1 yılGüven, bir ilişkideki en temel yapı taşlarından biridir. Bir kadın, güvendiği bir erkeğe karşı daha derin duygular besleyebilir. Bir kadın, güvendiği bir erkeğin yanında kendini güvende, desteklenmiş ve anlaşılmış hisseder. İdeal olan, hem beğeninin hem de güvenin bir arada bulunmasıdır. Fiziksel çekim, ilk ilgiyi çekerken, güven duygusu ilişkinin derinleşmesini sağlar. Bir kadın, hem beğendiği hem de güvendiği bir erkeğe aşık olduğunda, ilişki daha sağlam, daha derin ve daha tatmin edici olabilir. Bu, aşkın en güzel ve en kalıcı halidir.
22 Yorumla- 1 yıl
Önceliğin Güven
- 1 yıl
Evet
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Elbette ki güvendiği insana bağlanır.
Evlilikte Erkeğin Kadına verdiği güven, sarsılmaz duruş ve karakter çok önemlidir.
Kadın Güvende olduğu kadar mutlu ve huzurludur. Asla kaybetme duygusu yaşamaz.
Konuyu bir temsili bir örnek ile analiz edelim. Bu örneğim Erkeklere ama Kadınlarda vefâ sergilemelidirler.
Erkek bir Gemi Kaptanı gibidir. Önceliği Gemiyi ve Mürettebatı korumak ve kurtarmaktır. Bir Aile olgusu gibi.
Farz edelim ki Okyanusun ortasında bir deli fırtına koptu. Gemi bir sağa bir sola, dalgaların içinde kamikaze gibi metrelerce bata çıka iniyor çıkıyor. Bir taraftan tayfun, boran, rüzgar şiddetli yağmur. Ortalık Cehennem gibi ve kapkaranlık.
İşte bu korkutucu, ürkütücü olayın içinde Kaptan hiç bir şeyden endişe etmeyip, psikolojisini bozmadan herkese Güven aşılayarak olayların içinden çıkmaya çalışıyor. Bu baskılı ortamda şuurunu yitirmeden sağlıklı psikolojik, stratejik kararlar alarak kendinden emin bir azimle elinden gelen her şeyi yapıyor. En sonunda da sağ salim durulmuş sulara kavuşuyor.
İşte evlilikte de bunlar olacak. Eş dediğin öyle koftirik olmayacak. Bu Kaptan gibi kendinden emin ve karşısındakine Güven verecek.
İşte böyle Kocaya sahip olan bir Kadın asla kaybetme duygusu yaşamaz. Güvende olduğundan zerre şüphesi olmaz. Ve Erkeğine de bir o kadar bağlı olur.
Rabb'im herkese hayırlı Eş nasip etsin inşallah.
11 Yorumla- 1 yıl
Aminler amin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBir kadın yanında huzur bulduğu, günlük sorunlarından uzaklaştığı, anlaşılabildiği, kendisini yormayan ve güvenli liman hissedeceği adamı sever.
Kadınlar duyguları olmadan yaşayamazlar. Var oldukları kişinin yanında da, hissettiği bütün duygularını var etmek için dururlar.
Bir kadın ya çok sever, ya da hiç sevmez.
31 Yorumla- 1 yıl
Çözmüşsün
1 yılSöz konusu eger kadinlar ise hisleri ile hareket ederler güven sadakat sevgi ilk kurallarıdir
12 Yorumla- 1 yıl
Güzel bence de ✨️
- 1 yıl
Evet
Yapay Zeka Cevapladı
Aaa işte o müthiş soru! Kadınlar genelde önce bir parlayıp o beğeni kıvılcımını çakıyor 🔥, sonra o güven duygusu geliyor ve olay tam anlamıyla "aşk" haline dönüşüyor. Ama güven olmadan uzun vadeli bir aşk? Çok zor be! Her şey o güven hissinin üstüne kuruluyor. ✨ Sana güven veren biriyle daha büyük derinliklere dalarsın, o tutku da güvenle beraber çiçek açar! 💕
Peki ya sen? Güven mi, çekim mi öncelik?09 Yorumla- 1 yıl
Güven hissettiğim biri beni kendine çekmiştir zaten ❤️🔥
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılKesinlikle haklısın canım! Güvendiğin birine zaten çekim duymamak imkansız gibi bir şey 💞✨ Böyle bir bağ varsa aşkın tadı bambaşka oluyor! Sana güven verip aynı zamanda heyecanlandıran biri bulmuşsan, bingo! 💥 Peki, şu an aşkta durumlar nasıl? Anlatsana biraz! 😍
- 1 yıl
Aşk çok yakın ama bir o kadar uzak insanlar durumu zorlaştırıyor
- 1 yıl
@Erhan45X cevap vermedi bile
- 1 yıl
@Erhan45X biliyorum
- 1 yıl
@Taylant34 🙏✨️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılDuruş sergileyen bir kadın oturaklı bir kadın ne istediğini bilen bir kadın güven duygusunu hissettiği adama aşık olur.. yanında eğlenebildiği her ne yaparsa yapsın yargılanmayacağı bir erkeği seven kadın kadında kadınsa tabii..
