Sizce düzelir mi?

Arkadaşlar selamlar, beni dinlediğiniz için şimdiden teşekkür ederim. 1 hafta önce ufak çaplı bir hata yaptım sözlü olarak sevdiğim kişiye, hakaret etmedim kötü söz değil sadece empati yapıldığında size yapılmasını istemezsiniz ama ufak sinirlenir geçirirsiniz. Yani ayrılmak için zerre olan bi sebep değil kesinlikle.

2 gün konuşmadı benimle ama sonra aradım açtı her şey güzel olmaya başlar gibi oldu ancak whatsappta bana kötü davranıyor, kaba konuşuyor. Ertesi sabah kendisi arıyor yine güzel güzel konuşuyoruz ama whatsapptan tüy yutturmuyor. Herneyse ki bana bu gün akşam konuşurken ona aramak istediğimi ve bişey söylemek istediğimi söyledim, söyleceğim şey seni seviyorum olacaktı. Sesli mesaj at dedi bende kırmadım pekala öyle olsun dedim. Güzelce anlattım onu ne kadar sevdiğimi, nedense birden tekrar parladı, bana şu kelimeyi kullanma, bana hiç bir şey deme, sevgi adı altında hiç bir şey söyleme dedi. Ben bu kıza köpek gibi aşığım it gibi seviyorum.

Yaptığım hata ona ulaşamadığım için iyi niyetimle en yakın arkadaşına yazmaktı. O da ona ulaşamayınca müsait olmadığını anladık ve taşlar yerine oturdu ancak bu onu nedense bana karşı çok öfkelendirdi ve hala aynı boyutta. İşin garibi bazen çok iyi oluyor bazen çok kötü. Kalbim kırılıyor ister istemez. Gönlünü nasıl alabilirim? Kendimi tutamıyor ve yazıyor veya arıyorum. Sesini duymak benim için terapi gibi geliyor. Yardım edin.

Sizce düzelir mi?