Erkekler de sanıyor ki, görselliği seviyoruz. Hayır güven vereni seviyoruz.. en azından benim için öyle.

#inci
Erkekler de sanıyor ki, görselliği seviyoruz. Hayır güven vereni seviyoruz.. en azından benim için öyle.

#inci
Karakteri sağlam nerede nasıl konuşması gerektiğini davranması gerektiğini bilen güven veren sohbeti tatlı birinin kalbinin güzelliği kadar yüzünün de güzel olduğunu düşünüyorum Böyle birine de aşık olunur
Kadınlar akıl ve mantıkla seven yapıya sahip değiller ki daha çok duygular hep ön planda geneli için bu diyeceklerim mantık ve aklı bastırarak yollarına devam ediyorlar sonra torbacı dahi olsa akıl ve mantığı adamın yanlış olan imajını düzgün gibi göstererek zamanlarını harcıyorlar ben kadınları beğendikleri ya da güvendikleri erkek olarak diyemem ancak hormanlarina hitap eden erkekleri daha çok tercih ettiklerini diye bilirim
Erkekler girdiğine kadın duyduğuna inanır,. o yüzden erkekler yalan söyler kadinlar makyaj yapar diye bir söz var hatırlatırım.
Ama güven veren erkek genelde heyecan yaratmaz.. çünkü ne zaman ne yapacagi bellidir. Tutamayacagi söz vermez, çılgınlık yapmaz vs vs o yüzden kadınlar tarafından da pek sevilmez.
Kadınlar önce beğendiği erkekle ilişkiye başlar sonra da güvendiği erkekle evlenir. Bence şaşmaz bir gerçek bu.
Ee senin iş niye olmadı
Benim iş karmakarışık 😂 yanıtın benle alakası yok 😂
Hayırlısı dimi
Hepimiz için her zaman biliyorsun 😇
Teşekkür ederim o zaman 😇🙏
Rica ederim yazmaya üşeniyorum var mı benim gibi biri daha 😂
Yine bir alçakgönüllülük 😂 senin gibisi yok tabiki 😂
Cevap
24Cevap
Sorsan herkes birbirine güveniyor.
Bence biz aşık olduğumuz erkeğe aşık oluyoruz. Ne beğendiğimiz ne güvendiğimiz
Tm ama nedir o çeken şey
Tipi mi
Guven vermesi mi
Parasi mi
Sohbeti mi
Bence beni anlaması, sohbeti de olabilir
Evet güven veriyor başta bundan bana zarar gelmez diyorsun
Kime bundsn bana zarar gelmez dediysek hep ondan zarar geldi bunu da buraya yazdım 😅
Gelmedi gelmedi gelmez
İnsallah diyelim yine de emin olalım dimiğ
Atmayin şu zehirli oku..
Ağğmiiiyyynnnn
Kadınlar güvendiği erkeğe sadece minnet duyar, sevgisi minnet düzeyindedir, çözemedikleri erkeğe ise arzu ve aşk duyarlar. O yüzden sevgili erkekler bilinmeze oynayın ASD:
Yazık 😃 manyak etmişler sizi jwjsjs
ahahaha. d
Beğendiği. Aşkın güvenle ilgisi yok. Arzuyla ilgisi var. Kadınların güvenilmez erkeklere daha fazla arzu duyduğu çalışmalarla ortaya konmuş bir olgu.
Nerde yapmislar o çalışmayı benim neden haberim yok jsjsjs güvenmediğime Selam vermem ben
Ptt ile mi yolladilar😃
İnsan beğenmediği erkeğe neden güvensin de hele bi 😂
Çiçeğim yakışıklı erkeklere gufwnwbiliyor muyuz jxjs adam ilah gibi gelde guven fırlama tipi var jsjs
İlah gibi?
Doğru konuş ya 😐
Hiç kimse o kadar yakışıklı olamaz ona o güzelliği o çekiciliği veren Allah dikkatli ol ablam 😊
Demek istediğim şu
İnsan beğenmediği kişiyle iletişim kurmaz yani 😊
😀Görsellik olarak yakışıklı ama guven verecek kadar iletisim kuramiyoruz
😂😂😂 anlıyorum
Bence beğendiği erkeğe olur şimdi her güvediğimizede aşık olamayız dimi 😃
Güveniyorsun sonra seviyorsun
Tatlım beğenmen lazım sonra güven lazım mesela ben bir erkek tanıyorum diyelim çok iyi güvenli birisi gidipde aşık olmam ona beğenmem lazım ilk eskiden bende öyle derdim ama yanılmışım güvendigim insani bile ben önceden beyenmiş oluyorum✨️
Sohbeti çeker, ortak zevkler olur, seni anlamasi falan sonra gözüne iyi guzel gözükür
Elbette her güvendiğimize aşık olmuyoruz eğer bir çekim yoksa
Evet doğu söyeldiklerin zaten beğenmek yüz manasında değil sana olan ilgisini beğenirsin kişiliğini beğenirsin ilgi alanlarını düşünce yapısını beğenirsin yanı bunlar galiba aynı şeyi düşünmüşüz
Beğendiği erkeğe aşık olur güvendiği erkekle evlenir, saçma bir yorum yapmadım inşallah😂
Yok guzel oldu hemcinslerimi bende anlamıyorum ksks
Aşk olmayan bir evlilik yağsız, tuzsuz bir hasta yemeğine benzer haberin olsun...
Ha bu arada görürsem konum atıcam😂
Görselliğini begenmedikleriyle ilgilenmiyorlar bile be inci
Diyene bak 😃biz ölelim o zaman
😃
Bülent Ersoy; Ben ne alaka ksks
Teşekkür ederim sağolasin
Onlar 2 tane erkek isterler birini beğenirler diğerine güvenirler. 😂
Paraliyi unuttun jsjs
Anladığım kadarıyla kadınlar bir erkekten en çok karizması, zekası ve yetenekleri ile etkileniyor, sonra da boy ve tip olarak uygun görürse daha fazla elektrik alıyor, son olarak karakteri de beğenirse o kişiyle evlenmek istiyor.
Beğendiği önce ama aşk sayılmaz o aşkın ömrünü güven uzatır.
Niye fıstık gibi kadınların yaninda cok tipsiz adamlar var
Beğendiği Demişsiniz ondan şey ettim
Ben güvendiğim, bana karşı ilgili olan erkeğe aşık olurum. Yani ön planda bunlar gelir daha sonra beğenmem de gerekiyor sadece güvendiğim desem dürüst bir cevap olmaz.
Annesinin beraber olduğu erkeğe , yani babası gibi birine aşık olur.
Tabi bu verdiği kararda ne kadar memnun kalır.
Onu da yapana sormak lazım.
İlk görüşte aşk olur sonra huyuna suyuna bayılırsın o da artısı olur. Evlilik düşüncesi başlar çünkü istediği erkek O’dur.
beğendiğini... güven aldığıyla devam edebilir o ayrı.
Ya yakışıklı tipler var ama neden guven vermiyor bana? Adam belli iste yaramaz
yakışıklı ve * onlar yakışıklı ve güven verici olan da var. yok diyorsan kendini layık görmüyorsun bence
Ilk izlenim onemli o ilk elektrik dedikleri
Kendime neden layik görmeyeyim jxjsjs sende gömdün beni
"bundan zarar gelmez" diyorsun demişsin altta. zarar gelmezden kastın ne? senden seks istemez gibi mi?
En basiti ayrılmak isteyince öldürmemesi gibi hep duyduk gördük
sudan sebepten ayrılıyor hele başka erkeğe gidiyorsa adam haklı yalnız öldürmekte
Haklı mı öldürmekle? Tm bundan sonrasina yazmayin
Güvenebileceğim potensiyeli taşıyorsa ama yeni kararlar aldık aşık felan olmayacağız.
Güvenene kadar çok beğenir, güvendiğinde de aşık olur.
Valla bu devirde bir çok kadın bunların olmadığı kişilere aşık olduğunuz bi gerçek
Aşık olunan kişiyi olduğu gibi seviyoruz, sonra da güvenimiz boşa çıkıyor. Olay bu.😂
Önce beğendiği, sonra güvendiği... Kadınlar için dış görünüş önemlidir : ))
Beğendiklerine aldana aldana güvenmeyi tercih ediyorlar galiba
Güven daha önemli. Yine de ilk dışa bakıyoruz sonra tanımaya çalışıyoruz da güven olmayınca olmuyor.
Kesinlikle beğendiği erkeğe aşık olur güvendiği erkeğe aşık olmazlar güvendiğini sadece yanında tutmak isterler çünkü bir daha acaba böyle birisini bulur muyum ya bulamazsam amaçlı
Aşk ile güven bağlantısı pek olmaz.
Kadın veya erkek, karşı taraftaki herhangi bir şeyi beğenebilir ve buna aşık olabilir.
Güvenin sebep olduğu sevginin güçlenmesidir..
Yani sonuçta birine aşık olduktan sonra güvenilir olup olmadığını anlıyoruz. Bu yüzden pek emin olamadım. Beğenmek dersek de elbet etkisi olur ama %100 diyemeyiz. Sanki ikisi de değil gibi.
Önce beğenir güvenilirse devam eder güvenmezse biter bitmezse de gittikçe aşka dönüşebilir aşamailidir bu
Şimdikiler cebine ve ….
O aklima gelmedi😃
Demi ama
Bilmem bana gore degil el ele verdikten sonra her sey hallederiz kafasindayim
Sen demedim zaten bazıları dışında ama bazılarına da para yetersiz şeyi iyi olmadıkça
Yanında huzurlu hissettiği olmadık zamanda bile başını göğsüne yaslamak istediği erkeğe aşık olurlar
Güvendiği erkeğe.~☆
Güvendiklerine bence
Hem beğenip hem güvendiği olabilir
Beğendiği maalesef keşke güvendiğine olsa.
Güvendiğim tabi ki
Kadınlar beğenmediği bir erkeğe güvenmez
Güvenmiyorsam sevemem
Güvendiği haysiyetsize aşık olur
Beğendiğimize olur güvenmezsek bırakırız.
İkiside
Kremalı pasta lazım
Sjsjs 😄tomu unuttum
Taş blok lazım
Güvendiği erkeği beğenip aşık oluyor
Ben guvendigimee
Güvendiği
Güvendiği... bana göre tabi
Kesinlikle güven
Güvendiği
Zengin olana
Sana ve size sormalı