12 Yorumla- 1 yıl
Güzel yorum
- 1 yıl
Teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Bir kadın aşık olmaz, çıkarı için yaklaşır, menfaati için, alacağı bir şeyi vardır ya da eksiği...28 Yorumla- 1 yıl
Bu üzdü ama herkes aynı değil
- 1 yıl
Bende üzüldüm, üzdüler, beni üzen üç kadına istinaden yazdım. 😅
Haberlerde de çokça kötü kadın görüyorum.. - 1 yıl
Sitenin çoğu kötü insanlara denk gelmiş
- 1 yıl
Peki ya sen? Siz?
- 1 yıl
Bir ilişkim olmuştu zamanında ben ve karşı taraf saygısızlık olmadı kötü biri de değildi
- 1 yıl
Peki neden bitti hanfendi?
- 1 yıl
Özel sorulara özel cewaplar verilemez
- 1 yıl
Bana göre özel değil.
1. Kız arkadaşım ihanet etti
2. Dokunmadım diye terk etti.
3. De ailesini tercih etti, ihanet etti...
Özel bir şey yok.
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Aşk nasıl olur şöyle bir kadın güvende iyi olduğunu hissetiği yerde güvende hisseder onu hişşt eren kişiye de aşık olur
12 Yorumla- 1 yıl
Farklı bakış açısı
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u 1 yılKadın güvendiği adama aşık olur. Güveni boş çıkarsa hayatının hatasını yapmış olur.
11 Yorumla- 1 yıl
Güven ✨️
- Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı.
1 yılGüven duyduğum net olan adam gibi adama aşık olmak isterdim
12 Yorumla- 1 yıl
Güven öncelik senin için
- 1 yıl
Kesinlikle
Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Beğendiğine aşık olup sonra bunun neresine aşık oldum diyorlar 😄😄
24 Yorumla- 1 yıl
İlk 3 . Sırada bu dediğin
- 1 yıl
Tecrübe mi
- Aşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı.
1 yılGüvendiğine. Zaten görüntüye tabi olanların sonları ya aldatma ya da aldatılma oldu. Güven hususunda aldıkları gibi güven verdikleri an da mutluluğa ve huzura vardı çoğunluk. Bir kadının en büyük gayesi koşulsuz, şartsız sevilmek ve güven duymak, kişinin ona değer verdiğini bilmesi, düştüğünde yanında olması, iyi iken beraber gülmesi. Gündem çok değişti son zamanlar da lakin fıtrat aynıdır. Hepimiz insanız ne kadar yanlış da yapsak ruh ebedi olandır. Ve ruhlarımıza aykırı bir yaşama bürünsek de benim gördüğüm şu ki görüntünün hiçbir önemi yoktur. Bazıları hayalleri adına görüntü dile getirebilir bunda bir sıkıntı yoktur lakin hakikatte ister ki sevileyim, değer göreyim, biri beni anlasın ve benimle olsun.
11 Yorumla- 1 yıl
Güzel anlattım
1 yılGerçekçi olmak gerekirse erkek popülasyonun yüzde 80'i hatta daha fazlası kadınların gözünde güvenilir de değildir, beğenilir de değildir.
Bu özelliklerin birini ya da her ikisini taşıyan çok az sayıda erkek var. Kadınların çoğu da bu erkekleri hakedecek asalete sahip olmadıklarının farkında.
