Güncellemeler
+1 yıl
Doktor geçebilir dedi. Yani garanti değil. Geçmeyecek kesin. Poff
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eğer şişlik ise geçecektir değilse doktor hatası demektir
Kemik gibi geliyor elleyince. Bir de sol tarafta var. Benim sol tarafımdaydı kemik eğriliği mesela yüzümün sol tarafı daha çok şişti daha çok morardı
Ya şişliklerin inmesi aylar alır ondan sonra net belli olur aslında
Sağdan görünmemesi ilginç. Umarım şişliktir. 😑
Ya dediğim gibi şişlik te olabilir görmek lazım aslında
Yarın doktor görecek bakalım. Burnuldaki ödem indikçe gün yüzüne çıkıyor
Yok düzelir. Geçmiş olsun
Teşekkürler ama doktor garanti vermedi 😣
Tabiki vermez. Sonra başına bela olmanı istemez. Temkinli konuşurlar. iyi olacak dert etme
Ödemdir belki geçer geçmezse görün doktora
Burun ameliyati olacaklar doktor arıyorsa Mersin Vasfi Çelik estetikte uzman bir doktor. Biraz tuzlu ama işinin ehli araştırın. Bazı doktorlarda burunlarda ilerde sarkmalar yaşanıyor muş
Prof diye güvendik sonuç hüsran. Geçebilir dedi. Tekrar ameliyat olmam gerekecek anlaşılan
Bir sene falan beklemen gerek ikinci ameliyat için. Hemen gel yapalım derse sakın gitme derim
Yok diyecek gibi durmuyor zaten
Kafanada çokta takma tedavisi mümkün kendine zarar verirsin
Bende yakın tarihte olucam önerilerin var mı?
Hmmmmm.. Benimki biraz zordu hem kemik eğriliği hem kıkırdak büyümüş hem kemer vardı hem ucu düşüktü 😅 Zor bir süreç ama 1 hafta sürüyor. 2. Gün aşırı zor geçti. Ağır bir gribal enfeksiyon geçiriyor gibydim. İlaç içemedim buz koyamadım ama yine de iyi geçirdim. Tek verebileceğim tavsiye doktorunu iyi seçmen. Gerçi o da şansa kalmış biraz
Bendede kemik eğriliğ var tek taraftan nefes alma zorluğu görüntüsündede hafif bozukluk var Doktorda sıkıntı yok antalyanın en iyi doktorlarından birisi yorumları felan çok iyi hiç mağdur olan yok devlet hastanesinde covid yüzünden ameliyatlar ertelenmiş onu bekliyorum sıramı sen özelde oldun sanırım?
Evet özeldi. Çok iyi bir doktor bulmuştum. Doç yardımcısıydı. Benim olduğum prof diye herkes ona yaptır dedi.
Ama okadar önerilmesine rağmen gördüğüm kadarıyla sorun yaşamışsın sanırım valla bende inşallah tek seferde düzgün bir şekilde olur birdaha uğraşmam
Biraz şans işi sanırım
Doktoruna bu durumu sorman gerekiyor.
Yarın randevum var soracağım ama ödem falan deyip geçiştirecek gibime geliyor
Geçiştiremez. Çünkü sana burnunu kime yaptırdın dedikleri zaman o doktorun adını vereceksin ve herkeste kötü doktormus deyip gitmeyecek.
Doktor da iyi bir doktor aslında ama kemer gibi duruyor. Kemik yani. Kusursuz yapmış normalde ama sol taraftan bakınca felaket kötü.
Allah allah ya yarın gidince umarım ödemsel olarak bir şeyden dolayi gerçekten kaynaklı olduğunu söyler de tekrardan operasyon geçirmek zorunda kalmazsın.
Umarım. Zorlu bir süreçti. İlaç içemedim buz koyamadım burnumun üzeri hep yara oldu
Bu arada burunda yapılan işlem 6 ay sonra kendisini belli eder.
Evet biliyorum ama sola doğru kemik eğriliği vardı doktor onu düzilttiği için sol taraf yüzüm çok şişti morardı falan. Bu da geçer mi diye düşünüyorum ama bazıları ödem indikce daha da belirginleşir diyor
Her şey yarın ortaya çıkacak
Belki geçebilir dedi. Böyle kaldım galiba 😅
Ben de ameliyat olali 15 gun oldu
Sende de sorunlar oldu mu
Su an cok sukur sorunum yok. Burnumdan nefes almakta zorlaniyordum, burnumun icinde kan pihtilari oldugu icin. Bu sabah doktora gittim icini temizledi nefes alabiliyorum artik
Bu yamukluk bir ben de oldu heralde
Bilmiyorum odem olabilir mi. Yani ben ilk 2 gun buz uyguladim. Nerdeyse 2 hafta tuzsuz yemekler yedim cunku tuz odem yapiyor. Her gun yogurt yiyorum o da odem attiriyor diye biliyorum.
Bu arada doktora epikriz raporu istedim aklinda bulunsun sen de iste. O raporda ameliyat hakkinda bilgiler var neler yaptigina dair. Baska bir doktora gozukecek olursan lazim olabilir
Tamamdır teşekkür ederim. Ödem olsa daha yumuşak olur sanki. Doktor da baktı bildiğin kemik. Burnun en üst kısmında
Umarim duzelir ve istedigin gibi olur
Becerememis doktorun
Bence de
Doktorun ne dedi
Belki geçebilirmiş