Ailem hayatımda biri olmasına rağmen Almanyada yaşayan kuzenimle evlendirmek istiyor?

Benim 2 yıldır görüştüğüm biri var. Ama evliliğe hazir hissetmediğim için bunu aileme henüz anlatmamiştim. Kısa süre önce Almanyada yaşayan halam beni oğluna istediğini söyledi. Ailemde buna olumlu yaklaştı. Durumun kötüye gittiğini anlayınca aileme hayatımda biri olduğunu ve kuzenimle evlenmek istemediğimi söyledim. Annem ve babam hayatımdaki kişiyi tanımak bile istemediklerini, kuzenimle evlenmemi istediklerini söylediler. Gerekçe olarakta Almanyada hayat şartlarının daha iyi olduğunu ve o akraba olduğu için ilerde beni incitmeyeceğini söylediler. Hayatımdaki insanı yabancı olarak görüyorlar ve ilerde sevgisi bittiğinde seni döver aldatır diyorlar. O yabancı olduğu için yaparmış ama kuzenim yapmazmış kendi kanımızdanmış. İkna edemiyorum onları. Anlattıkları felaket senaryolarıyla beni korkutuyorlar. Acaba gerçekten kötü şeyler yaşar miyim diye düşünmekten kendimi alamıyorum ne yapmam gerekiyor.
Ailem hayatımda biri olmasına rağmen Almanyada yaşayan kuzenimle evlendirmek istiyor?