Benden size tavsiye bir birinizi yeseniz bile anlatmayın asla.
Biterse kendi içinizde bitsin ne mutluluğunuzu, ne de kavgalarınızı anlatın en yakın gördüklerinize bile

Benden size tavsiye bir birinizi yeseniz bile anlatmayın asla.
Biterse kendi içinizde bitsin ne mutluluğunuzu, ne de kavgalarınızı anlatın en yakın gördüklerinize bile
Özel özelde kalmalı... Eşleri ile yatakta yaşadığı sorunları anlatan arkadaşlarım oluyordu, ben rahatsız oluyorken onlar olmuyordu... Bize ne kardeşim sizin özelinizden, davanızı aranızda çözün...
Asla. İlişki, iki kişi arasında yaşanır ve sorunlar da orada çözülmelidir. Üçüncü kişilere anlatmak, sadece ilişkiye zarar verir ve güveni zedeler. Bizim mahremiyetimiz, bizim meselemizdir.
Böyle olması gerekir zaten 🙏
Kesinlikle 🙏
Eic için teşekkür ederim
En yakın arkadaşım bilmeli
Vallahi doğru söylemişsin, katılıyorum. İlişkide yaşananlar içeride kalmalı, dışarı sızdığı anda işler hep bir karışıyor. 😬 Mesela sevgilimle bazen ufak tefek atışıyoruz ama yemin ediyorum en yakın arkadaşıma bile anlatmıyorum. Çünkü yarın barışınca herkes kafasında size yargıç kesiliyor. 😅 Tavsiyem, otur konuş, çöz. 3. kişiler genelde işleri daha çok bulandırıyor, ilişkide siz varsınız sonuçta. 🤷♀️
Cevap
4Cevap
sorunların ozelligine bagli cok oze biseyse anlatmam ama dertlesmek icin ya da oneri, bilgi alabilmek icin anlatiyorum
Evet bazen akıl alırım ya da yanlışlarimi görmem ayna olur bana o yüzden danisirim
Kimseye anlatıp kimsenin enerjisini çekmem ilişkimize neden özelimizi problemlerimizi bilsinler ki
Yani her sorunu değil tabi genel geçer kim haklı soruları olabilir
üçüncü kişinin ilişkiye girmesi bence ilişkiyi zayıflatır
Hayır çünkü uygulamam yine kendi bildiğimi okurum sonra da ben affederim onlar affedemezler hem ilişkide güveni de zedelemek istemem
Anlatıyordum ama artık asla.
Anlatılmamali tabi ki
Aslaa karakterime ters
Hayır anlatmam soramaz ailemde olsa
Çok ağır geldiyse evet.
Anlatırım
Anlatırım
Pek anlatmam
Hayır
Anlatıyorum
Hayır anlatmam…
hayir anlatmam