kesinlikle videoyu izleyin, şu zamana kadar hayatınızda felsefe olarak edinebileceğiniz, karar verme noktasında yapılması gereken en mantıklı düşünce sistemidir. https://youtu.be/AmeJguH50ZI sizin var mı bu konuda teknikleriniz :) ?
bu adımları uyguluyorum denebilir aslında ama daha çok umursamaz görünürüm eğer karşımdaki insan beni sadece arkadaşı olarak görüyosa benimle uğraşmaz ve muhabbet biter ama eğer hoşlanıyorsa sonuna kadar beni kazanabilmek için uğraşır
onun istediği şekilde ilerlersen zaten friendzone'dasın. reddedilmeye yakındır sonucu. yanıt bellidir. burada aranılan gerçekten senin olup olmadığıdır zorlanmış psikolojinin dışında.
göreceli düşüncen. freezone'u çekici olan gerçekleştiremez diye kaide yoktur. özgüven önemli, senin söylediğin yapılamayan durumu oluşturuyor. bana göre isteyen herkes yapabilir.
aynen işte bu yüzden açık şekilde reddedilmiyoruz :D friendzone'dan çıktıktan sonra o kişiyle hiçbir etkileşim olmadan karşı taraf fikir değişikliğine gidiyorsa psikolojik olarak sorunları olan birisidir bence.
En İyi Cevaplar