Gayet açık ve net bir soru;ilişkide bu konumda olmak ister misiniz? veya bu konumda olmak size ne hissettirir?

Gayet açık ve net bir soru;ilişkide bu konumda olmak ister misiniz? veya bu konumda olmak size ne hissettirir?
İlişkide 3. kişi olmak mı? Öyle bir şeyin ihtimali bile midemi bulandırıyor. Başkasının hikâyesine gölge olmak, kimsenin yerini çalmak… Hiç bana göre değil. Kimseyi üzerek mutlu olunmaz zaten. Hem bir ilişkide üçüncü kişi olmak sadece diğerlerine değil, kendine de saygısızlıktır. Öyle bir şey söz konusu bile olamaz. Gönül işleri temiz olmalı net olmalı. Karışıklıkta sevgi değil, sadece kırgınlık büyür.👍🏻
Aman tanrım düşüncesi bile insanı ürpertiyor bir ilişkide 3. kişi asla olmazdım çünkü daha 1 kişi zor geçiniyor 3 kişi sanırım her gün hır gür çıkar diyelimki öyle bir şey oldu sanırım sevgili eşimmi neyse evden gittiği gibi küfürlermi dersin hakaretlermi dersim saç saça baş başa yolmalarmı dersin aklına ne gelirse olur sevgili kumacığımla 🤭🤣
Yani anladığın ben asla ve asla 3. kişi olmak istemezdim 😄
😅😅 olmam tabikide aşırı berbat hissetirir yani bilmiyorum ama damarlarım da akan kan öyle bir kaynıyor ki yani birine bir şey yapasım geliyor 😑😑 hiç sevmem ihanetleri ya da birlerini
Rica ederim 🦋
Kenarda tutulmuş can simidi kadar kıymetsiz.
Bu güzeldi
Keşke bunu yapanda kıymetsiz olsa.
İnsanoğlu kime değer vermesi gerektiğini bilse.
Keşke..
Cevap
25Cevap
Bu soruya dürüst cevap vermek güç yaşamadan kimse bilemez
kötü hissettirir tabi ki de
Böyle bir konumda olmayı kimse istemez bende tabiki istemem. Bana sadece bir yedek parça gibi hissettirir değersiz önemsiz olduğumu hissettir öncelikli ben değilmişim derim moralim bozulur ve öncelik bende olsun isterim
Hayat işte bazen seni bu duruma düşürüyor. Sirf sevdiğin için katlanıyor sun. Belki döner umudu belki belki belki...
Beklenti, gurursuzluk, aşırı toksiklik, güven sorunu, Kendi hayatını mahvedecek en büyük kumar
Kesinlikle
Eziklik hisseder insan. Olmam yani öyle bir ortamda.
Bir ilişkide üçüncü kişi oluyorsam o ilişki bitmiş demektir olmam
Değersiz hissettiri o yüzden asla 3. kişi olmam çıkarım aradan
Olmayin sizi zorlayan mi var ne geliyorsa mutlu ciftlerin basina 3. Kisilerden sebep geliyor
O konumda olcam bir ilişkide olmam o yüzden bişey hissetmem
Böyle karaktersiz bir toplumda olmak değil adımın bile geçmesini asla istemezdim
Böyle bir konumda olmayı kesinlikle istemem. 🙄
Bu duruma düşürmem kendimi. Biter.
Mis gibi mermer vücutlu 4 . kişinin gelmesi gerektiğini ne yaparsa onu bulur
3. kişi olmayı kimse istemez, olanda psikolojik olarak sağlam değildir
Kıskanırım sevmem oyle seylerı nereye gıttın yaw
?
Neyse
Okey
Dün yetısemıyordun hızıma 🤣
Bu hesap?
O hesap 😁
Yaşamadan bilmezsin ki
Bombok bi duygu cok kotu
Böyle bir konumu tercih etmiyorum
Erkek tarafından kabul edilemez bir şey bu.
malefiz tik tok da olan kişi olman yüksek ihtimal
Hemen oradan bir attila ilhan açıp dinleriz mesela asklarım, kötü bir durum
Olmak istemem olduğu mu öğrenseydim berbat ve değersiz hissederdim
Enayi gibi , fazlalık gibi
Iliskide 3. Kişi olmam
Sonuçta sevdiğim kadın mutlu olacaksa
Ben threesome severim bana uyar
Allah korusun
Olmam.
Kötü hissettirir
İstepne
O ilişki değil o. r. bluk