O YÜZDEN KADINLAR, PARASI BOL, KARİYERİ YOL OLAN ERKEĞE AŞK TİYATROSU OYNAR.
11 Yorumla- 1 yıl
GENEL YORUMLAR BÖYLE
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Dikkat ettim yorumlara. Geçmişinde darbe yiyenler güvene dönmüşler. Belki de zamanında fizikten beğenmediği sadakatli insanlara hiç şans vermemişler ve şimdi ise günah çıkarma peşindeler. Güven tabii kii derken kendilerini her bakımdan güvene alma derdinde olduklarını biliyoruz. Yoksa sadakat değil aradıkları yine.
11 Yorumla- 1 yıl
Yorumların çoğu öyle ewet
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılBu soruya romantik cevap verecek olsaydım güvendiklerine aşık olurlar derdim ama hayatın gerçeklerine bakarsak beğendiklerine aşık olurlar.
Sen istediğin kadar iyi ol eğer karşıdaki kişi sizi beğenmiyorsa erkek olsun kadın olsun farketmez herhangi bir çıkarı yoksa kesinlikle o kişiyi tercih etmez
18 Yorumla- 1 yıl
Her anlamda sonuç eşit gibi
- 1 yıl
Nasıl anlamadım? Eşit olan ne
- 1 yıl
Geneli önce güven diğer genel kısım da önce beğeni yazmışlar bu yüzden eşit gibi dedim
- 1 yıl
Güven diyen arkadaşların kaçı acaba görünüme bakmadan karakterine göre seçmiş çok merak ediyorum yani herkes işin edebiyatında maalesef.
Söylenenlerle gerçekler pek örtüşmüyor yani burada belalı tipler mi işinde gücünde tipler mi diye sorsan herkes işinde gücünde der ama piyasada aksini görüyoruz nedense - 1 yıl
Bu soru toplumun ne yönde eğilim de olduğunu görmek içindi ve herkes herşeyin daha gerçekçi yanına bakıyor kısmen doğru
- 1 yıl
Ya anlıyorum kastettiğini ama demek istediğim insanlar kendilerine yönetilen sorulara cevap verirken ne kadar tutarlı ve doğru söylüyor tartışılır.
- 1 yıl
Tabi burada show yapma ihtimalleri de var
- 1 yıl
Kesinlikle 👍
1 yılGenel olarak beğendiği bir adama aşık olur. Sonra o adamlar tarafından tüketildikten sonra ise yana yana güvenilir adam arar. Sonrası malum. Psikiyatri...
16 Yorumla- 1 yıl
Erkek de aynı hataya düşüyor
- 1 yıl
Genel olarak kadınlar düşer. Bunu sosyolojik bir gerçek olarak düşün. Erkekler çoğunlukla koşulsuz sever. Ama kadınlar her zaman bir koşul üzerine sevgilerini ve ilgilerini inşaa eder.
- 1 yıl
Genel olarak evet kadınlar daha ağırlıklı
- 1 yıl
Asla şaşmaz. Ben kadınlar adına üzgünüm.
- 1 yıl
Üzücü tespit
- 1 yıl
Fazlasıyla. Çok kadın gördüm böyle.
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Begendiğin adama 40 günde doyarsında
Güvendigine 40 yılda doymasın33 Yorumla- 1 yıl
Mis gibi yorum
- 1 yıl
🌹🌹
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılGüvendiği kişiye bazı kısım kadınlar parayı seviyor desede kadınlar kendilerini güldüren eğlenceli insanlarıda tercih eder
12 Yorumla- 1 yıl
Ewet bütün yorumlar para
- 1 yıl
Parayı sevmeyen canlı türü yoktur ama maddi ve maneviyat olarak elde edilecek şeyler içinde aç gözlü olmaya gerek yok insanoğlu olarak hep aç gözlüyüz hep biraz daha olsun derdindeyiz bunun içinde ki birde olunca
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılHerkes güvendiğine bu ilgiyi duyar ancak günümüzde hoşlantıya bile aşk dedikleri için ortalık elli altı olmuş durumda. 😀
11 Yorumla- 1 yıl
Elli altı 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılAşka inanmıyorum 😎
Güven verme konusunda tillahını yaparım ama bana aşkı öğretecek hatun yok bu dünyada 👍
119 Yorumla- 1 yıl
Büyük konuşuyorsun sende nasipleneceksin 🙃
- 1 yıl
Nasipten öte köy yok biliyorum ama aşk diye bir şey olmadığınıda biliyorum 🤔🤔
- 1 yıl
Dewam ediyorsun
- 1 yıl
Ciddi ciddi sen aşka inanıyorsun ve bana aşk konusunda nasibim olduğunu ve aşk yaşayacağımı mı söylüyorsun?
