Ben bi hata yaptım. Kendimi çok yalnız kimsesiz sevilmeyen bi kadın olarak hissettigim bi boşluk zamanımda evli bi erkeğin ilgisine karşı koyamadım. Onu seks ya da para için değil bana o boşluk anımda gösterdiği ilgi için tercih ettim. O başlattı ben karşı koyamamdım. Babam yok annemle küsüz ailem yok arkadaşım yok çevrem yok öyle bi bunalımdayım öyle bir kimsesizim ki dur diyemedim kapıldım. Ona bağlandım kısacık bi sürede derin bi yer kapladı hayatımda ama pişmanım yaptığımın günah olduğunu bigun karşıma çıkacağını çok iyi biliyorum. Bir yanım ayrıl bitsin diyor diger yanım kimsesizlikten korkuyor. Bunları ağlayarak yazıyorum ne olur kırmadan yargılamadan yorum yazın. Inanın daha 1 ay öncesine kadar bende kınıyordum. Şimdi başıma geldi o yüzden kınamayın. Bu kimsesizlikten yalnızlıktan nasıl çıkarım? Adama olan bağlılığımı nasıl yenerim?
Evli bi adamla beraber oldum. Pişmanım ne yapayım?
Bu yaşadığınız durumun ardından, kendinize zaman vermeniz önemlidir. Bu, kendinizi toparlayabilmeniz, duygusal olarak iyileşebilmeniz ve düşüncelerinizi netleştirebilmeniz için gereklidir. Kendinize dürüst olun: Kendinize karşı dürüst olun ve yaşadığınız hatanın nedenlerini anlamaya çalışın. Kendinizi eleştirmek yerine, bu süreci bir fırsat olarak görün ve kendinizi tanıma ve geliştirme yolunda adımlar atmaya çalışın. Yanlış yaptığınız kişiden özür dileyin: Yanlış yaptığınız kişiden özür dilemek, yapabileceğiniz en önemli adımlardan biridir. Eğer pişman olduğunuzu ve yaşananları telafi etmek istediğinizi samimi bir şekilde dile getirirseniz, karşı tarafın size daha sıcak bir şekilde yaklaşması mümkün olabilir. Uzman yardımı alın: Bu süreçte kendinize yardımcı olması için bir psikolog veya terapistten yardım alabilirsiniz. Bu, size duygusal destek sağlayacak ve yaşadığınız durumun etkileriyle başa çıkmanıza yardımcı olacaktır. Benzer durumları tekrar yaşamamak için kendinize bir yol haritası çizin: Kendinize, benzer durumlarla tekrar karşılaşmamak için bir yol haritası çizin. Örneğin, özel hayatınıza daha çok özen gösterin ve evli olmayan kişilerle ilişkiye girmemeye çalışın.
Her insan hata yapar, hatta hata yaomamış insan yoktur. Sen de hatanı olduğu gibi görmüşsün, hatta bunu bu şekilde de paylaşmışsın, bu çok önemli. Bununla yüzleşmeyip görmezden de gelebilirdin.
Bahsettiğin durumda yani duygusal boşluğunun olduğu bir anda bunu yapman da çok olasıymış, benzer durumu yaşayan çok kadın hatta erkek de vardır.
O seninle ilgilendiyse, demek ki başka erkekler de ilgilenebilir, seni sevebilir, seni hayatına dahil etmek isteyebilir. Bu senin için bir tecrübe olmuş ve bunu bu şekilde yorumlamalısın.
