ben ben diye anlattığı yaşadıkları hikayeler ile günün önemsiz olaylarını abartmasi o bana bunu dedi böyle yaptı diyerek anlatması ama fikir verdiğimde hiç birini yapmayıp kulak ardı etmesi baya baya frendzone ama bundan çıkmak mümkün mü? Bu kızı çok seviyorum zaten dinlemem de sırf bu yüzden sevdiğim için belki olur gözüyle bakarak ümit ederek dinlemeye konuşmaya devam ediyorum hatalı mıyım? Sevdiğimi neden söylemiyorsun diyenler olacaktır. Kız hayatımda şu an birini istemiyorum sevmek istemiyorum kandirilmak istemiyorum sadece beni anlayacak dinleyecek arkadaşım olsun istiyorum dedi diye açılmadım. Hayatında hakettiği değeri görmesini istediğim için. Birbirini seven iki insan önce arkadaş olmasını düşündüğüm için açılmadım. Yoksa çekingen bir insan değilim. Ama böyle bir ilişki yürür mü frendzone dan sevgili olunur mu zamanla artık ben kesitiremiyorum? Belki içinizde beni aydınlatacak üçüncü bir gözle olayı dinleyen birileri olarak cevap verebilecek birileri vardır okuduğunuz için teşekkür ederim.

Friendzone'dan çıkmak mümkün mü?