Bana bi gülme geldi 😅😂🤣🤣 - 1 yıl
Gül 🌹
- 1 yıl
Bu mesajın içinde hem hafif bir şaka, hem tatlı bir dokunuş, hem de minik bir ima mı gizli?
- 1 yıl
Ha şunu bileydin 😅
- 1 yıl
🤔🤔🤔 Gerçekten aşka inanıyorsun sen.
- 1 yıl
Sevgi aşkı sürdürür
- 1 yıl
Sevgi aşka mı dönüşür diyorsun? 🤔🤔
Not: Sorun şu ki aşk diye bir şey yok - 1 yıl
Muhabbet turşu sirke ile mi olur yoksa limon ile mi 😅
- 1 yıl
Muhabbet uzadıkça tatlı olacaksa sirke veya limon önemli mi? 🤔🤔
- 1 yıl
Ya biliyorsun limon ve sirkenin güzelleştirmediği bir şey yoktur
- 1 yıl
Limon ve sirkenin olduğu turşuya eklemeyince olmazsa olmaz malzeme nedir?
- 1 yıl
Şef in sırrı verilmez tatmadan bilinmez
- 1 yıl
Şef beni turşu yemeye mi davet etmek istiyor?
- 1 yıl
😂😅🤣🤣
- 1 yıl
Halk bilinçli kurnaz 😅
- 1 yıl
Halka açık turşu partisi mi var 🤔🤔
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılGüven çok önemli bçr o kadar da zor kazanılan bşr duygu. Maalesef günümüzde güven duygusu öldü. O duyguyu oluşturmak yıllar alıyor
11 Yorumla- 1 yıl
Zammala oluşuyor güven
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılKadın güven duyduğu kişiyi aramaz kadın çıkarı en fazla kimse onu arar güven sadakat kadın için gelip geçicidir
14 Yorumla- 1 yıl
Herkes aynı değildir
- 1 yıl
İstisnalar kaideyi bozmaz burada genelleme yapıyoruz her bireyi değerlendirecek olursak işin içinden çıkamayız
- 1 yıl
Çıkamayız ewet
- 1 yıl
O yüzden de kadın güven ve aşk aramaz çıkarına bakar
Kadınlar beğendiğine aşık oluyor maalesef günümüzde karaktere çok takılan yok tip boy kaslı vücut kafi
117 Yorumla- 1 yıl
Peki erkekler için durum nasıl dürüstçe cewapla
- 1 yıl
Senin için
- 1 yıl
Hareketleri davranışları yüzünde ki ifade bende gülüşüne bakarım
- 1 yıl
Çok oldu bak burdan soru çıkar 😅
- 1 yıl
Soru cevaplarda konuşabilir fikir paylaşımı yapılabilinir 😅
- 1 yıl
O kadar mı kötü
- 1 yıl
Doğal gelmedi demi sana
- 1 yıl
Güzelliği de kurtarmadı
1 yılHer ne kadar ilk başta fiziken baksada en çok karakter ve güven ile aşık olur.. Çünkü bedenler değişir karakter güven baki kalır.
12 Yorumla- 1 yıl
İlk fiziken sonra Güven karakter diyorsun
- 1 yıl
Fiziğin ilgi çekmesi çok kısa bir andır. Mühim olan kalben hissedilen pozitif enerjidir. Zaten insana sevdiği en güzel/yakışıklıdır.
