Eşimden boşandım ailede kuzenimle evlenmemi istiyorlar?

Arkadaşlar 2016 bogasiyla kripto parayla vurgun yaptım 2017 de isvicreye yatırım yoluyla oturum aldım oraya yerleştim 2019 da biriyle tanıştım aşk yasadik evlendik çok ayrılıkli süreçten dolayı çocuğumuz olmadı 2024 yılında ayrıldık çocuk yok vatandasligimida aldım burada franchise marka mağazalarım durumum çok iyi kaliteli hayatım var fakat ailede kuzenimi zorla bana vermeye çalışıyorlar zamanında 2015 yılında aramızda küçük aşk yasanmisti aileler asla olmaz diyerek bizi ayırdı evlilik hayallerimiz vardı şimdi sırf İsviçre vatandaşlığı alması için bana kitlemeye calisiyorlar tabiricaizse o zamanlar tabi markette kasiyerlik yapıyordum oda ailesinin tarafindaydi onlara karşı çokta doluyum ona karşıda. Yanımda durmadigi için. Ve üstelik benden sonra yüzlerce kişiyle birlikte olmuş. Ben ondan sonra kimseyi hayatıma almamıştım ta ki meresa ile tanışana kadar. Onunlada evlendim zaten. Şimdi asla istemiyorum böyle birşeyi nasıl geçmişi yüzlerine vurarak reddedebilirim? Aramızı aileyle açmadan?
Güncellemeler
8 ay
Yani amcamlarim gözleri benim malvarligimda akılları sıra kızının hayatı kurtulur vatandaşlık alır falan aslında boş hayal kuruyorlar asla böyle bir şey yaşanmayacak formalitede olsa ciddide olsa asla olmaz. Çünkü beni zamanında yıktılar üstüne bir kuzenimin beni işimden dolayı kasiyer olduğumdan dolayı sende erkek misin böyle bu işle yürümez hayatımız diyerek ailesinin yanına geçmesi yani bu sözler hala kulagimda çınlıyor
Eşimden boşandım ailede kuzenimle evlenmemi istiyorlar?