Bu hatadan ders çıkartıp, dünyadaki tek erkeğin o olmadığını fark ederek, kendine yeni bir yaşam şekli ve yeni tercihler oluşturmalısın. Yoksa daha şimdiden hissiyatın bu ise devamında çok daha fazla pişmanlıkların olur.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben sevgili olduktan sonra çok severken 9 ay sonra öğrendim evli olduğumu ve hep yargılardım böyle insanları zor oldu ama bıraktım suçsuzdum bocaladım ama kurtuldum inanıyorum ki sizde kurtulacaksınız kendinize inanın ve duygularınızla savaşın inanjn sonra iyi ki yapmışım diyeceksiniz nice güzel insanlar girecek hayatınıza sevecek sevileceksiniz lütfen kendinize ve karşınızdaki kadına bu haksızlığı yapmayın
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benimle artık eskisi kadar ilgilenmiyor. Kullandı beni burası açık. Ama ben onu bırakamıyorum sanki bırakırsam bütün dünya üstüme gelecek. Bana gram maddi manevi destegide yok ama yinede yalnızlık korkusu bırakmama izin vermiyor. Kendimi yapayalnız kimsesiz hissediyorum canım çok yanıyor
Başlarda öyle oluyor nefes alamıyorsunuz ama zamanla geçiyor yeni insanlar tanıdım konuştum onu her yerden Engelledim sevgimi kullanarak ilişkiyi devam ettirmek istedi sevgimle savaştım ve yendim her yerden engelleyip hayatımdan tamamen çıkarıp kendime söz verip yeni insanlar tanıdım sizede aynısını öneririm
Onun evli olduğunu. Çok sevdiği karısını aldattığını düşün. Seni de başkasıyla aldatır bigün. Hayatındaki 2. kadın yaptı seni. Söylediği hiçbişey bunu değiştirmez. Kendi açından değil başka açılardan bakmaya çalış. Zor biliyorum çok iyi biliyorum hemde. Ama daha ağır şeyler yaşamak istemiyosan ayrıl mesafeni koy çıkar hayatından. Kendine saygın artıcak inan bana.
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Kendini kullandırtarak daha da dibe batarsın. Ayrıl. Kendi ayaklarının üstünde durmaya çalış. Kensini sevmeye çalış. Dogru insan vakti gelince karşına çıkar. Sakın duygusal davranma. Unutmaki o adam senden sonra karısının yanına gidip onunla sevişiyor. Sen onun sadece istediği zaman kullanıp atacağı bir oyuncaksın. Kendine gel.
0
9 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Bu arada istersen tanışabiliriz yalnızım dediğin için söyledim.
Kullandığını biliyorum. O beni fiziki kullanıyor bende onu manevi. Hayatımda biri olmadan kendimi berbat hissediyorum yalnızlık korkum var çok. Ben bu korkudan bagimli kalma huyundan kurtulmak istiyorum. Adamın bi ahım şahım hali yok aslında. Tesekkur ederkm teklifin için çok düşüncelisin. Ama burdan birine tanitamam kendimi utanırım
Bak her şeyin farkındasın lütfen duygusal düşünerek bir hata yapma. Devam ettirme. Cunku daha çok üzüleceksin işin sonunda. Her şey iyi olmayacak daha da kötüleşecek kendin kendine yetersin kendini sev insanların sevgisine muhtaç değilsin olmamalısın da kendini sevmeyi öğren unutma sen kendini sevmezsen kimse seni sevmez herkes kullanıp atar çöp gibi
O kadar haklısın ki her kelimene katılıyorum ve farkindayım herşeyin. Ama yenemiyorum kendimi hayatımda biri olmadan onunla konuşmadan kendimi dunyada yanlız kalmış hissediyorum işte asıl o zaman çöp gibi hissediyorum. Kız arkadaş falanda geçirmiyor bu duyguyu. Illa aramizda bisey olacak bi erkekle. Psikolojim normal değil bunuda biliyorum. Çok zor hayatım var çok şeyler yaşadım özellikle baba şefkati hayatımda bir adamın varlıgı olmazsa olmaz
Hergun onlarca psikoloji videoları izleyip kaygılı bağlanmayla ilgili araştırmalar yapıyorum yinede faydası yok. Bugün int*harı bile düşündüm. Niye varım nereye kadar böyle olacam herkes mutlu bakıyorum insanlar elele kafeler yollar çift dolu. Ben yalnız başıma yaşıyorum duvarlar ustume geliyor bazen gecenin 2si 3u zor turuyorum kendimi deli gibi dışarı çıkmak bi parkta ağlamak istiyorum. Ben gerçekten iyi degilim
Bak kolay olmayacak ama bu zamanlardan geçmeden iyilesemezsin önemli olan bu kötü zamanlarda bile tek başına ayağa kalkmak olmalı unutma kimse seni senden daha çok sevemez şunu hatırlat hep kendine ben zor zamanlarda bile tak başımayım ve tek başıma üstesinden geldim insanlar olmadan da güçlüyüm ve onlara muhtaç değilim de