Gizli Üye(30-35)1 yılKızlar güvendiği birine aşık olsaydı elli suç kaydı olan keko aklı kıt erkeği hayatına aldırmıydı sorma hatta kızlar beğendiği keko aklı kıt erkeğe aşık olur öyle bir şey olmasaydı çeko sevdası diye bir şey olur muydu sence olmazdı
111 Yorumla- 1 yıl
Tespit güzel,
Cevap sahibi1 yılTeşekkürler yanlız tesbit değil gerçek bunlar ezelden beri böyle bir eski insanlarla muhabbet et aynı şeyleri söyleyecekler sana
- 1 yıl
Bende eski sayılır mıyım sence
Cevap sahibi1 yılSayılmazsın
- 1 yıl
Ama eski kafalı olabilirim azcık
Cevap sahibi1 yılNeden ki anlatsana neden böyle düşünüyorsun
- 1 yıl
Düşünce yapısı alınan kararlar mantıksal hareketler her biri eskiye dayalı eski kafalı derken biraz % de 40 a yakın gibi çok değil
Ben yeni zaman ile eskiyi harmanlamayı seviyorum
Cevap sahibi1 yılİstesen bunu değiştirebilirsin ama
- 1 yıl
Yanlış gibi mi geldi sana
Cevap sahibi1 yılYani eski kafalı her şeyi eleştiren bir kafan mı var
- 1 yıl
Hayır hayır sanırım yanlış anlaşıldı 😅
Aşkı güveni eski tarzda yaşayanlar gibi
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bence Beğendiğin adama aşık oldun sonra güvendin. Bu isler hep böyle olur.
Yalan söylemeye gerek yok Görsel her zaman ön plandadır.122 Yorumla- 1 yıl
Ben yaşamadım genel soruyorum
- 1 yıl
Tipe bakmadım kişi kendini tanır
- 1 yıl
Beni tanımıyorsun ama yorumun için teşekkürler
- 1 yıl
Anladım tecrübe demek istedin
Peki erkek içinde aynı mı önce görsel mi - 1 yıl
Kadınlar doğaları gereği görsel olarak daha güzel varlıklardır. Her erkek ister güzel olmasını. Bir nevi cinsi bir çekimdir. Evet bir erkek güzel olmasını ister lakin şu da var ki güzeller güzelliklerinin farkında olduğu için pek de ellerine su dökülmüyor. Bir de başkasına bakar elimden kaçar korkusu olur. (En azından bir kısım böyle de düşünür)
Kendi yorumum ise gözüme güzel görünsün yeterli, öyle bebek gibi zaten istemem. Huyu güzel olsun, huy çünkü değişmez. Böyle birine sahip olunca insan dünyanın en mutlu insanı olur. - 1 yıl
Umarım gönlümüzce olur her şey
- 1 yıl
Var emin olabilirsin sadece insanlar durumu zorlaştırıyor
- 1 yıl
Ayrıca resme bakarsak. Güven ver yaziyor. Güvenilmez değilim ama fırsatını bulsa ömrümü sömürür. Ben çevremde hiç 1 tane bile kadında görmedim ki bana değer versin. Herkes ne koparırım kafasıyla geliyor. Bana kalırsa bu kadinlar/kızlar sevme yoksunu. Sadece kendi istediklerini severler, onlardan da kazık yerler. Sevilecek adamı da dolandırırlar. NET.
- 1 yıl
Çok acımasız bir yorum oldu
- 1 yıl
Bu durum eşit olma derecesine geliyor erkekler de bu yöne eğilim göstermeye başladı
- 1 yıl
Erkek ile kadın eşit yaratılmadi. Bunu kendilerine yediremeyen kesim kalktı işleri birbirine kattı. Bi 20 sene once böyle bisey yoktu. Eğer ki eşitlik yuzunden diyorsan kisura bakma eşit olsak ikimizde erkek olurduk demi?
Sistemi bozdular, bu da ayrı bir konu. Daha 20 sene evvel şunu söylüyorduk, bizim Aile yapımız oldukca bize zarar veremezler.
Onlar da Aile yapisina oynadi. Bravoooo bozdular. Erkeği kadina düşman ettiler. Daha anlatirim da cok uzun sürer. Ben geçmişi de biliyorum. Ondan bu tepkim. - 1 yıl
Konu çok dağıldı gergin misin
- 1 yıl
Yaa ne cümle kuruyorlar bi bilsen, hiç şeytanın aklına gelmeyen şeyler var. Biz nasıl bir ülkede yaşıyoruz yaa? Yarısı Müslümanlığa düşman şekilde. Yaa gidip Gayrimüslim bir ülkede yaşasan inan ki daha kolay olur. Valla konu çok dağıldı gerçekten. içler dışlar çatışması yaşıyoruz.
