Doğal oluyorsun olmuyor. Taktik yapıyorsun olmuyor. Nasıl flört edicez ya hayret bir şey.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Merhaba canım evet flört işi bazen kafa karıştırıcı olabiliyor doğal olmaya çalışsan fazla mı rahatım diye düşünüyorsun, taktik yapsan “yapmacık mı oldum” hissi geliyor. Ama merak etme, bu ikilemi çözmek mümkün! İşin özü, kendin olmakla karşı tarafa ilgi göstermek arasında denge kurmak. Sana pratik, samimi ve hemen uygulayabileceğin bir yol haritası çizeyim. Flörtte Ne Yapmalı Kendine Güven, Ama Abartma: Özgüven, flörtün anahtarı. Kusursuz olmaya gerek yok; sadece rahat ol, gülümse, göz teması kur. Mesela, birine “Merhaba, buralarda sık takılır mısın?” demek bile doğal bir başlangıç. Kendini sevdiğin yanlarını öne çıkar. Espri yapmayı mı seversin? Hafif bir şakayla sohbeti ısıt. Gezmekten mi hoşlanırsın? Geçen şu mekâna gittim, sence buralarda gizli kalmış başka yer var mı? diye sor. Doğallık = Samimiyet: Doğal olmak, her şeyi akışına bırakmak değil, içten olmaktır. Karşı taraf bir şey anlatıyorsa, gerçekten dinle ve merak et. “Ciddi mi, bu nasıl oldu?” gibi sorular samimiyeti artırır. Kendi hayatından küçük, eğlenceli detaylar paylaş. Mesela, “Ben hep kahve sipariş ederken yanlış söylüyorum, sende de oluyor mu böyle şeyler? gibi. Taktik Değil, Akıllı Adımlar:Taktik” deyince aklına oyunlar gelmesin. Strateji, karşı tarafı tanımak için ortam yaratmak demek:İlgi göster: Onun sevdiği bir konuyu öğren, mesela Hangi diziyi izliyorsun? de, sonra o konu üstünden sohbet et. Hafif iltifat: “Bu enerjinle her ortamı şenlendirirsin bence” gibi doğal, abartısız sözler işe yarar. Davet: Direkt “çıkalım” yerine, “Hafta sonu kahve içesim var, sen neler yapıyorsun?” gibi hafif bir öneri sun. Önemli: Karşı tarafı manipüle etmeye çalışma, sadece bağlantı kurmaya odaklan. Reddedilme Normal, Takılma:Herkes reddedilebilir, bu seni değersiz yapmaz. Birisi ilgilenmezse, “Bu onun kaybı de, geç. Küçük adımlarla başla: Birine gülümseyip selam vermek bile flört pratiğidir. Doğru Ortamı Bul: Arkadaş ortamları, okul etkinlikleri, hobi kursları flört için harika yerler. İnsanlar buralarda daha rahat olur. Online flört deniyorsan, mesajlarında kısa ama merak uyandırıcı ol. Selam, profilinde şu dikkatimi çekti, senin favorin nedir gibi bir giriş doğal ve etkili. Örnek Bir SohbetBir kafede veya arkadaş ortamında biriyle konuşuyorsun:Başlangıç: “Burası baya keyifliymiş, senin favori mekânın neresi?” (Ortamdan yola çık.) Samimiyet: “Ben geçen bir yere gittim, ama yanlışlıkla turist gibi kayboldum, sende de oluyor mu böyle komik anılar?” (Kendi hikayeni kat.) İlgi: Onun dediği bir şeye odaklan. “Müzikle aran iyiymiş, en son hangi şarkıya taktın?”Davet: “Böyle sohbet etmesi keyifli insanlarla takılmak lazım, bu ara boş musun?”Son TavsiyelerHer insan farklı: Kimi ciddi sohbet sever, kimi şakacı tipleri. Karşı tarafı gözlemle, onun ritmine uy. Pratik yap: Flört, kas gibidir; kullandıkça gelişir. İlk başta garip hissetmen normal, zamanla rahatlayacaksın. Eğlenmeyi unutma: Flört ciddi bir iş değil, keyifli bir oyun. Gergin olursan karşı taraf da gerilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılİnsanlardan uzak durmak en doğrusu esasen doğal olmak bir ilişkiye giden yolda kendi olmak demektir ve bu da kâlbinden, hislerinden geldiği gibi kendini baskı altına almadan olduğu gibi davranmak demektir.. Taktik ve strateji geliştirme her ilişkide daha fazla makbul olan tavırları karşı cinsin ilgisini çekmek maksadıyla doğru dozda, dürüstlükten uzaklaşmadan dengeli bir tavırla ortaya koymak mantıklı olabilir bu hiç olmaz veya olması kabul edilemez denilemez. İnsanlar ilişkilere giden yolda daha fazla doğal olarak hafif taktiklerle davranabilirler.. Önemli olan karşılıklı aşk ve güven yaşanabilecek insan bulabilmek..
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kim diyor sana DOĞAL oluyorsun OLMUYOR diye?
ama senin her istediğin SEN DOĞALSIN DİYE SENİ SEVMEK ZROUNDA MI? = HAYIR Bu durum erkeklerede olmuyor mu? OLUYOR.. Bizim her beğendiğimiz kadın biz beğendik diye bizi seviyormu? %90 HAYIR ! bu durum kadınlara olunca neden yediremiyorsunuz kendinize? hazmedip kabul edip yoluna devam edeceksin ! Senin he ristediğin seni sevecek diyebirşey yok , olmuyorsa yoluna gidersin , kaybettiğini kabul edeceksin. DOĞAL OLMUYOR TAKTİK vs bunlar zırvalık. taktik strateji = DÜŞMANA yapılır , artık erkekler öğrenmiş durumdalar bize taktik ve strateji yapan BİZİM DÜŞMANIMIZDIR. Bunu göze alarak yapın taktik ve stratejinizi.. kimse gerriizzekalı değil , taktik ve stratejiniz farkedilirse o erkek sizi ÜZER ! NET. ve olması gerkeende budur.. ne ekersen onu biçersin00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Mesele doğal olmak ya da taktik yapmak değil azizim. Mesele doğru kişiyi bulmak. Doğru kişiyi bulmak için de alternatifler arasında değerlendirme yapmak. Sen doğru kişiyi bulamamissin sadece. Buldun mu bak gerisi nasıl çorap söküğü gibi geliyor. Araştırmalara devam 🤣
01 Yorumla
Soran1 yılPeki siz buldunuz sanırım doğru kişiyi.. :) yani bendeki problem teklif edenleri de geri çevirdim. Dediğiniz gibi çoğu kız hepsiyle bir çay içip içlerinden seçiyor. Öyle mi yapmak lazım ne yapmak lazım çaba için
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
82Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Devrin neslin çağın canı cehenneme! 😅
Eski kafalıyım, flörtten anlamam, ameller niyetlere göredir hadis-i şerif! 😅
Tanıma tanışma sohbet muhabbet, olursa olur olmazsa uzak dururuz!
Taktik stratejinin canı cehenneme ama seviyorlar!29 Yorumla
Soran1 yılHelal olsun sana o zaman. Bende eski kafalıyım biraz ya bu çağ çoğumuza ters
- 1 yıl
EyvAllah 🌸
Ne güzel 😅
Çoğunluk da bize ters 😅
Yer mekan ve zaman bahanedir. Sen net insanı mısın?
Kalıpların canı cehenneme, insan her yerde insandır insansa
Reelde de sanal fake çok
Soran1 yılKesinlikle öyle netliği severim. Grisi yok bunun. Ama günümüzde hep bi belirsizlik her çiçekten bal alayım kafaları… küçükken biz büyümeyi isterken büyüklerin küçüklük daha iyi demesinin sebebi işte bu bozuk dünyayı tadıyor olmamız
- 1 yıl
Ben düz net insanım doğal. 😅
Bende net olanı severim ama iyi merhametli samimiyet bunlar da önemli 😅
Sadece netlik yetmez
Valla benim ilk kız arkadaşım gizliden aradı parka çağırdı, gittim duygularını anlattı, iki gün düşündüm mesaj attım, niyetin ciddiyse evlilik düşünüyorsan olur demiştim ama ihanet etti
2. Facebook'tan oldu ama mahalleden beni tanıyormuş 20 gün konuştuk niye sevgili olmuyoruz dedi bende mesele sevmek sevgili değil hemen hemen herkesin sevgilisi var ama sevdiği yok ben yuva kurmak isterim demiştim o da dokunmadım diye terk etti 😅
3. Cü de ailesi uzak mesafe olmaz dedi ailesini tercih etti. 😅
Ben lise de bile sevgili olmadım djdjd - 1 yıl
Sabit fikirli değilim 😅
Net insanım 😅
Yeniliğe açığım 😅
Mantıklı iyi olduktan sonra 😅 - 1 yıl
Aaa kendimle ayni düşüncede birini ilk kez görüyorum yalniz hissediyordum iyi geldi benle aynki fikirde birini hele bir erkegi gormek demekki benim gibiler varmis ama bir seyi unutmussun biz yillarca sevgili olmaz flört vb nedir bilmeyiz ama bunun yaninda tanisma gorusme kafalar uyuyor mu vbden sonra ciddi dusunsek bile evlenmeden yakinlasmaya karsiyiz ve cok aceleye getirmesek de cok geciktirmeyoz atiyorum tanisiriz kafalar uyar bunu anlamak icin senelere ihtiyac yok 3-4ay yeterli tanimak icin sonra ciddi dusunme derken 1 seneyi bulur ama gifip de 2 senelik sevgilim vb durumu bizde olmaz
- 1 yıl
Yeni müsait oldum. Sevindim, maşaAllah sana ne güzel. Valla ben 10 sene önce de böyleydim. 😅
İlk kız arkadaşım gizliden arayıp parka çağırmıştı, duygularını anlattı, 2 gün sonra mesaj attım, niyetin ciddi ise evlilik düşünüyorsan olur tanışalım demiştim. 😅
İhanet etti
2. Kız arkadaşım Facebook'tan adım atmıştı olmuştu mahalleden, 20 gün konuştuktan sonra bana niye sevgili olmuyoruz dedi!
Bende mesele sevmek sevgili değil hemen hemen herkesin sevgilisi var ama sevdiği yok. Yuva kurmak istiyorum demiştim, o da bende demişti, ama dokunmadım diye terk etti 5 ay sürmedi ikisi de!
3. Ye de aynı şekilde yaklaştım, etim budum bu sana verebileceklerim bunlar, varsan varım demiştim. 😅
Normalde maksimum 6 ay içinde adım atmalıyız diye konuştum konuştuk anlaştık, aileler tanıştırma isteme filan, ama hep bir aksilik, pandemi çıktı, sonra deprem, abisi kızın evine yerleşti, konuş artık ailen ile dedim benim ailem çevrem herkes biliyordu sokakta 7 8 yaşında çocuklar dahil mahallenin bütün gençleri çocukları..
Tam konuşacak, babası kalp krizi geçirdi anjio oldu, tam konuşacak annesinde tümör çıktı. Üç kere ameliyat oldu, kaçır beni dedi, kıyamadım, annen bu haldeyken olmaz dedim, önce ailen ile konuş vermezlerse kaçırım dedim, 4 sene geçti oldu, uzak mesafeydi 3. cü 20 saat uykusuzlukla yola çıktım İstanbul'dan Sivas'a 35 saat uykusuz kaldım 1000 km mesafe yolda araba bozuldu tamir ettim tek başına ittim içine atladım vurdurdum çalıştırdım, akşam güzel konuştular sabah kassarlik yaptılar, ben sana ulaşırım, camdan atlar gelirim vs vs ama ihanet etti ailesini tercih etti..
