Kızlar, abiniz beni gelin adayı olarak getirse, nasıl görümcelik yaparsınız? 🙃🌱

Kızlar, abiniz beni gelin adayı olarak getirse, nasıl görümcelik yaparsınız? 🙃🌱

Valla Aşkozadecik, öncelikle 6 tane görümcen olacak bunu bil yeter. hdjjddj Bizimkiler iyidir, tek erkek olduğum için tek gelin olacaksın ve şanslısın diyebilirim. Annem seni çok güzel karşılar 4/4'lük hemde. Tepki olarak ne verirler bilemiyorum şimdi ama senin kadar güzel bir kızı gelin olarak getireceğim için mutlu olurlar. :D 🌸🌸
Annemle çok göz temasına girmezsen sevinim, yoksa annem senin güzelliğinin ışıltısından kör olabilir. 😍
Hahahaha teşekkür ederim ☺️
Anca teşekkür et zaten kütük 😜😘
Ne denir buna 😏
En azından bir teşekkür edilmez... Seni bizim ormandaki kütüklerle tanıştırcam iyi arkadaşlık edersiniz. Yabancılık çekmezsin hem. jsjjdjdd
Kalbim kırıldı 😏😭
Daha güçlü sararız sorun yok❤️🩹😇
Ooo güzeldi bu
Teşekkür ederim 😇🌸
Başta doğal olarak çok tepki gösterirler ama sonrasında kabullenirler pek umursamazlar çünkü mutluluğumu çok önemsiyorlar zaten benden az çok bir haberler çünkü ama başta ikna etmeye çalışırlar. Eğer abim seni gelin adayı olarak getirirse sevinirim elimden geldiğince yardımcı olurum ailemde muhtemelen seni birkaç testten geçirir sonra sevgiye boğarlar kardeşim seni gelin adayı olarak getirirse yine çok sevinirim kardeşimmi abimmi derdsen abim daha yakışıklı uzun boylu kaslı ve iri yapılı biri kardeşim yine uzun boylu ne çik kilolu ne de çok zayıf normal karakter olarak daha çok içe dönük bir az utangaç ama bir o kadar sert abim tam tersi dışa dönük ve şakalaşmayı gülmeyi ve espiri yapmayı sever tabiki görümcelik yaparım tabi hangisi tercihin olursa 😄
Ama senin sevdiğin vardır öyle değilmi 😄
Benim ailem kimi getirirsem getireyim kabul eder. Ben beğendiysem onlar bir şey demez ki. Zamanında da öyle oldu. Eşimi ben kendim buldum kendim istedim. Onlar birkaç kere vazgeçmeye çalıştılar ama ben dönmem kararımdan. Beğenmek zorundalar. Bazen de diyorum keşke dinleseydim. Ama hayat keşkelerle dolu ya o yüzden neyse deyip geçiyorum.
Ya bahardır ya sonbahar. Akrabalarda arılar gibi çiçeklerden öz toplar öz bulaştırır. Öz bulaşmış abi özle karşımıza gelirse bizim özümüze dokunmazsa sonbahar olur. Yeller eser. Bir dahaki bahara kadar iyi geçerse birlikte yaza çıkarlarsa tepkiler normalleşir.
Cevap
14Cevap
Yani gördüğüm kadarıyla iyi birisin bence bir sorun olmaz 😂
😃🤣🤣 ben erkek olsam ve seni karşılarına çıkarmam çünkü aileme karşı gelmem annemin ve babamın uygun gördüğü biri ile evknirim 😅😅
Kızım sen yönelim mi değiştirdin der şaşırır annem kdjdjd halbuki sen erkek severdin der djxjdjjxjdjxjd
İyi tepki verirler tabi ki de ahahs iyi bir gelin olurdun sen iyi anlaşacağını da düşünüyorum zaten
Kardeşime alayım seni Aşkom😘 annem huysuz ama babam karışmaz. Annemi ben hallederim😂😘
Ahahahaha canımsın
😘😘😘
kişiligini karekterini bilmedigim için nasıl bir hayatın var onuda bilmiyorum onun için bir şey diyemem
Swni tanımıyorum acikcasi bisey demem mumkun değil
Babamın tepki şöyle olabilirdi lan sen kimsin nasıl bu kızı kandırdın helal olsun aslan oğlum 😅
Görümcen olmaz kız kardeşim ablam yok. Ailem de karışmaz bişey demez
Benim tek ablam var özünde iyidir ama tersi pistir. d jsjsjsjsj
Ama bacım dersin o konuda garanti jsjs
Seni bir aday olarak ailemin karşısına çıkarmam...
🌹
Kardeşimden büyüksün abim de evli maalesef canım 😀
lez mi oldun derlerdi shshdh
Hollanda'ya iki bilet alırlar ahdhhdhd
O niye yav 🤣
🤣🤣 malum yasal değil TC de ahdhdhdh
Hahahashjdk size özel detay hazırlamıştım oysaki
ahahaha ne detayı 🤣🤣
Kızlar, abiniz beni gelin adayı olarak getirse, nasıl görümcelik yaparsınız?
Aşk olsun görmemişsin ahshhsjs
Abim olmadığı içindi o 🤣🤣 bide huyum kurusun muzurluk yapmadan duramıyorum ahdhdh
😈
Ahshshsj
Ailem seni sevmez ve bende senin gibi birini karşılarına çıkarmam
Kardeşin şu an evlenmeyi düşünmuyor milleti kapimiza getirme kızım boşuna,🤦🏻♀️🙂
Kız sen lezbiyen mi oldun derlerdi 😂
Beğenirler
Merak etme güzel karşılanırsın
ayyyyyyyyyy kız çok güzelsinnn o pp mükemmel
Yaşlı derler
Benden büyüksün abla napim. Sana 32-35 gider
Seni severler bir gelin adayı olarak
büyük derler