- 1 yıl
Hepimiz herşeyin farkındayız sorulara cewaplara çok takılma kafanı dağıtmaya çalış keyifli olsun günün ✨️
Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Güvende olmak istedikleriyle konuşur ama beğendikleriyle sevgili olurlar sonuç mu beğendikleri aldatır güvendikleri teselli eder 😂
15 Yorumla- 1 yıl
Deme böyle 😅
- 1 yıl
Benim teselli sorum değil genel soru hayatımda kimse yok 😅 acaba herkes böyle mi anladı 😅
- 1 yıl
Ahaha tm o zaman teşekkürler 😅
Bence güvendiği erkek zaten ona daha yakın gelir ama eğer beğenip de güveniyorsan zaten ikisi de yani gerekli olan bir
11 Yorumla- 1 yıl
İkisi de eşit gibi
Beğendiğine güvenmeye yer arar, hayalinde yarattığı karaktere aşık olur. Görsel varlıklar bunlar, boşuna suratlarını boyamıyorlar :d
13 Yorumla- 1 yıl
Hayda biz ne yaptık şimdi
- 1 yıl
Peki teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılGüvendiğime aşık oluurm ben. Güven herşeydşr benim için. Daldan dala konan çok malum
21 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılGüven çok ama çok önemli. İlk önce insana huzur verir zaten
21 Yorumla- 1 yıl
Güven 🌹
1 yılEkonomik durumu iyi olan erkeğe aşık olur.
18 Yorumla- 1 yıl
her şey para değil Klişe
- 1 yıl
Güvendiği erkeğe aşık oldu, ekonomik durumlar yüzünden terk etti. Beğendiği erkeğe aşık oldu yine ekonomik sebeplerden terk etti diye uzar gider. Bunu bahane eden birisiyle zaten olmaz. İlişki tek taraflı değil, el ele sonsuzluğa gidecek olan bir yolculuk. Bu yolculukta yalnız isen zaten birlikteyiz demenin bir lüzumu yok. Ekonomik sebeplerden, geçimsizlikten boşanan annem ortadayken, daha dün benden ayrılan sözde bana aşık sevgilimden de bahsetmedim daha.
- 1 yıl
Maddi imkan yoksa, beklentilerini karşılayamıyorsun demektir. Senin zor gününde yanında olmayanla da nasıl bir ilişki yürütebileceksin ki?
- 1 yıl
Kabul edilebilinir bir durum maddiyat tabi ki lazım ama bu birlikte halledilmesi gereken bir durum eş destek olmalı anlayışlı ve saygılı olmalı seven şartlar ne olursa olsun her koşulda terk etmek yerine sımsıkı zorlukların üstesinden gelmeli
- 1 yıl
İşte öyle bir olduğuna inandıran da gidiyorsa ne yapmak lazım? Sürekli yeni yeni ilişkiler deneyip, ya tutarsa hadi bakalım mı diyeceğiz?
- 1 yıl
Hayır sadece doğru zamanda doğru kişilerle birlikte olacağımız zaman gelene kadar kendimizi umutsuzluğa sürüklemeyeceğiz
- 1 yıl
Bir kalp bir kere sever.
Hiçbir şey ilki gibi güzel ve özel olmayacağı için hep bir yanın eksik kalacaktır. O tek atımlık kurşunu da doğru kişiler için tek tek atamayız. Herkesin hakkında hayırlısı neyse o olsun. - 1 yıl
🙏🙏
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Hem güvendiğine hem beğendiğine aşık olur bir kadın
11 Yorumla- 1 yıl
Evwt tabi
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılİlk önce beğeni olacak. Sonrada onun yanında kendini özgür ve rahat hissedecek.
12 Yorumla- 1 yıl
Özgür ve rahat bunlar önemli
- 1 yıl
Aynen öyle.
Gizli Üye(25-29)1 yılBeğendiği tabii ki, güvendiği adam diyen yalan söylüyordur. Ambalajını beğenmediğimiz bi ürünü bile almayıp transit geçiyoruz beğenmediğimiz adama nasıl aşık olalım
12 Yorumla- 1 yıl
Tersi olması geçerli iç güzellik dışa yansıyor kadınlar anlar
Cevap sahibi1 yılTam tersini keşke erkekler de anlasa ama onlar önce dış görünüşe kanıyorlar
Aşk İlişkileri konusunda 935 cevap paylaştı. Beğendiği adamlarla flört eder güvendiği adamlarla evlenirler
(Beyler bu tuzağa düşmeyelim)13 Yorumla- 1 yıl
her şey açığa çıktı sjsjsj
- 1 yıl
Ewet yeni kimlik oluşturma zamanı sjsjsj
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence de Kadınlar için Güvendikleri Erkek olması
11 Yorumla- 1 yıl
Değil mi ya ✨️
1 yılHerhangi bir duygunun ya da hissin yarattığı tek bir öncelik yoktur ve olamaz
11 Yorumla- 1 yıl
🙏🙏
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. İnsan devamlı güvenebileceği bir liman arar, o yüzden güvendiği insanı sever.
12 Yorumla- 1 yıl
Güvenili liman ✨️
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılbeğendiği erkeğin güvenilir olmasını ister. herkes gibi
12 Yorumla- 1 yıl
Görsel olmadan dewamı gelmiyor diyorsun
- 1 yıl
beğeni olmadan hiçbişey tetiklenmez
1 yılBeğendiği erkeğe aşık olmak ister... Önce beğeni
12 Yorumla- 1 yıl
Erkekler içinde geçerli mi
- 1 yıl
Niyet bağlı erkekte
1 yılGüven çok önemli ama yeterli değil gönül bağı olması lazım
19 Yorumla- 1 yıl
İlk gördün gönül bağı hemen oluyor mu
- 1 yıl
Yok olmuyor önce beğeni oluşuyor sonra tanıyorsun güven verirse eğer bağ kuruluyor falan filan
- 1 yıl
Sizin gönül bağınız oluyor mu 😬
- 1 yıl
@İstanbul-bey kime bu soru
- 1 yıl
Siz benim sorumu çalmışsınız size demiyorum burdaki ilk görüşünü paylaşan hanımefendiye dedim 😒
- 1 yıl
Yok benim olmuyor gönül bağım
- 1 yıl
Gönülsüz iş yapıyorsun ondandır
- 1 yıl
Olabilir
- 1 yıl
@İstanbul-bey bu nasıl uslup konuşma tarzı siz kimsiniz profilinizi bilmiyorum sorularını bilmiyorum çocukça bir tavırla çaldın ne demek
Kadınların ne düşündüğünü bilemem ama mantıken güvendiği adama aşık olur
12 Yorumla- 1 yıl
Evet demi
Karşı taraf nekadar yakışıklıda olsa güven vermeyen erkekten olmaz güven verene aşık oluruz
12 Yorumla- 1 yıl
Güzel ifade
Maaşını beğendiği harcama yaparlen güvendiği adama aşık olur
14 Yorumla- 1 yıl
Yine kadınlar mı suçlu
- 1 yıl
Toplumun düşüncesi ne yönde amaçlı bir soru bu erkek kadın için aynı aslında
Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Beğendiğine aşık, güvendiğiyle arkadaş olur (bence)
11 Yorumla- 1 yıl
Valla doğru
Aşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı. Öyle bir şey varsa kadınlar çok günahımı almış cidden 😂
16 Yorumla- 1 yıl
Ya cidden mi
- 1 yıl
Üzüldüm cidden
- 1 yıl
Çiçeğe karşı çiçek 🌹
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılNe kadar beğendi birine aşık olsada onda güven arar
18 Yorumla- 1 yıl
Güven ✨️
- 1 yıl
Evet her ne kadar aşık olsada güvenmek zordur özellikle geçmişte bir darbe aldıysa güven konusunda o daha zor
- 1 yıl
Kesinlikle
- 1 yıl
Öyle işte insana güvenmek zor
- 1 yıl
Zor ama tamiri de war
- 1 yıl
Tamiri var evet ama tekrar güvenmek ve karşıdaki kişi ona güvenileceğini hissettirmek