- 1 yıl
1 sene çalışmadım, 2.5 hafta oldu iş başı yaptım toparlanmaya çalışıyorum. 😅
Hayırlı işin acelesi makbuldür uzattıkça bozulur bozmak isteyenler olur tadı kaçar..
6 ay uygundur bir sene ideal 😅
Ben 6 aya varım 😅
İnsan kendini belli eder kimi zaman bir bakış gülüş kimi zaman da bir çift söz yeterlidir tanımak için maskesi var ise yıllar da geçse nafile değil mi?
Çok güzel düşünüyorsun 🌹🌸🌹
Müthişsin 😅
Bende karşıyım yakınlaşmaya 🌸
Gönlünce olsun hayalin gerçek olur inşaAllah
1 yılDoğal oluyorsun fazla geldin sanıyorlar. Taktik yapıyorsun samimiyetsiz buluyorlar. Ne ileri gidebiliyorsun ne geri çekilebiliyorsun. Herkes gerçek biri arıyor ama o gerçeği gördüklerinde de kaçıyorlar. Flört etmek artık hisle değil stratejiyle yürütülüyor gibi. Ama işin garibi ne yaparsan yap yanlış anlaşılıyorsun. Bu işin formülü yok galiba.. ya denk gelecek ya da uğraş uğraş bir adım yol alamayacaksın.🤷🏼♀️
12 Yorumla
Soran1 yılAy çok güzel yazmışsın aynen öyle canım kesinlikle bu işin oluru yok şu zamanda zor. Neyse illa olur sonuçta çift yaratılmışız önemli olan olunca da iyi ve sonsuz olması..
- 1 yıl
Çok teşekkür ediyorum.😊🌸
Kesinlikle katılıyorum.🙌🏻🦋
Doğru kişi, doğru zamanda karşımıza çıkana kadar hiçbir şey etmiycez, arkadaşlıktan başka.
Doğru kişiye denk geldiğinde bu konuları düşünmene bile gerek kalmaz, su akar yolunu bulur..
53 Yorumla
Soran1 yılİşte doğru kişi doğru zaman dilimize pelesenk olmuş ama doğru zamanın gelmesi için bizim de birşeyler yapmamız gerekiyor sanırım pişmemiz gerekiyor
Soran1 yılAhah deme öyle güzel düşün güzel olsun inşallah. Teşekkürler size de :) iyi geceler
Uyuşmuyorsanız zorlama, boş ver, sanki dünyada başka karşı cins kalmadı. :D yok ben inat ettim doğal olamasa da taktik yapamasa da kararım karar onu alcam flan diyorsan o zaman sana kolay gelsin. :D
10 Yorumla
1 yılAl benden de o kadar! Yemin ettim flört etmemeye, bıktım hoşuna gittiği sürece kikir kikir, sonra şalter atıyor kafada, seviştiysek ‘beni zorladı’ biraz eğlenceli bir fanteziye mi girdik? Canı sıkılır, sapık der uzaklaşır! Ya nolur artık büyüyün…
10 YorumlaNe isen o olacaksın. Bu sebeple karşındaki ile anlaşamıyorsun. Kendin olduğunda da anlaşamıyorsan, ortada bir sorun yok, uyumsuz olduğunuzu kabul edip yeni insanlar tanımalısın. Herkes uyumlu olacak diye bir kural yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBir ilişkide kadın erkeğe erkek kadına nasıl davranacağını biliyorsa sorun olmaz. bu gibi şeylere ihtiyacınız yok :) bazı arızalar çıkıyorsa O da kişiden kaynaklıdır ona yapacak bir şey yok.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sadece kendin ol. Bir şey kaybetmezsin.
Sadece karşındaki insanın kalitesini görmüş olursun. Yani yine kazanan sen olursun. Zamanını boşa harcamamış olursun.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 914 cevap paylaştı.
1 yılburada ki ön önemli durum senin ne olduğun değil karşındakinin sana ne hissettiği birisi seni seviyorsa sen ne olursan ol seni kabul edecektir eğer sevmiyorsa da sen ağzınla kuş tutsan yaranamazsin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aşkı Mask geçeceksin bunları aşk felan kalmadı kendini geliştirmek daha mantıklı geliyor artık aşk olmasada olur
11 Yorumla
Soran1 yılÖyle zaten aşk meşk yalan dolan oldu
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılEğer biri seni doğal halinle kabul edemiyorsa ondan olmaz zaten. E her zaman taktik de yapamazsın.
10 Yorumla Taktikler toksikler icindir. Olmuyorsa olmuyor yalnızlığı tercih ederim
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılkendin olacaksin. baskalarinin beklentilerine gore degil hayati nasil yorumluyorsan ona gore yasiyacaksin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Olduğum gibi görünmeyi ve davranmayı tercih ediyorum, giden gider kalan kalır, beraber güler, beraber ağlarız kalanla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
1 yılBir kere de Herkesin aynı olmadığını benimseyip hareket etmeyi deneyiniz.
İlişkide taktik olmaz.
Biraz duygu , biraz mantık.00 Yorumla
1 yılSen nerde nasıl davranman gerektiğini öğrenip öyle yaparsan hem saygı görür hemde değer görürsün
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılEvet kuşak çatışması her zaman dahada artarak sürecek heleki gördüğü her şeye kurgu diyen kesim.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılAynısını bende kızlar için soruyorum. Napalım siz söyleyin? Sen ne gibi sorunlar yaşadın peki. Anlatır mısın yardımcı olayım
00 Yorumla
1 yılBazı insanlar iletişim yönünden çok zayıf. Böyle insanlarla iletişimi kesmek sizin yararınıza olacaktır.
00 Yorumla
1 yılYani bilemiyorum ama tek takılmak daha iyi hiç değilse kendinle ilgilenirsin
02 Yorumla- 1 yıl
Takılmak isteyen kizlarda çok var erkekleri biliyodumda kızlar da az değil ama
Soran1 yılÖyle zaten uzun zamandır
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılİnsan olun diyeceğim ama onun da talebi pek kalmadı artık..
02 Yorumla
Soran1 yılBen insanım da.. insanlıktan çıkanlar gerçekten insan olmalı ya yeter artık dünyaya bak. Ama işte burası da imtihan dünyası
- 1 yıl
İmtihan falan hikaye. Yok öyle bir şey. Hayatını yaşayan yaşıyor, sizleri de imtihan ayağına kekliyorlar hepsi o 👍
Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Katıliyorum erkekler az ilgi görunce ne oldum delisi oluyor cok fenasınız beyler😀
05 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle aa bu bende diyip başka kızlara..
Soran1 yılEvet evet cepte dursun ara ara yoklarım nasıl olsa bendemi hala diye
Soran1 yılmaalesef öyle
1 yılBerbat adam evleniyor eski sevgilisini özlüyor iğrenç
01 Yorumla
Soran1 yılAy gerçekten iğrenç
1 yılKendin olmaya devam et bence. Dengin çıkmamış karşına belli ki.
10 Yorumla
1 yılFlört etmek bir sanattır, gerçekten de herkes beceremiyor.
10 YorumlaDoğallık her zaman iyidir sonradan olmayacağına baştan olmasın daha iyi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u 1 yılKeşke şöyle dertlerim olsa 😒 flört etmeye çalışma zaten senin olan seni buluyor aman
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Akışına bırak. Olmuyorsa da bırak. Gelen gelir, giden gider.
00 Yorumla
1 yılKızçeler, doğallığınızı sevmeyen birini hayatınızda barındırmayın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılTaktikle falan olmaz bu işler.. Kendini karşı cinsin karşsında iyi hissetmen şart tabi.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Flört etmek için bu kadar entrikaya gerek var mı ki?
00 YorumlaÇünkü biz bunlar gibi maske takmayı beceremiyoruz hayıra hayır evete evet diyoruz aradaki fark bu
00 Yorumla
1 yılDoğal kal boş ver taktiğe gerek yok seven doğal sevsin
00 Yorumla
1 yıldoğal ol. taktikler işe yaramaz. seni olduğun gibi sevemeyen insanları napacaksın?
01 Yorumla- 1 yıl
Tavsiyeye uyuldu ve yalnız kalındı :)
1 yılDoğal olduğunda kaybedeceğin insana neden rol yapma gereği duyuyosun?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılTaktik yapan beni kaybeder net...
Mesela " Hayır, Hayır demektir"
20 YorumlaErkeklerin parasını yemesini bilen değerli oluyo bacım tecrübeyle sabit, birlikte zengin ekmek yediğimiz zamanlarda oldu adam değilmiş, gitti beni başka kadınla aldattı para yedirdi.
12 Yorumla- 1 yıl
Nasıl yiyorlar paralarını
1 yılHerkesin seveceği onu sevecek biri vardır. İlişkilerde olduğun gibi görünmek en doğrusudur. Hakkinda En azından sen değiştin cumlesini duymazsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen taktik maktik yok doğalıyım ve flört etmeyip direkt mevzuya giriyorum. Şimdiye kadar işe yaradı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Hiç etmiyorum ki ben
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAmaaan olmuyorsa zorlama belki de kaderinde flört etmek yoktur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıldoğal olmak ne demek insanlar bana doğalsın diyo da
00 Yorumla
1 yılherkesin gözü yemediginde aklı konuşmadığında yöntemlerinde bir sıkıntı yok etkilenmek isteyen boş yapsan da düşer
01 Yorumla
Soran1 yılGerçekten öyle kimse ahireti düşünmüyor varsa yoksa nefis
1 yılÖncelikle kaç yaşındasın?
Bu söylemekle olacak bir şey değil içinden geldiği gibi davran olmuyorsa nasibin değil demektir00 YorumlaDoğru kişiyi bekleyeceğiz zaten o gelince bunların önemi yok
10 Yorumla
1 yılBirisi ile sürekli ilgili davran yaparkende gözüne bak 👁👀
00 Yorumla
1 yılBen genelde kendi uyumu değiştirmeden normal herkesle konuştuğum gibi yapıyorum
01 Yorumla- 1 yıl
Huyumu*
Flört mü? Biz hâlâ merhaba demeye çalışıyoruz burada... Sistem çökmüş olabilir
00 Yorumlataktiksiz savas kazanilmaz (askta taktik olmaz diyenler helmeden🙏🏿)
00 Yorumla
1 yılKonuşmayacak sessiz kalarak bırak insanlar seni merak etsin
00 Yorumla
1 yılSeviştikten sonra normale dönüyor gerçekler ortaya çıkıyor herkes olduğu gibi davranıyor
00 YorumlaDoğal ol öyle yanında olmayan sana ait değil zaten rolle yapamazsın patlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
1 yılHaklı jKzkzkzkzl
01 Yorumla
Soran1 yıl😊😊😊
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılEn haklı kişi sensin
02 Yorumla
Soran1 yılOldu tamam
- 1 yıl
👍
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Cag farkli benide begenmiyorlar
02 Yorumla
Soran1 yılGayet iyisiniz elbet sizi sevecek biri girecek hayatınıza
1 yılNe istiyon ki ne yapican onu anlamadim
07 Yorumla
Soran1 yılHiç bir isteğimde kalmadı ya. Doğru dürüst sevecek, saygılı, sadık biri ama imkansız
- 1 yıl
Yanlış yerdesin o zaman sen seçici birisin demekki
Soran1 yılZaten buradan ya da sanal ortamdan bahsetmiyorum ki ben
- 1 yıl
Ne fakediyorki onu anlamdik burdakiler sapikmi
Soran1 yılYok herkes değil ama öyle olanlar da var çok şükür hep düzgün insanlar yorum yapıyor bana Allah razı olsun hepinizden. Ee insanın niyetine göre şekilleniyor her şey sonuçta
Soran1 yılOrtam kötü yüzyüze tanıştığın insanı bile tanıyamıyorken internet ortamı daha sıkıntı anca arkadaş olur insan yeni bir insan tanır o kadar ama nasip bu işler belli de olmaz
- 1 yıl
Evet de belli olmaz bence de bende sosyal medya taraftarı değilim zaten kullanmıyorum bir burası var bir de wp ama düzgün biri çıksa. Hiç düşünmem bir keresinde azerbeycanda buldum konuştuk biraz o da aşağilayip durdu beni tekmeyi attım
1 yılOluruna bırakacaksın bu çağ benim çağım değil
012 Yorumla
Soran1 yılDoğru haklısın. Benimde değil
- 1 yıl
Zaten aklı başında olan insanlar artık kimseyle konuşmuyor öyle kendi halinde
Soran1 yılEvet aynen öyle bende öyle
- 1 yıl
O zaman yalnız kalmaya devam edeceğiz
Soran1 yılÖyle gittiği yere kadar böyle
- 1 yıl
Hayırlısı demek lazım ve iyi insanlara denk gelirsek bırakmamak lazım
Soran1 yılKesinlikle öyle hani hep derler ya sadece hayırlısını istemeyin ve kolaylaştıranı isteyin. Öyle devam edeceğiz zamanı gelince de illa olur. Kesinlikle bırakmamak gerek
- 1 yıl
Aynen öyle 💯 katılıyorum
Soran1 yılİnşallah size de bana da tüm bekar arkadaşlarımıza gönlünden geçtiği gibi insan nasip eder
- 1 yıl
Amin 🙏 valla şöyle iyi insanların muhabbet ettiğimizin gizli olması kötü
Soran1 yılGerçekten güzel insanlarla karşılaşmak çok güzel ya hele de şu ortamda 🫶🏻 iyi ki varsınız
- 1 yıl
Aynen öyle sizde iyi ki varsınız 🙏
1 yılyabancı erkekler iyidir, dil öğrenin
03 Yorumla
Soran1 yılYok ya yabancı anca Koreli olur o da zor
- 1 yıl
Koreli nedir kız gibi onlar. Sen bilirsin ama ne varsa yine batılı erkeklerde var
Soran1 yılAhaha :) işte her yerin iyisi kötüsü vardır ya.. hayırlısı artık ne diyim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılKendin ol sadece ama sadece kendin
012 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle olan her türlü olmanın yolunu bulur
- 1 yıl
Aynen sen neden kendini değiştiriyorsun biri için yaa bırak olacaksa kendin için olsun
Soran1 yılEvet ya kesinlikle öyle. Kendimi değiştirme değilde zamanında biriyle konuşuyordum karşılıklı güzeldi tesettüre girdim diye bitti sonra kimseyle sevgili olmadım sonra biri benden hoşlandığını söyledi bende kolay olmamak için bende bir şey yok dedim. Biraz zaman geçince bende itiraf ettim bu seferde o reddetti 😄 öyle saçma canım şeyler
- 1 yıl
Canını sıkma hayatına devam nasibin başkaymış
Soran1 yılSıkmıyorum da hayat gerçekten tuhaf kötü insanlara iyi insanlar düşüyor. İyi insanlarda kaybediyor boşta kalıyor neyse aman nasip
- 1 yıl
Bende iyi. biriyim mesela dışarıdaki bir çok insana göre ama dediğin gibi süreç
Soran1 yılDoğrudur. Ne diyelim biz kendinizi korumaya devam. Elbet zamanı gelince Allah çıkaracak o kişiyi
- 1 yıl
Neden çok mu üzdü
Soran1 yılYa üzen de oldu elbet ama sonuçta üzüntü duygusunu seçende biziz. Gaddar olsak hiç üzülmeyiz ama insanlık boyutunda kalıyoruz
- 1 yıl
Konuslamk?
Soran1 yılWhatttt
- 1 yıl
Gel diyorum knşalım
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılDogal durcam flörte ihtiyacim yok
00 Yorumla - Devamını Gör (56)
Devamını Gör(101)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Doğal olamıyorsun, taktik yapamıyorsun! Nasıl flört edeceğiz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler