Friendzone denen illetten nasıl kurtuluruz?

Geçen sene bir kız görmüştüm instada ama nasıl böyle cennetten fırlamış melek gibi görünce yanaklarını sıkasım falan geliyordu nereden takipleştik hiç fikrim yok fakat bir gün storysine cevap verdim tanışmayı denedim engelledi beni. Her neyse benim yedekte duran bir stalk hesabım vardı ondan da şansımı deneyeyim demiştim ama yok ondan da engel yedim. Ama bana bir şeyler katmıştı, storylerinden gördüğüm bir müzik grubunu dinlemeye başladım. Ne de olsa engelledi diyip biomu onun biosunda yazdığı gibi "Arılar papatyalardan vazgeçtiğinde..." olarak değiştirdim. Aradan bir sene geçti ne tesadüftür ki ana ve priw hesabından engelimi açmış bana takip isteği atmış. Beni tanıyor musun falan diye sordu o beni hatırlamıyor zaten hatırlaması da beklenemez o zamandan bu zamana inanılmaz değiştim görünüş olarak ama ben onu dibine kadar hatırlıyordum. Biomdaki yazıyı sordu ondan esinlendiğimi belirttim vesaire. Bu muhabbetlerden sonra tanışma teklif ettim arkadaşça tanışabiliriz dedi ben şimdi hadi diyelim ki arkadaşça tanıştım sonrasında bunu nasıl bir üst düzeye taşıyabilirim ya da arkadaşça tanışmış olsak da nasıl arkadaşça olmadan muhabbeti ilerletebilirim bilmiyorum tavsiyesi olan var mı?

Friendzone denen illetten nasıl kurtuluruz?