- 1 yıl
Karşılıklı
- 1 yıl
Güven karşılıklı olmalı zaten
Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Ikisinede olmaz Türk kadınlarının hali ilişkileri ortada
13 Yorumla- 1 yıl
Durum o kadar vahim mi
- 1 yıl
Sorun nerde sence
- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
1 yılgüvendiği diyen kıza asla inanmam. görüyoruz sorulardan. begendiklerine aşık olup güvensizliklerinden şikayet ederler :D
16 Yorumla- 1 yıl
Bak bu doğru
- 1 yıl
ne kadar anlatırsan anlat yine güvenir üstüne seni suclar :D
- 1 yıl
Öyle mi genelde
- 1 yıl
evet burada atılmayan çamur kalmadı bana ama karaktersiz sevgililerine laf ettirmediler :D
- 1 yıl
Çamur attılar öyle mi
Buda benden 🌹 - 1 yıl
teşekkür ederim <3
Genellikle bayanlar erkeklerin görselliğine bakarlar
Ama gerçek olan şu doğru insanı hayatına almak daha mantıklı bence, bir kadın erkeğin vicdanına merhametine de aşık olabilir11 Yorumla- 1 yıl
Doğru bakış açısı
1 yılKadına söyleyeceksin iltifatlar edeceksin duydukları karşısında ayağı yere değmeyecek gör bak neler oluyor 😂
13 Yorumla- 1 yıl
Bak taktikleri yazma herkes okuyor 😅
- 1 yıl
😂😂Bazen yalan olduğunu bile bile inanmak istersin ya hatta inanirsin ondan bu taktikler hep tutar
- 1 yıl
Ahaha 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılBeğendiği adama.
Sevdiği adamla karıştırmayalım.
O zaman durumlar farklı ilerler.10 Yorumla
1 yılKız var paraya bakar bayan var beğendiğine bakar kadın var güvendiğine bakar
11 Yorumla- 1 yıl
Evet kişiye göre değişiyor
1 yılStatüsü iyi hali vakti yerinde konfor alanı yüksek erkeklere aşık olur
17 Yorumla- 1 yıl
Karşı cins için yorumla
- 1 yıl
Kadınların kafa yapısına göre yorumladım ztn
- 1 yıl
İnsanlar dışını beğenmediği şeyin içine bakmazlar
- 1 yıl
Sen düşünceni soruyorum bi kadına böyle mi bakarsın
- 1 yıl
Takılmalıksa çok ciddiye almam uzun ilişki potansiyeli görüyorsam güvendikçe bağlanırım severim
- 1 yıl
Genelde yorumlar böyle
- 1 yıl
Olabilir icraatler önemli burada gördüğüm kadarıyla herkes çok kaliteli
Bn önce beğeniyorum sonra güvenilir mi diye bakip aşık oluyorum
12 Yorumla- 1 yıl
Güven öncelik
1 yılÖnce beğendiğine aşık olur sonra tekmeyi bir kaç kez yediğinde güvendiğine aşık olur
12 Yorumla- 1 yıl
Tecrübe mi
- 1 yıl
Evet yaşandı tecrübe edildi
1 yılBen güvendiğim adama aşık olurum
21 Yorumla- 1 yıl
Zamanla
Gizli Üye(30-35)1 yılBir kadın şerefsiz erkeğe aşık olur. ya da sağlam pompalayan erkeğe. Ata sözüdür. Pompalarsan sevilirsin, seversen pompalanırsın 😆😅😄😃😀😁
01 Yorumla- 1 yıl
Yaa sjsjsjs
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kendimi yanında iyi hissetdiğim birine.
11 Yorumla- 1 yıl
💫güzel
1 yılBegenmedigim biriyle sevgili olmam igrenirim
12 Yorumla- 1 yıl
İğrenme oluyor mu hemen
- 1 yıl
Evet
1 yılGüvendiği ve beğendiği
11 Yorumla- 1 yıl
Güven ve beğen
1 yılGüvenmediğini seversen naneyi yersin bacımsu
11 Yorumla- 1 yıl
Nane
1 yılBunu tabii ki kadınlar daha iyi bilir
11 Yorumla- 1 yıl
Tersi için yorum yap
Aşk İlişkileri konusunda 750 cevap paylaştı. Güven güven güven.
Güven sevgiye döner11 Yorumla- 1 yıl
Güven ✨️
- Devamını Gör (72)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler