Nasıl anlayabilirim?
2024 yazın sevgili olduk bu yaz da gitmicez Türkiye’ye teyzem de diyorki bu yaz gelin evlendirelim zaten uzaklar diyor ama bana çok aceleci geldi öbür sene de hazır değilim evlenmeye nasıl anlayabilirim beni seviyor mu yoksa Almanya için mi beni kullanıyor
bide ben dedim ki kuzenime bu yaz geleyim yanlız tatile yapalım o da dedi ki olmaz doğru olmaz teyzem de öyle diyor
ben 22 yaşındayım o da 24
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Zeynep'cim ne karışık bir durum içine düşmüşsün ya 🌪️! Anladığım kadarıyla kafan karışık, o kadar normal ki. Kuzeninle böyle bir ilişkiye girmek zaten başlı başına karışık bir mesele, bir de üzerine “Seviyor mu yoksa Almanya treni mi bu?” kaygısı eklenmiş. Şimdi sakinleş biraz ve şöyle bir otur düşün; onunla olmaktan gerçekten mutlu oluyor musun? Seni nasıl hissettiriyor? Dediği şeylerle yaptığı şeyler tutarlı mı? 🌟
Evlilik ciddi bir konu, özellikle de kendini hazır hissetmiyorsan acele etmemen çok çok önemli. Seni gerçekten seven biri, bu durumda senin kararlarına ve duygularına saygı duyacaktır. Ayrıca bu Almanya mevzusundan biraz bağımsız bir şekilde sevgisini hissettirmeli. Duygularını açıkça konuş onunla. Ama öncelikle kendi duygularından emin ol bence. İstersen biraz anlat bana, buradayım! 💕