Erkek arkadaşım evli çıktı ailemle aram açıldı cart curt ben ne yapacağım nasıl yol çizmeliyim?

Boşanmış kadinim. Kendiside bosandigini söylemişti. Evli olduğunu ogrendim ama inkar ediyor ısrarla kanitlamiyor e devletten alt tarafı medeni durumunu açıp gösterecek hani yapmadı. Kaçamak cevaplar ve guvenmiyosun inanmiyosun gibilerinden suçlu benmisim gibi davrandı ve iliskimiz bitti. Gogusune yaslayıp hayaller kurduruyordu evlencez çocuk istiyorum cart curt... Bağlandım inandım güvendim sevdim. Kahretsin yani... Sırf evli olmadığını kanitlamadigi için ayrıldım. İçimden atamıyorum sinirimi acayip agrasif canım yanıyor her şey batıyor üstüme üstüme geliyor evde kriz geçirdim kirdim döktüm ailemle aram açıldı s gt dediler ve çıktım evden. Bu slkta ogrendi. Niye ailene böyle yapiyosun sebebi sensin dedim ben bişi yapmadım diyor piskin pişkin. Senin yüzünden bu hale geldim belirsizlik şüphe ve kandırılmış hissi çok kötü yanı. Sinirlerim alt üst. Hala da nabiyosun canım felah yazıyor mk engelliyorum başka yerlerden ulaşıyor slkmidir nedir. Dışarda kaldığımı soledim gidicek yerim yok boş boş geziyorum dedim ne kendi evime ne aileme gidemiyorum kendi evimde de bagirdim çağırdım kırdım şikayet aldım evde dar geliyor bana. Anılarımız var kahretsin. Çok bk gibi hissediyorum

Erkek arkadaşım evli çıktı ailemle aram açıldı cart curt ben ne yapacağım nasıl yol çizmeliyim?