Sizce düzelirmi?

4 yıllık bir ilişkim vardı 6 ay ayrı kaldık o süreçte biriyle tanıştım 1 2 ay kadar konuştuk bende motor var ondada vardı motor sürmeyi öğreticekti aynı mahalledeydik eski ilişkimden bahsettim sevdiğimide söyledim ilişki yönünden bişey bekleme sadece arkadaşca konuşabiliriz dedim tek byluşmak istediğini söyledi ben tek buluşmam dedim bi arkadaşım vardı o tanıştırdı zaten o da gelir veraber buz patenine gideriz dedim buz patenini de kız arkadaşımla konuşmuştuk gitcektik zatrn o da gelir dedik sonra çocuk tel buluşmıycazmı hiç dedi hayır dedim sana bişey söylicektim dedi tahmin ettiğim şeyse gerek yok umut vermek istemiyom sürekli bu konu açılcaksa konuşmayalım dedim kestim konuşmayı. O 4 yıllık ilişkimle barıştık. Kız arkadaşımla olan buz pateni mesajını gördü bu bahsettiğin çocuk kim dedi ne yaşandıysa anlattım güvenmek istiyom dedi bi şekilde anlaştık. O İstanbul'da yaşıyo İstanbul'a geri döndü iyice kurmuş motor sürmeyi neden ondan öğrenmek istedin neden buz patenine davet ettin yokluğumu başkasıyla doldurmaya çalıştın dedi ayrıldı şu an hala konuşuyoz keşke yapmasaydın ne gerek vardı diyo seni çok seviyorum ama güvenemiyorum beni mahvettin diyo toparlamak istiyom nasıl toparlayabilirim nasıl düzeltebilirim

Sizce düzelirmi?